Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
emanuela napisal/-a:Vem tudi koga ne bi rada dobila
jst tudi.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ma res brezveze, da se neki sekiramo pa vnaprej pišemo kdo bo poslal in kdo ne...bomo vidl vse ob svojem času, sm pa za da gremo pol tistega natepst, ki ne bo nič poslal
Jau pa še kr ni zs-ja. Sem zdele po parih urcah pridrvela na forum, da ga preberem pa ga še kar ni in ni. Očitno je Libido. ful zaposlena.
Jau pa še kr ni zs-ja. Sem zdele po parih urcah pridrvela na forum, da ga preberem pa ga še kar ni in ni. Očitno je Libido. ful zaposlena.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
sej je bla gor ob 14h.
pomoje bo ob polnoči.
pomoje bo ob polnoči.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne možeeee
It was forever..but it didnt last long..
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
alo umirite se no ... evo me .... zadnje čase sem toliko zaposlena, da nevem več kje imam glavo ..
bom zdej zrihtala ... ampak morate vedet da to ni tako enostavno ... listke izžrebat že, ja ... ampak potem vsakemu uporabniku posebej napisat ZS z naslovom ... 35 vas je in moram pazit, da vsak naslov napišem pravilno in ga pošljem pravemu uporabniku .... malo potrpljenja prosim za drugo leto se lahko pa katera javi za pomoč!
bom zdej zrihtala ... ampak morate vedet da to ni tako enostavno ... listke izžrebat že, ja ... ampak potem vsakemu uporabniku posebej napisat ZS z naslovom ... 35 vas je in moram pazit, da vsak naslov napišem pravilno in ga pošljem pravemu uporabniku .... malo potrpljenja prosim za drugo leto se lahko pa katera javi za pomoč!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jeeee, ej, zakon si, eno vlko gajbo pira smo ti dolžni vsi skupaj, da opravljaš to delo
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ho ho Ho ho meeeeeerrry christmas
Komi, komi čakam šopiing :>
Komi, komi čakam šopiing :>
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov