Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 658 prispevkov
• Stran 42 od 44
•
Prejšnja
1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Naslednja
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
glede na to, da smo objavili spisek oseb, lahko zdaj tudi z up.imenom povem, da se moja obdarovanka-sm00tka še zdaj ni oglasla, čeprav bo v kratkem polne štiri tedne odkar sem poslala darilo in je v svojih postih potrdila, da je paket na očetovi firmi. s tem postom zaključujem sodelovanje v tej temi, ker se mi še vedno zdi nesramno in neprimerno, da (ne glede na razloge) ni imela 2 minuti časa, da bi napisala, da je darilo dejansko dobila v roke in ga odprla. v mojih očeh je opravičila svoj nick.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
jaaaaaaaaa
komi čakam 

I am not an enigma, just a contradiction!
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Letos bi tudi jaz sodelovala
Prejšnja leta nikoli nisem imela poguma (mevža!).
Imam pa občutek, da bo letos moral nekdo drug prevzeti vodstvo te igre... ker Libido ni več tako aktivna na forumu. Torej kandidati naj se javijo

Imam pa občutek, da bo letos moral nekdo drug prevzeti vodstvo te igre... ker Libido ni več tako aktivna na forumu. Torej kandidati naj se javijo

-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
jaz bi tud sodeloval 

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz bi tudiiiiii... Sam me ne bo v Slo do božiča. Če mi pustite, da pošljem obdarovanki za Dedka Mraza namest Božička, bo dobila super kul fajn darilo 

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Nincha II napisal/-a:Imam pa občutek, da bo letos moral nekdo drug prevzeti vodstvo te igre... ker Libido ni več tako aktivna na forumu. Torej kandidati naj se javijo
Jaz upam, da se bo Libido. kaj javila v tej temi in upam, da bo še za to igrico, ker jo je tudi ona uvedla na tem forumu. Je pa že lani nekaj omenjala, če se prav spomnim, da bi imela letos kakega pomagača, tako da bi bilo spet fajn, da sama napiše kdo bi ji lahko pomagal.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ne ne, vsak doda drugega na FBju in mu da darilo 

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
.Jochie napisal/-a:loh bi novo temo odprli...
kakšne pomagače pa rabiš tukaj?napišeš prijavljene na listke, izžrebaš zaporedne številke ter vsem pošlješ ZS-je.
šur .. pozabil si na to, da si moram od vsakega podatke (ime, naslov) zapisat in potem ko izžrebam, vsakemu posebej poslat zs s pravilnim nickom in podatki, kar ubistvu vzame največ časa .. ni tako preprosto kot si ti predstavljaš, ti vzame kar nekaj časa - vprašaj Dioniza, ki mi je lani pomagal, da to ni lih tip top v 2 minutkah .. če se ti pa zdi tako enostavno, pa izvoli ti porihtat vse, kamot

Let's swim to the moon .....
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Libido. napisal/-a:.Jochie napisal/-a:loh bi novo temo odprli...
kakšne pomagače pa rabiš tukaj?napišeš prijavljene na listke, izžrebaš zaporedne številke ter vsem pošlješ ZS-je.
šur .. pozabil si na to, da si moram od vsakega podatke (ime, naslov) zapisat in potem ko izžrebam, vsakemu posebej poslat zs s pravilnim nickom in podatki, kar ubistvu vzame največ časa .. ni tako preprosto kot si ti predstavljaš, ti vzame kar nekaj časa - vprašaj Dioniza, ki mi je lani pomagal, da to ni lih tip top v 2 minutkah .. če se ti pa zdi tako enostavno, pa izvoli ti porihtat vse, kamot
če prav razumem, moraš dionizu pretipkati vse nicke z imeni in priimki ter naslovi ter mu povedati, kdo komu pošlje?

pa ne bom jaz porihtal, glede na to, da mi 50% ljudi na forumu ne zaupa, se bo 50% ljudi odločilo nesodelovati samo zato, da ne bodo morali meni posredovati svoje podatke...tega užitka jim pa vseeno ne privoščim...

Prvi neprebran prispevek • 658 prispevkov
• Stran 42 od 44
•
Prejšnja
1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]