Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- petera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
rinca napisal/-a:^^2 leti nazaj si uporabnicam pisal ZSje kaj bi rad za darilo, pa sploh nisi bil prijavljen (sem pogledala).
poleg tega si v več kot 2 letih napisal manj kot 30 postov na forum. za druge ne vem, ampak meni ne bi bilo všeč, če bi dobila za obdarovat uporabnika, ki na forumu sploh ni aktiven in se potem ubadat kaj bi mu poslala. jst komaj čakam da zvem koga moram obdarovat in se potem it detektiva, kaj bi bilo tej osebi všeč pri tebi bi bilo to zelo težko
2Uporabnicama sem pisal kaj želijo če jih dobim.Sem mislil da se bom prijavil.Kod da je pomembno kok postov maš,a si zaradi tega drugačen?
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Mal komplicirate. Men je sicer Pika-20 tut mal tko, ker v zadnjih 2 letih sodeluje sam v Glasovanja temi? No, kakorkoli, se mi zdi vseen prav, da Libido. odloca.
Mi komaj cakamo na rezultate zreba
Mi komaj cakamo na rezultate zreba
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
petera napisal/-a:rinca napisal/-a:^^2 leti nazaj si uporabnicam pisal ZSje kaj bi rad za darilo, pa sploh nisi bil prijavljen (sem pogledala).
poleg tega si v več kot 2 letih napisal manj kot 30 postov na forum. za druge ne vem, ampak meni ne bi bilo všeč, če bi dobila za obdarovat uporabnika, ki na forumu sploh ni aktiven in se potem ubadat kaj bi mu poslala. jst komaj čakam da zvem koga moram obdarovat in se potem it detektiva, kaj bi bilo tej osebi všeč pri tebi bi bilo to zelo težko
2Uporabnicama sem pisal kaj želijo če jih dobim.Sem mislil da se bom prijavil.Kod da je pomembno kok postov maš,a si zaradi tega drugačen?
Ja, v svetu forumov si drugačen. Zdj eno leto nisi nič sodeloval(nazadnje s temo kaj hočete od božička, kjer sklepam, da si namigoval, kaj naj ti folk pošilja..) in zdj si back za obdarovanje..
Mislm...nevem, men se ne zdi prav, da bi lahko uporabniki s takim številom postov sodeloval..Nima smisla, ker potem ne pričakujem niti sličice, ugibanja, kaj šele sploh, da bi kdo tak dejansko darilo poslal..
Drugače pa sm že firbc koga bom dobila iiiii.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Uu šele zdj opazla, Jochie letos ne sodeluje(š)?!
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Saj nas ful mal sodeluje Hitro se še prjavit!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Tle skoraj za tretjino prijavljenih prvič slišim. To ne bo ok.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
delusional napisal/-a:Tle skoraj za tretjino prijavljenih prvič slišim. To ne bo ok.
točno tak... strožje omejitve bi mogli postavit!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
ok, mislila sem, da bo to tak lepo na izi tema, fajn, zabavna, za popestritev, ... zdaj pa je samo to: jaz mam več postov, jaz mam pravico, ti ne, ti tut ne, on tut ne... jao:D
če vas tak skrbi za to če boste dobili darilo, pa se pač nebi prijavili.
ne rečem, da so eni, ki so res taki, da so se prijavili, samo, da bi dobili darilo, svojega pa nebi dali, ampak posploševat pa tut ni treba.
če vas tak skrbi za to če boste dobili darilo, pa se pač nebi prijavili.
ne rečem, da so eni, ki so res taki, da so se prijavili, samo, da bi dobili darilo, svojega pa nebi dali, ampak posploševat pa tut ni treba.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
In tako potem tisti stari člani zaradi slabih izkušenj s takimi, ki so nepoznani in se prijavijo samo da nekaj dobijo... drugo leto ne bodo več sodelovali...
Meni je bila lani to pozitivna izkušnja... obdarovala sem že staro članico in obdarovana sem bila tudi od nekoga katerega nick mi je bil poznan.
Če pa je tako... potem naj se prijavijo samo take Pike20 za katere prvič čujem in imajo 83 postov, pa naj si pošiljajo kar hočejo...
Meni je bila lani to pozitivna izkušnja... obdarovala sem že staro članico in obdarovana sem bila tudi od nekoga katerega nick mi je bil poznan.
Če pa je tako... potem naj se prijavijo samo take Pike20 za katere prvič čujem in imajo 83 postov, pa naj si pošiljajo kar hočejo...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
peppermint napisal/-a:ok, mislila sem, da bo to tak lepo na izi tema, fajn, zabavna, za popestritev,
Ja sej je, ko vsi pošljejo darila ker pa se je že zgodilo, da niso in da so celo prejeta darila pošiljali naprej smo pač nekateri bolj previdni zdaj..
Pač..jaz npr. od Haley nebi pričakovala, da ne bo poslala darila, ker se mi zdi da jo malo "poznam"(kokr lahk osebo s foruma poznaš) in vidim, da je čist navdušena nad tem ipd..ko se pa krnekdo, ki sploh ne sodeluje prijavi je pa..valda skepticizem tle.
Pa sj zdj je že prepozno, kdor se je prijavil se je prijavil..samo pač, ko se je pojavil še en uporabnik zgorej, za kterga prvil slišm/vidm pa pač lahko rečemo, da takšni nimajo kaj sodelovat.
haley, poskušajmo preprečit, da se to zgodi + pljuvanje po zlobnih.
LIBIDO JZ HOČM OBDAROVANKO ŽEEEEEE!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov