Cosmo obdarovanje 2010

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 30. Dec. 2010 21:58

^^Mogoče pa je bila maskara Cosmopolitanovo darilce, jst sem jo namreč dobila, hvala Cosmopolitan :)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 30. Dec. 2010 22:17

Dioniz napisal/-a:
dobla je eno maskaro in je to to?...khm...

recesija, jebat ga! :D :D :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Dec. 2010 22:19

Odvisno kakšna maskara :P Niso to vedno poceni stvari.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Dec. 2010 22:34

kako nej vemo, če ni slike gor dala...drugač je pa ena navadna maskara cca. 10€, tko da bi čist lahko bila darilo :nixweiss:

pa :roll: na tole:
sončk napisal/-a:Zdi se mi pa mal čudno, da delate seznam, kdo se še ni oglasil. Počakte vsaj do januarja preden paničarte no.

tole je Libido napisala v prvem postu:
No, ko bi dobile naslov osebe ki ji morate poslati darilo, bi to naredile tako da oseba prejme darilce najkasneje do božiča (se pravi do 24.12.2010), potem pa čakate na svoje darilce...

in če nekateri nimate časa oz. obdarovanje ni v skladu z vašimi načeli, se mogoče ne prijavit?? ne pa da je potem tok slabe volje...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 31. Dec. 2010 8:08

Dve leti nazaj, ko sem sodelovala, je bilo primerno poslati do konca decembra, zdaj pa ne? Kaj se je pa spremenilo?Opsala rinca, a se počutiš osebno užaljena? Pardon ker nisem videla, da je mejni datum katoliški praznik, čeprav se večina ljudi obdaruje do novega leta in kolikor jaz vem tudi veseli december traja do konca decembra. Imela sem veliko časa na začetku meseca, pa je moja obdarovanka napisala, da sedaj še ni "vzdušja" in da bi raje dobila kasneje in sem upoštevala njeno željo.

Slaba volja je pa zato, ker jo sama ustvarjaš. ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Dec. 2010 8:18

sončk napisal/-a: da je mejni datum katoliški praznik, čeprav se večina ljudi obdaruje do novega leta in kolikor jaz vem tudi veseli december traja do konca decembra.

bo naslednje leto mejni datum pravoslavni božič, da boš bolj srečna! :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 31. Dec. 2010 8:43

Ja super - al pa dan sluzastih starcev, ki osvajajo mladoletne cosmopolitanke, da boš ti srečen. :)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Dec. 2010 8:46

^^to je vsak dan! :D :D :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 31. Dec. 2010 8:55

Ne vem kak je ostalim, ampak jaz sem dejansko daeilu posvetila ogromno pozornosti in casa. Da pa obdarovanka 11 dni nima casa prit napisat 'hvala' al pa vsaj 'dobla sem, ko te je*e' pa se mi zdi osebno zaljivo, cetudi ji darilo ni vsec.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 31. Dec. 2010 9:00

Napisala sem, da me čaka na pošti nekaj in nimam časa pobrat in da se vnaprej opravičujem in da naj delusional ne bo jezna, tako da sem šele včeraj vzela darilo s pošte. A nej se še na glavo postavim? Kako naj se zahvalim za darilo, če nisem vedela, kaj me čaka na pošti? Prav ko vas jeb* ej, človek se potrudi po najboljših močeh, si vzame čas za kupovanje darila ko ga še lastni mami nisem imela časa kupit (in ne, nisem vedela prej da bom tako zaposlena), pol pa pizdite. Mislim da ni na mestu, upam da pa bo moja obdarovanka vesela ;)
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Dec. 2010 9:00

flesherka, to je tveganje cosmoobdarovanja...da si lahko razočarana zaradi takšnega ali drugačnega razloga.

najvažnejša je tvoja čista vest: da si se maksimalno potrudila in dala vse od sebe... :)
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 31. Dec. 2010 9:01

Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 31. Dec. 2010 9:02

Zdaj sem vidla da sem pozabila čajček in lak slikat,brez zamere.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 31. Dec. 2010 9:18

flesherka_ napisal/-a:Ne vem kak je ostalim, ampak jaz sem dejansko daeilu posvetila ogromno pozornosti in casa. Da pa obdarovanka 11 dni nima casa prit napisat 'hvala' al pa vsaj 'dobla sem, ko te je*e' pa se mi zdi osebno zaljivo, cetudi ji darilo ni vsec.

Pa si ziher, da ga je že prevzela? Da ni slučajno kje v tujini za praznike?

Glede pošiljanja - v začetku decembra smo že vedeli kdo koga obdaruje, a je bilo res premal časa 3 tedne, da izberete darilce, ga zapakirate, potem pa samo enkrat ob pravem času vržete v nabiralnik?

Glede prejemanja - vsaj napišite (kot je sončk) da imate nekaj na pošti in se boste tja spravili ob prvi razpoložljivi priliki, če ne drugega. Saj jaz tud nisem mogla takoj na pošto, samo sem dala vsaj vedeti, da sem nekaj dobila.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 31. Dec. 2010 10:09

Sem prepricana, da ga je prevzela ze prejsnji teden.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov