Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
pa fajn bi blo, če bi bile poleg še kake slike objavljene
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Jaz se pa opravičujem. Imam že zavito, vse tako kot je treba, ampak ne najdem časa za na pošto, ker vedno delam. Tako da jutri ga nese brat na pošto... Je pa res, da me je zelo strah, da moji obdarovanki ne bo všeč
In tudi jaz še nič nisem dobila...
In tudi jaz še nič nisem dobila...
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst sem pa danes še eno darilo dobila, od Cosmopolitana jeeeej
cute umetne nohte - french manikura z rožicami, perfektne dolžine. a moram poudarit da mi je karkoli za na nohte zelo zelo všeč??
bom poslikala in objavila, mogoče že na nohtih (samo ugotovit moram, kako se potem dol spravijo).
HVALA Cosmopolitan!!
cute umetne nohte - french manikura z rožicami, perfektne dolžine. a moram poudarit da mi je karkoli za na nohte zelo zelo všeč??
bom poslikala in objavila, mogoče že na nohtih (samo ugotovit moram, kako se potem dol spravijo).
HVALA Cosmopolitan!!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
purple_rain napisal/-a:^^nimaš pojma, Dedek Mraz je itak taglavni
http://www.youtube.com/watch?v=HCFyEB5uyjU
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
Limeta.* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 9. 2010
rinca napisal/-a:jst sem pa danes še eno darilo dobila, od Cosmopolitana jeeeej
HVALA Cosmopolitan!!
js sm tut dobila od Cosmopolitana darilčk..Cosmo mini pilco za nohte za na ključe in potavalni gel za tuširanje Aldo Vandini hvala Cosmopolitan
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Uiiiiii, jaz sem pa danes šla po paket
Ko sem vse skupaj odvila, me je čakalo res veliko presenečenje.
In ja, takoj sem vedela kdo je moja božička, hehe
Evelyn, hvala ti, res se je videlo da si se zavzela za darilo
Dobila sem pa: tri kapučinote (Milka, njama šnjama), Milko srčke, dve rački za kopanje in dva PREčudovita laka, v modri in rdeči barvi.In ja, modra je svetovna, jutri že gre na moje nohte
Rdeča pa itak...
No, največja fora pa mi je risba South parkovih junakov, ki si ogledujejo moj profil
Da o domiselnem pismu niti ne govorim...Slike bom naložila takoj, ko mi danes prinesejo baterije za fotoaparat.V glavnem, res si zadela in sem ti zelo hvaležna za super izbrano darilo
P.S.Hehe, moje darilo je najlepšeee!
Ko sem vse skupaj odvila, me je čakalo res veliko presenečenje.
In ja, takoj sem vedela kdo je moja božička, hehe
Evelyn, hvala ti, res se je videlo da si se zavzela za darilo
Dobila sem pa: tri kapučinote (Milka, njama šnjama), Milko srčke, dve rački za kopanje in dva PREčudovita laka, v modri in rdeči barvi.In ja, modra je svetovna, jutri že gre na moje nohte
Rdeča pa itak...
No, največja fora pa mi je risba South parkovih junakov, ki si ogledujejo moj profil
Da o domiselnem pismu niti ne govorim...Slike bom naložila takoj, ko mi danes prinesejo baterije za fotoaparat.V glavnem, res si zadela in sem ti zelo hvaležna za super izbrano darilo
P.S.Hehe, moje darilo je najlepšeee!
The world is as you are.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Awesome!emanuela napisal/-a:No, največja fora pa mi je risba South parkovih junakov, ki si ogledujejo moj profil
kepka, hahaha, hvala za link!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov