Cosmo obdarovanje 2010
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Jaz mislim, da je danes prišla moja božična pošta, nisem ziher. Čakalo me je obvestilo o priporočenem pismu, pa pričakujem samo Cosmobožička Nisem pa mogla na pošto prevzeti, ker so delali samo do 12h, jaz pa sem bila takrat še v službi
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Jaz pa se opravičujem, ampak darilo bom lahko odposlala komaj v ponedeljek Kupljenega imam sicer že kar dolgo, sam me zdej dva tedna ni bilo doma. Bodoči obdarjenki se opravičujem in prosim za malce potrpljenja
Drugače pa lepa darilca Vidim da ste se usi božički potrudli ^^ Svoje darilo pa tudi še pričakujem..
Drugače pa lepa darilca Vidim da ste se usi božički potrudli ^^ Svoje darilo pa tudi še pričakujem..
- SunRose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: UK
Js sm tudi že dobila obvestilo, da me čaka pošta, ampak sem prepozno prišla domov> pošta je bla že zaprta tko da moram počakat do ponedeljka
P.S. Mojo obdarovanko pa tudi prosim za potrpežljivost, če darilca še ni dobila
P.S. Mojo obdarovanko pa tudi prosim za potrpežljivost, če darilca še ni dobila
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
[Eleanor Roosevelt]
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^nimaš pojma, Dedek Mraz je itak taglavni
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
jaz grem zjutraj takoj na pošto, sem prišla 24.ga na pošto pet minut prepozno in so mi pred nosom zaprli vrata, dobesedno.
Tako, da moje darilo malce zamuja skupaj z ostalimi, bo pa pred novim letom v rokah moje cosmo obdarovanke
P.S.: Sicer pa sama še čakam darilo od cosmo božičke
Tako, da moje darilo malce zamuja skupaj z ostalimi, bo pa pred novim letom v rokah moje cosmo obdarovanke
P.S.: Sicer pa sama še čakam darilo od cosmo božičke
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov