Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

Sicer sama v tej temi nisem sodelovala pa vseeno.
A se vam ne zdi, da ste sedaj že malo preveč nesramne? Saj ok, spoštujem da vsaka pove svoje mnenje (torej to, da to ni bilo lepo) ampak pretiravat pa ni treba..
Zadnjih nekaj strani je samo o tem, kako nekdo nekomu ni poslal darila/kako je nekdo svoje darilo poslal naprej.. Mislim da je dovolj, da vsaka pove svoje mnenje- torej 1x, ni ga pa treba z vsakim drugim postom še 1x povedat, in s tem krivca dobesedno j**** v glavo. :?
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^ko je pa ona je**la tuki punce v glavo je blo pa use uredu. Ok dost o tem.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Ok...kot prvo je blo nesramno, da je ona lepo darilo prejela, poslala ga pa ni, kot drugo, kar je pa še bolj nesramno, se je pa pol še zlagala, da ga bo kao poslala in kaj se gremo. Ne vem, zakaj bi mogl bit zdj ful neki uvidevni tlele, ne vem, kdo je nesramn ane :roll:
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Saj nisem rekla, da je bilo lepo od nje. Seveda ni bilo lepo. Predvsem zato, ker je sama svoje darilo prejela. Ampak punca se je opravičila, napisala razloge itd. Mogoče pa se je darilo na pošti zgublo- kar tudi nebi bilo prvič.

Saj jaz nisem rekla, da je ona to lepo naredila, seveda ni lepo in ni fer od nje, ampak mislim da je dovolj, če se napiše 1x da ni lepo - ni treba potem 100x še napisat. :?

Ni treba takoj tak hudo "napadat", kajti nikjer nisem napisala da pa ona je prav naredila, napisala sem le da je dovolj če se 1x pove.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*ClaUdYka* napisal/-a:Ampak punca se je opravičila, napisala razloge itd. Mogoče pa se je darilo na pošti zgublo- kar tudi nebi bilo prvič.

Zakaj je pa pol čudežno zginla s foruma? Če bi poslala bi zihr imela kakšno potrdilo o pošiljki in v takem primeru (če bi poslala in ne bi prišlo) bi js (če bi se meni to zgodilo) skenirala in nalimala tuki gor, da me ne bi tkole opravljal. Sam zgleda da je punci čist vseeno.
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Hox to pa mene preveč vprašaš.
Ampak vseeno mislim da je to, da se tu razglablja itd. brezveze, kajti prave odgovore itd nam lahko samo ona pove.
Tako da, počakajte saj 1x se bo ziher javila. :)
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jst tud nism sodelovala, morm pa usen pristavt piskr zraven.

nekak se ne ve, zakaj dekle ni poslalo darila.Mogoče jo res tarejo finančne težave in če maš hude finančne težave se ti tud tistih pet eurou zna poznat fejst.
Kot drugo,se je šla ta igra čist prostovoljno in ste ve prostovoljno pošiljale darila.namreč že vnaprej bi lahko vedele, da je zadeva lahko dost rizična in s tem, ko ste se prijavile na nekaj takega ste se s to rizičnostjo tud strinjale.vsekakor je to forum, naše identitete so neznane,vsaj večinske, tko da tisto ki nima vesti,kakorkoli,verjetno dost ne briga.ne verjamem pa da bi kakšno dekle povedalo svoje podatke pa na koncu ne poslalo zanalašč.Pa tud če je blo tko, zdej pač ni kej storit.
usekakor pa se mi zdi precej nizko, da bi zarad take zadeve Libido odkrila identiteto tega dekleta na forumu.in upam, da Libido tega ne bo storila.neglede na use, je to dejanje mal preveč kruto in se ne more primerjat s tistimi petimi euri vrednem darilu ki ga red rose ni dobila.

se pa strinjam, da se z naslednimi takimi igrami, v katerih bom sodelovala tudi jaz, spusti dalje samo forumašice in forumaše, ki so nekako preverjeni in niso samo enkrat na let na forumu.Če ne druzga, jim je največja kazen ta, da ne morjo na forum,ker bi ble verjetno na usakem koraku deležne plazu očitkou in sramote.
Kot pa sm že rekla, ne vemo kaj točno se dogaja z uporabnnico ki ni psolala darila, tko da se mi zdijo pdola dejanja kot so objava podatkou na netu zlo grda!
in sploh, da to reče še ena taka, ki ni hotel Libido posredovat podatkou!
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

men bi blo cist uredu ce bi mi punca poslala ZS in se mi usaj opravicla in povedala zakaj ne more poslat (CEPRAV na to se misli preden se prijavi!)...res ne bom umrla ker ne bom dobila tega darila :) in ne, cist nobene potrebe po razkrivanju podatkov nimam...
samo res ne razumem takih ljudi, js se ne bi upala vec prijavt u forum ce bi to nardila, pa ful bi me muclo...dobr, sem vesela da mam usaj js vest! :D

mogoce pa Sunshine` kej zrihta pri urednistvu :P
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

*purple* napisal/-a:Mogoče jo res tarejo finančne težave in če maš hude finančne težave se ti tud tistih pet eurou zna poznat fejst.

Seveda se lahko tut teh 5 € ful pozna, ampak glede na to, da je najprej povedala za te finančne težave, potem pa rekla da je poslala, se od nje pričakuje da je to res nardila. Zakaj pol ni ostalo samo pri finančnih težavah in bi zdej vsaj vedli zakaj darila ni.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*hox* napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Mogoče jo res tarejo finančne težave in če maš hude finančne težave se ti tud tistih pet eurou zna poznat fejst.

Seveda se lahko tut teh 5 € ful pozna, ampak glede na to, da je najprej povedala za te finančne težave, potem pa rekla da je poslala, se od nje pričakuje da je to res nardila. Zakaj pol ni ostalo samo pri finančnih težavah in bi zdej vsaj vedli zakaj darila ni.

ja vem, sam vseeno, zdej če ni ni, a ne.
Pač...sej če red rose ne moti toliko, potem nevem zakaj bi tako motilo use druge da bi blo treba odkrivat njeno identiteto.
men se to ne zdi prou, neglede na razlog te punce.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Ok, počasi je čas da se umirite in ne delate iz vsake stvari največjo dramo sveta. To še posebej velja za tiste, ki pri cosmo obdarovanju niste sodelovali (res ni potrebno, da pristavljate piskre).

Dejte še kakšne slikce daril, ki ste jih prejeli oziroma poslali.

red_rose napisal/-a:mogoce pa Sunshine` kej zrihta pri urednistvu :P

Se trudim/o. :wink:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

*ClaUdYka* napisal/-a:Ni treba takoj tak hudo "napadat", kajti nikjer nisem napisala da pa ona je prav naredila, napisala sem le da je dovolj če se 1x pove.

Zakaj pa ne? :bgdev:

*purple* zadrzi vsaj enkrat svoje bistroumne komentarje zase, OK? Kajti namrec tocno to zahtevas od mene. Jaz sem podala rahlo sarkasticen predlog in zgolj poudarila par paradoksov, ki se tu pojavljajo. Ali si morda le ti upravicena do kritike? Ali so le tvoji komentarji vredni objave, vse ostalo pa je vredno psovanja in obsojanja?

V kolikor bi bila malcek bolj bistroumne glave, bi ze vedela, da niso vse reci misljene dobesedno.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Še preden pride do faze, kjer bo potrebno tudi to temo zakleniti in delati čistko prosim razrešita preko zs-jev.

red_rose nekaj se pripravlja :santa:
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

Slika

skodelica je malo narobe obrjena! :D sej tak se vidi kaj piše gor! hehe

pa še škatla
Slika
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^How cool is that! :zustimm:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Zaklenjeno