Cosmo obdarovanje 2008

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

A smo torej vsi dobili darila?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

haley napisal/-a:A smo torej vsi dobili darila?

ne, js sem ze veckrat povedala da ga nisem, in ga ocitno tut ne bom :D :(
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

^^Škoda, to res ni lepo. :?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

loh ti moja obdarovanka pošle svojga naprej k ji itak ni biu všeč :P ne bom zamerla :D
Uporabniški avatar
perpetua
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a perpetua »

Nisem sodelovala, ampak lahko bi situacijo omilili npr. tako, da bi red_rose dobila darilo od Cosmota :D Moderatorji, bi se dalo kaj ukrenit? :wink:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Tud jst nism sodelovala. Ampak se mi zdi pa tok nesramno, da red_rose ni dobila darila. Sam tko pač je; prej niste mogle vedt da katera sploh ne bo sodelovala a ne. Una k ni poslala ma zdj zihr slabo vest.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

nevem če ma glih velik slabe vesti, če je vmes pisala da je že poslala, pa očitno ni, od takrat pa nič glasu..prvo ne pošle pol pa še laže :roll:
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

tanika* napisal/-a:nevem če ma glih velik slabe vesti, če je vmes pisala da je že poslala, pa očitno ni, od takrat pa nič glasu..prvo ne pošle pol pa še laže :roll:

Jah..ne vem kaj nj rečem. Usejen ji je zgleda. :?
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ja če je res napisala da ga je poslala(nism šla gledat če je to res napisala) je zahinavla.Ja ne vem kaj nej rečem,jst sm ga tud pozn dobila,ampak sem ga dobila in sem ga bla zelo vesela...
Tko da res škoda zate.Sam ubistvu sem kr presenečena da se večim ni to zgodil,se vidi da smo ful zaneslijva dekleta :D
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

Meni ni cisto jasno, kako lahko zenske nekomu zaupajo svoje osebne podatke se potem ne drzijo nekih "pravil" - glede na to, da ni podpisana nobena pogodba res ni bilo treba poslat darila, ampak kaj pa ovira Libido. da ne objavi njenega imena, naslova?

:bgdev:

Kaj vse se pa da s temi podatki potem pocet ze samo na internetu je pa prepusceno vasi domisliji.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

kepka napisal/-a:Meni ni cisto jasno, kako lahko zenske nekomu zaupajo svoje osebne podatke se potem ne drzijo nekih "pravil" - glede na to, da ni podpisana nobena pogodba res ni bilo treba poslat darila, ampak kaj pa ovira Libido. da ne objavi njenega imena, naslova?

:bgdev:

Kaj vse se pa da s temi podatki potem pocet ze samo na internetu je pa prepusceno vasi domisliji.
:twisted:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ma js upam da jo usaj mal vest pece, mislim mene bi blo ful sram da bi to nardila :roll:
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

perpetua napisal/-a:Nisem sodelovala, ampak lahko bi situacijo omilili npr. tako, da bi red_rose dobila darilo od Cosmota :D Moderatorji, bi se dalo kaj ukrenit? :wink:

Spremljam temo od začetka tako, da sem tudi s to zadevo seznanjena pa tudi "neobdarovanka" je seznanjena. Ko bom izvedela kaj več javim.
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Libido. »

kepka napisal/-a: ampak kaj pa ovira Libido. da ne objavi njenega imena, naslova?

varovanje osebnih podatkov? ... a nisi lih ti tista ki si imela slabe izkušnje s tem in sm zate nardeila izjemo, tako da nisi meni posredovala naslova ampak samo svoji obdariteljici? ;) res da je to zelo nesramno od nje, ampak njenih podatkov pa vseeno ne mislim objavljat na internetu ... :)
Let's swim to the moon .....
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^Sej mogoče si je še ime pa priimek zmiselna haha :D . Sam pol najbrž tud svojga darila ne bi dubla.
Zaklenjeno