Tud jst nism sodelovala. Ampak se mi zdi pa tok nesramno, da red_rose ni dobila darila. Sam tko pač je; prej niste mogle vedt da katera sploh ne bo sodelovala a ne. Una k ni poslala ma zdj zihr slabo vest.
tanika* napisal/-a:nevem če ma glih velik slabe vesti, če je vmes pisala da je že poslala, pa očitno ni, od takrat pa nič glasu..prvo ne pošle pol pa še laže
Ja če je res napisala da ga je poslala(nism šla gledat če je to res napisala) je zahinavla.Ja ne vem kaj nej rečem,jst sm ga tud pozn dobila,ampak sem ga dobila in sem ga bla zelo vesela...
Tko da res škoda zate.Sam ubistvu sem kr presenečena da se večim ni to zgodil,se vidi da smo ful zaneslijva dekleta
Meni ni cisto jasno, kako lahko zenske nekomu zaupajo svoje osebne podatke se potem ne drzijo nekih "pravil" - glede na to, da ni podpisana nobena pogodba res ni bilo treba poslat darila, ampak kaj pa ovira Libido. da ne objavi njenega imena, naslova?
Kaj vse se pa da s temi podatki potem pocet ze samo na internetu je pa prepusceno vasi domisliji.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
kepka napisal/-a:Meni ni cisto jasno, kako lahko zenske nekomu zaupajo svoje osebne podatke se potem ne drzijo nekih "pravil" - glede na to, da ni podpisana nobena pogodba res ni bilo treba poslat darila, ampak kaj pa ovira Libido. da ne objavi njenega imena, naslova?
Kaj vse se pa da s temi podatki potem pocet ze samo na internetu je pa prepusceno vasi domisliji.
perpetua napisal/-a:Nisem sodelovala, ampak lahko bi situacijo omilili npr. tako, da bi red_rose dobila darilo od Cosmota Moderatorji, bi se dalo kaj ukrenit?
Spremljam temo od začetka tako, da sem tudi s to zadevo seznanjena pa tudi "neobdarovanka" je seznanjena. Ko bom izvedela kaj več javim.
kepka napisal/-a: ampak kaj pa ovira Libido. da ne objavi njenega imena, naslova?
varovanje osebnih podatkov? ... a nisi lih ti tista ki si imela slabe izkušnje s tem in sm zate nardeila izjemo, tako da nisi meni posredovala naslova ampak samo svoji obdariteljici? res da je to zelo nesramno od nje, ampak njenih podatkov pa vseeno ne mislim objavljat na internetu ...