Cosmo miting v Mariboru
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hmm, js se pa čist nč ne spoznam tam v MB, tk da nimam pojma kje je to. A mi lahk kdo razloži, kk se pride od železniške pa do tja? Al pa če se najde ktera dobra duša, ki bi mene pričakala na železniški.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
^a cisto nic ne poznas v centru? To je zraven Mc'Donaldsa, Astorie, zraven gradu, ... Bivsi hotel Orel. Iz zelezniske gres samo naravnost po Partizanski (glavni cesti) proti mestu. Ko pirdes do konca bos vidla C&A
Drugace pa meni termin odgovarja.
Drugace pa meni termin odgovarja.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
no angel napisal/-a:Hmm, js se pa čist nč ne spoznam tam v MB, tk da nimam pojma kje je to. A mi lahk kdo razloži, kk se pride od železniške pa do tja? Al pa če se najde ktera dobra duša, ki bi mene pričakala na železniški.
te pocakam jst na zelezniski..sam javi kdaj
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Anelise napisal/-a:no angel napisal/-a:Hmm, js se pa čist nč ne spoznam tam v MB, tk da nimam pojma kje je to. A mi lahk kdo razloži, kk se pride od železniške pa do tja? Al pa če se najde ktera dobra duša, ki bi mene pričakala na železniški.
te pocakam jst na zelezniski..sam javi kdaj
Hvala Anelise, sej drugač se je že motorola ponudla, da me pričaka, lahk me pa tud obe, se čist nč ne branim. Še pa sporočim kdaj točn bom pršla, morm mal prečekirat, kdaj so kej vlaki.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov