Cosmo miting v Mariboru

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Jan. 2009 13:24

studentka20:ne da sm nesramna al karkol,sam se zmeri jih vec k pol ni prslo na te nase mitinge ..tko da.. tud za dans nism optimist.. :?

jst crna bundica,roza rokavice in mogoce roza sal..sam ce se kera odpove,ne vem ce pridem.. :evil:
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 1. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasja » 14. Jan. 2009 13:31

Ja jaz ziher pridem.

Oblečeno bom pa imela črno bundo, pa črne rokavice pa pisan šal, čakala bom pa pred Astorio.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 14. Jan. 2009 14:23

ja verjamem ja, samo je finta da sem zaj na faksu, pa še na netu. pol ko bom pa fertik pa ne bom mela neta pri sebi, tak da jaz morem zaj vedet 100%. se pač samo me tri dobimo, v čem je problem? :) torej kira potrdi da pride??
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasja » 14. Jan. 2009 15:37

študentka20 napisal/-a:ja verjamem ja, samo je finta da sem zaj na faksu, pa še na netu. pol ko bom pa fertik pa ne bom mela neta pri sebi, tak da jaz morem zaj vedet 100%. se pač samo me tri dobimo, v čem je problem? :) torej kira potrdi da pride??

jaz kot sem že prej rekla pridem ziher
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 14. Jan. 2009 17:57

jaz pa ne! vem ja tista, ki je najbolj glasa in vse, samo preprosto ne morem. zakaj?? iz maribora do zgornje kungote sem se vozla eno uro, in da grem sedaj nazaj v mesto, ko so ceste tako fino fajn splužene. žal ne?? verjamem da boste jezne pa vse, samo enostavno so prometne razmere katastrofalne. tako da lahko prestavimo, če ne pa se vidimo drugič!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 14. Jan. 2009 18:09

predlagam,da prestavimo na en dan brez snega..
men ni za hodit vn v takem,pa verjamem,da vam tud ne-da so problemi z prevozi ipd..pa itak sma dve ostale, tko da..
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nastasja » 14. Jan. 2009 18:15

ja se strinjam, da prestavimo na kdaj drugič, ker sem prej hodla v trgovino in je mi že bila kriza do ta prit, ker ti pločniki so res katastrofa se sploh ne da prav hodit.

za te "ful fajn splužene" ceste pa tak nimam komentarja.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov