Cosmo miting v Mariboru
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nastasja - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Ja jaz ziher pridem.
Oblečeno bom pa imela črno bundo, pa črne rokavice pa pisan šal, čakala bom pa pred Astorio.
Oblečeno bom pa imela črno bundo, pa črne rokavice pa pisan šal, čakala bom pa pred Astorio.
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ja verjamem ja, samo je finta da sem zaj na faksu, pa še na netu. pol ko bom pa fertik pa ne bom mela neta pri sebi, tak da jaz morem zaj vedet 100%. se pač samo me tri dobimo, v čem je problem? torej kira potrdi da pride??
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
nastasja - Komunikatorka
študentka20 napisal/-a:ja verjamem ja, samo je finta da sem zaj na faksu, pa še na netu. pol ko bom pa fertik pa ne bom mela neta pri sebi, tak da jaz morem zaj vedet 100%. se pač samo me tri dobimo, v čem je problem? torej kira potrdi da pride??
jaz kot sem že prej rekla pridem ziher
Some days ... the whole world seems upside down. And then somehow, and probably, and when you least expect it, the world rights itself again.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
jaz pa ne! vem ja tista, ki je najbolj glasa in vse, samo preprosto ne morem. zakaj?? iz maribora do zgornje kungote sem se vozla eno uro, in da grem sedaj nazaj v mesto, ko so ceste tako fino fajn splužene. žal ne?? verjamem da boste jezne pa vse, samo enostavno so prometne razmere katastrofalne. tako da lahko prestavimo, če ne pa se vidimo drugič!
življenje je igra,igraj jo,
-
nastasja - Komunikatorka
ja se strinjam, da prestavimo na kdaj drugič, ker sem prej hodla v trgovino in je mi že bila kriza do ta prit, ker ti pločniki so res katastrofa se sploh ne da prav hodit.
za te "ful fajn splužene" ceste pa tak nimam komentarja.
za te "ful fajn splužene" ceste pa tak nimam komentarja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov