Cosmo miting v Ljubljani!!!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
kaj depresiraš saj je samo sunshine odpovedala
Ponavadi se določi datum in uro folk pove da pride in ne da vsi razlagajo, da ne morejo priti.
Mesto zbora se dobi pa potem preko privat mesidža...kajti kaj hitro se lahko zgodi, da kakšen nepovabljenec pride in zamori vse skupaj.
Danes kar se mene tiče res ne morem priti. Bom poizkusil prevzeti pobudo enkrat v novembru ali pa decembru, ko bo že malo snegca in štantov in se bo malo sprehodilo na kakšno kuhano vino, če boste bile za seveda
Ponavadi se določi datum in uro folk pove da pride in ne da vsi razlagajo, da ne morejo priti.
Mesto zbora se dobi pa potem preko privat mesidža...kajti kaj hitro se lahko zgodi, da kakšen nepovabljenec pride in zamori vse skupaj.
Danes kar se mene tiče res ne morem priti. Bom poizkusil prevzeti pobudo enkrat v novembru ali pa decembru, ko bo že malo snegca in štantov in se bo malo sprehodilo na kakšno kuhano vino, če boste bile za seveda
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
No evo če se boste zmenile za kdaj pozneje še jaz verjetno pridem. Z letošnjim letom študiram v Ljubljani, tako da tudi nisem prava Ljubljančanka, ampak bi se vam z veseljem pridružila če se boste zmenili za kdaj med tednom.
Se pa strinjam z ryu10kyu glede vinčeka .
Se pa strinjam z ryu10kyu glede vinčeka .
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz imam bolj v ponedeljek čas 3.11.
Še katera?
Še katera?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
jagodka85 napisal/-a:A greš že dons? Je oldis goldiz v bivšem fanu. Drugač pa, v bistvu sm jst tud za žurat, tk da kr povej, kdaj in kje
Sm sam čakala kdaj se boš oglasla Ja dons žal ne morem, ker mam jutr čist preveč dela (še iz službe vlečem job domov, pa še svoj biznis), ampak jutri pa ej... Če si za..te pridem iskat pa greva. Enkrat zvečer verjetno, ne vem še točno Greva lahk še mal purple pogledat...
Kam it je pa men čist useen- sem odprta za predloge
No kera se pridruži?
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Ja, veš, da sm koj za, če mam le čas oz. če le nism dežurna. Drugač pa v redu, povej, kdaj, lh tud jst pelem, ker nimam namena pit kej preveč, zmenva se pa lh na poti do LJ ... pa če kera še hoče it, nej kr pove, mamo radi ljudi okol sebe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov