Cosmo miting N.Gorica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Mah ja, ko sm delal nočne sm tam kradel šumi bonbone... Drugače pa kot civilist res samo enkrat (mi ni fajn plac drugače).
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
the big red machine napisal/-a:Mah ja, ko sm delal nočne sm tam kradel šumi bonbone... Drugače pa kot civilist res samo enkrat (mi ni fajn plac drugače).
hja,ma ce se kot civilist nisi upirau it tja,se tud zdaj ni treba,ker si itak reku,da ne prides na miting
dolce vita ma tortice,fino kafe,ambient je lusn in muzika ni ful glasna..po moje je prav to,kar se rabi,ko se gre na tak miting ker glede na to,da bo par pup na kupu se bo verjetno govorilo sto na uro in rabmo miren ambient
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Jst bom takrat na Poljskem tako da odsvetujem kak juriš na kakeg bogega reveža
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
the big red machine napisal/-a:Pr Marički je ful domač ambient, ne vem zakaj vse upaliste na neko fensy varianto Ah ja, ženske...
najbujši...gremo še na točen đelati
drugače pa...dej zdej konc kompliciranja in se dobimo ob 17.00 pred sodiščem...in usaka nej ma na čelu napisan svoj nickname (<--joke)
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
kaj pol smo zmenjeni tako ob petih u soboto pred sodiščem?al kako?Anelise napiši dokončno kako je padel dogovor ker jst bi rabla vedet kr grem domou in ne bom več na netu, hvala. pa se vidimo jutri potem
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
kaj gremo samo u dolce vito al tud na striptiz ob devetih pol?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]