City Center Celje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Ja tale Stradivarius je res super. Nek tak fajn feeling je že takoj k not stopiš, taka posebna atmosfera. Sej vem da more tole ful trapast zvenet kr konc koncev je res sam trgovina sam je res Pa tut vse ostalo mi je všeč: Zara (hm men je pa tale celjska Zara npr. še bolj všeč k lublanska), H&M, Tally Weilly, Mango. Aja pa glede mehiške restavracije: zlo dobra, pa glede na ostale mehiške tut zlo pristopne cene, še posebi če jete na bone!! Mal reklame
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
dejte mi povedat kva je tak kulskega v stradivariusu??js sm bla zadnjic not, pa nsim nc tko ful kulskega našla neke kao raztrgane majcke pa par kavbojk...to je blo pa vse....al se stvari tolk hit poberejo???
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
No tko je zadnjič na dan ko se je odpru Spar v Celju smo sli s sosolci/sosolkam od predavanj pogleat to lepo usteklenjeno stavbo..Moram povedat da mi je ful fajn..Ful novih trgovin..ampak garažna hiša je pa do full-a nabasana sploh soboto...REs so fajn uštimal to zadevco za mesto kakršno je celje!!!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Dobre trgovine s cunjami... samo na market se moram navadit- trenutno me še spravlja ob živce, ker nič ne najdem noter- sem na Tuš navajena.
Aja, pa parkinga je vedno dovolj- tudi ta vikend, ko je Avtosejem... samo do 3. nadstropja garažne hiše se moraš potrudit ali na teraso...
Aja, pa parkinga je vedno dovolj- tudi ta vikend, ko je Avtosejem... samo do 3. nadstropja garažne hiše se moraš potrudit ali na teraso...
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Jst sm bla zdej že trikrat, super mi je. Stradivarius je itak najboljša štarcuna ever, vse bi mela , pa MNG, pa Zara... Pa vlk H&M... Sploh nom šla več v LJ
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov