Ag se zapira!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
flesherka_ napisal/-a:1. Lokacija je idealna saj je postavljena v industrijsko cono in odmaknjena od mestnega vrveža, hrup pa nikogar ni motil.
2. Jas pravim, da če hočeš prevarat partnerja, ne rabiš it zvečer v diskoteko, ampak lahko to delaš tudi čez dan.
3. Iz tega vidika ni AG odgovorna za zlorabe drog, ki se dogajajo v njej.
1. OMFG, kje si slišala to neumnost, da je lokacija idealna ? ? In da hrup ni motiu nikogar ?
Oprost ampak to je največja neumnost. Ne vem, če si opazla ampak v bližnji okolici so stanovanjske hiše in bloki in verjemi, da se sliši in da ljudje ne morejo spat.
Ne gre se samo za to, da bi motiu hrup ljudi. Si pomislila na prizore po patrijh v AG ? Odpadki, bruhanje, raznorazne igle . . .
2. Kaj ma veze žur v AG z varanjem ?
3. Kdo po tvojem pa je odgovoren za preprodajo drog v AG, če ne AG ? Špar mogoče ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
hehe...
1. Poglej lokacijo Ljubljanskih diskotek, ki so v samem centru mesta, ista situacija je v Mariboru (štuk, Trust, Samsara) vse neposredno ob stanovanjskih blokih. Odpadki ostajajo po vsakem druženju, pa vseeno al je to politični shod, koncert Neishe al pa rojstni dan Radia City pod pohorjem. Ljudje so plačani za to da tako nesnago počistnijo, tak da mislim da to ni eden izmed največjih ekoloških problemov.
2. Varanje je bila prispodoba, s katero sem hotla povedat, da če maš namen nekaj naredit, potem ni važno kakšne so okoliščine.
3. Droge se prodajajo v AG, v FF, v Impulzu, v Bachusu, na ulici. Če si mnenja, da AG vzpodbuja prodajo drog, potem misliš, da vsi klubi to podpirajo, zato bi posledično morali zapreti vse klube. V kolikor pa namiguješ da je AG odgovorna za preprodajo drog, pa me res zanima zakaj vsakega preden vstopi. Tudi med vložke mi je varnostnica že pogledala. Za preprodajo drog ni odgovorna AG, niti ne Špar ampak povpraševalci. Ki pa jih po zaprtju AG ne bo nič manj, kot jih je bilo do zdaj.
1. Poglej lokacijo Ljubljanskih diskotek, ki so v samem centru mesta, ista situacija je v Mariboru (štuk, Trust, Samsara) vse neposredno ob stanovanjskih blokih. Odpadki ostajajo po vsakem druženju, pa vseeno al je to politični shod, koncert Neishe al pa rojstni dan Radia City pod pohorjem. Ljudje so plačani za to da tako nesnago počistnijo, tak da mislim da to ni eden izmed največjih ekoloških problemov.
2. Varanje je bila prispodoba, s katero sem hotla povedat, da če maš namen nekaj naredit, potem ni važno kakšne so okoliščine.
3. Droge se prodajajo v AG, v FF, v Impulzu, v Bachusu, na ulici. Če si mnenja, da AG vzpodbuja prodajo drog, potem misliš, da vsi klubi to podpirajo, zato bi posledično morali zapreti vse klube. V kolikor pa namiguješ da je AG odgovorna za preprodajo drog, pa me res zanima zakaj vsakega preden vstopi. Tudi med vložke mi je varnostnica že pogledala. Za preprodajo drog ni odgovorna AG, niti ne Špar ampak povpraševalci. Ki pa jih po zaprtju AG ne bo nič manj, kot jih je bilo do zdaj.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
No skratka, če pustimo zdaj droge je zadeva taka - AG je dobr klub z arhitekturnega vidika - je dobro zasnovan, dober prostor in dobro ozvočenje. Je znana diskoteka tudi izven Slovenije in vem, da marsikateri DJ ne bi prišel v SLO, če ne bi poznal oz. prišel v AG, ker mu ostali klubi pač niso dovojl dobri. In to je dejstvo.
Purple- kakšna mularija? A veš kakšen folk hod v AG, sploh če je house party tam? Od Hrvatiča naprej, da ne govorim o vseh presranih Italijanih s čist preveč keša. Kašna mularija no. Keša se obrne tolk, da se ti sanja ne.
Skratka, škoda za klub, ki mu nič ne manjka - problem je pač v organizaciji, prevečkrat so zajebal sploh s prodajo kart, kar se pa tiče droge - če bi klube zapirali zaradi drog, pač ne bi bilo nič več klubov - po moje bi še kakšno policijsko uro uvedli. In res nehajte s temi drogami, ker sploh ni poanta v tem. Purple no...sej si dost inteligentna, če so ti drogje zjebale kolege valjda veš, da ni kriva AG. Jaz sem bila tam že ogromnokrat pa verjameš al pa ne - noben mi ni še s pištolo meril na čelo, nej pojem bonbon
Purple- kakšna mularija? A veš kakšen folk hod v AG, sploh če je house party tam? Od Hrvatiča naprej, da ne govorim o vseh presranih Italijanih s čist preveč keša. Kašna mularija no. Keša se obrne tolk, da se ti sanja ne.
Skratka, škoda za klub, ki mu nič ne manjka - problem je pač v organizaciji, prevečkrat so zajebal sploh s prodajo kart, kar se pa tiče droge - če bi klube zapirali zaradi drog, pač ne bi bilo nič več klubov - po moje bi še kakšno policijsko uro uvedli. In res nehajte s temi drogami, ker sploh ni poanta v tem. Purple no...sej si dost inteligentna, če so ti drogje zjebale kolege valjda veš, da ni kriva AG. Jaz sem bila tam že ogromnokrat pa verjameš al pa ne - noben mi ni še s pištolo meril na čelo, nej pojem bonbon
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
p!ka, da, sem bila vsaj 1x v AG. smreka, se strinjam.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
freaky napisal/-a:Vidiš nisi dojela. Nekje trdiš, da so izkušnje tiste, ki ti dajo pravico, da veš, kako stvari stojijo. Spet drugje se pa situacija obrne.
glede takih stvar nikol nism trdila.
kaj potemtakem praviš, da so partiji v ambasadi različni od partijev drugje in da tam ni drog, oziroma ne morem trdit da so?
Oh ja, lahko se vi skrivate za nekimi lažnimi dejstvi, jaz se pač ne bom.
smreka, ma zarad mene če gre papež v ambasado.In seveda se keša orbne velik, baje majo kr navite cene
smreka, vem da so krivi sami, ampak če takrat ko so nebi začeli obiskovati aprtijev, se pomoje tud tko nebi končalo, glede da so taglavne dilse, ravno tam spoznali in tam začeli svojo drogeraško pot.
niso vsi isti, preden mi zatrdiš nazaj, ampak vsak dan je vedno več mladine ki posega po raznoraznih drogah, sploh party droge na partyjih so precej popularne.In prosm, ne mi zdej ven metat ostalih lokalov in tko.Ja povsod so droge, ampak na partijih jih je pa največ!
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
*purple* napisal/-a:glede takih stvar nikol nism trdila.
Okej, ti bom citirala tvoje besede:
jst že skos govorim da ne moreš neki predvidevat če nisi tega doživel/videl
Kakorkoli, hotela sem ti samo pokazat, da si v nekaterih stvareh nasprotuješ. In če tega ne opaziš, tudi prav. Konc OT.
Jaz si ne zatiskam oči. Predvidevam (ker še nisem bila tam, enostavno to ne morem vedeti), da je v AG droga kot je lahko najdeš na vsakem vogalu. In s tem, ko/če jo bojo zaprli, ne bodo rešeli problema drog. Verjamem pa tudi puncam, da so sposobne celo noč preplesati brez dodatnih substanc (svaka čast ).
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*purple* - Cosmopsiho
Potem jst še enkrat tebe prašam; trdiš da je v AG manj drog ozrioma jih sploh ni, kot na ostalih partijih?
Uf, stvari v življenju se razlikujejo med sabo
Glede na to, da si napisala tole:
si dala jasno vedet, da svaka čast dekletom ki jim to rata in ne jemljejo droge (verjetno glede na to kolk je le-te)
Mejčkn si se zapletla
In še enkrat, bila sem nekaj časa redna obiskovalka partijev in količina in uporaba drog sta bile na vseh popolnoma v enakem razmerju.in v AG ni bilo prav nič drugače, četudi tja notr mopja noga ni stopila.
Uf, stvari v življenju se razlikujejo med sabo
Glede na to, da si napisala tole:
so sposobne celo noč preplesati brez dodatnih substanc (svaka čast wink ).
si dala jasno vedet, da svaka čast dekletom ki jim to rata in ne jemljejo droge (verjetno glede na to kolk je le-te)
Mejčkn si se zapletla
In še enkrat, bila sem nekaj časa redna obiskovalka partijev in količina in uporaba drog sta bile na vseh popolnoma v enakem razmerju.in v AG ni bilo prav nič drugače, četudi tja notr mopja noga ni stopila.
-
freaky - Kofetarica
Se nisem nč zapletla. Nikjer nisem trdila, da je v Ag manj droge kot kjer drugje. Ker tega enostavno ne morem trditi, ker tam tudi nisem bila (ti očitno lahko).
In kaj je narobe, če sem vesela, da lahko punce preplešejo celo noč (js bi bila preveč zaspana)? Tukaj količina droge, ki je prisotna okoli nje, ni pomembna. Prav tako sva čast tistim, ki lahko nekje, kjer ni nobene droge, preplešejo celo noč. Res ne vem, kaj si hotela s tem povedat.
In ja stvari v življenju so različne, a ne boš verjela, tisti citat je bil v temi Droge, tukaj pa govorimo o drogah (konkretno v AG). Samo jaz opazim podobnost?
*purple* napisal/-a:si dala jasno vedet, da svaka čast dekletom ki jim to rata in ne jemljejo droge (verjetno glede na to kolk je le-te)
In kaj je narobe, če sem vesela, da lahko punce preplešejo celo noč (js bi bila preveč zaspana)? Tukaj količina droge, ki je prisotna okoli nje, ni pomembna. Prav tako sva čast tistim, ki lahko nekje, kjer ni nobene droge, preplešejo celo noč. Res ne vem, kaj si hotela s tem povedat.
In ja stvari v življenju so različne, a ne boš verjela, tisti citat je bil v temi Droge, tukaj pa govorimo o drogah (konkretno v AG). Samo jaz opazim podobnost?
-
*purple* - Cosmopsiho
še enkrat.je v AG manj droge kot na ostalih partijih in razlog kako je to možno?Samo to me zanima.
In nevem sicer kako vi počnete, ampak meni rata preplesat celo noč, brez kapljice alkohola, brez kapljice redbula, nobene droge ne nič.
In danes je takim res za rečt svaka čast ja
In nevem sicer kako vi počnete, ampak meni rata preplesat celo noč, brez kapljice alkohola, brez kapljice redbula, nobene droge ne nič.
In danes je takim res za rečt svaka čast ja
-
freaky - Kofetarica
*purple* napisal/-a:je v AG manj droge kot na ostalih partijih in razlog kako je to možno?Samo to me zanima.
In jaz še enkrat: Kako naj jaz to vem, če tam še nisem bila? Ti očitno veš, ker si tam že bila in se spoznaš na vse diskače v slo? Jaz lahko samo predvidevam, da tam je. Koliko pa jo je, pa ne morem reči.
*purple* napisal/-a:In danes je takim res za rečt svaka čast ja
Jaz sem to rekla, ker sem gledala s svoje perspektive. Spoštujem ljudi, ki imajo toliko energije, da lahko brez prestanka plešejo celo noč. Jaz jo enostavno nimam. Tukaj droge nimajo veze.
Zadnjič spremenil freaky, dne 26. Avg. 2008 13:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Oh Purple... a ti neki povem - več droge je tle pr nas na Bledu v Stopu al pa Faraonu zarad vseh teh čefurjev oz. mafijcev, ki se itak ukvarjajo s tem, tko da dej PLIIIIIIIIIIIIIIIIIZ nehi že s to AG p drogo no. Smo že dojel da si proti temu ampak res ej, ne enači sam AG s tem, ker iz lastnih izkušenj vem, da je drugje - pa ne na partijih - lahko še več! če pač poznaš enga dilerja na obali, še ne pomen, da tam največ - jaz jih tuki poznam več!
Teb je useen če pride papež v AG, men so pa določeni dj-ji super in sem šla rada tja samo zaradi njih, tko kot gre nekdo recimo na Dunaj ker je tam npr. Madonna.
ma sj..itak je brezpredmetno.. ti boš pač trdila svoje
Teb je useen če pride papež v AG, men so pa določeni dj-ji super in sem šla rada tja samo zaradi njih, tko kot gre nekdo recimo na Dunaj ker je tam npr. Madonna.
ma sj..itak je brezpredmetno.. ti boš pač trdila svoje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov