Ag se zapira!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Avg. 2008 14:04

rachka_ in use ostale. . .

Kaj poznaste sceno AG kot obiskovalke al tud kot kej druzga ? Ker sam kot obiskovalke lahko tuki pametujete kaj in kako . . . Jz poznam tud drugače situacijo v AG. Glede usega. In to kar je blo pisano. . . Določenje stvari so navadno sranje.

Je res, da je AG skor evropsko znana po DJ in partijih. In to ni slabo.
Ampak je med določenimi korgi poznana tud po stvareh, ki ve nimaste pojma.

In za moje pojem je dobro, da se zapre.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*waterlily*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *waterlily* » 24. Avg. 2008 14:06

gemini napisal/-a:Sej srednje šole (po večini) so pa leglo trave, pa se nikjer noben ne meče po trepalncah, da jih je treba zapreti. :)

Točno tko, pol pa zaprimo še vse srednje šole, kjer je trava in verjemte da jih bi blo ogromno...Jst sm hodila na srednjo šolo k je bla po režimu dost strožja od ostalih (nebom pisala kakšna pravila so bla) pa pri travi kljub strogim pravilom nismo čisto nič zaostajal za drugimi...tko da ja - zaprimo pol še srednje šole.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 24. Avg. 2008 14:15

pa čist zabluzila tema.. :? jah droge so in bodo.. z AG ali brez :)
*purple* ima pač svoje mnenje in v bistvu jih je ful takih, ki tako razmišljajo in delno imajo prav..
ampak vseeno morm komentirat oni stavek, ko si omenila da država itak nima nič od mularije.. ta pa je bla malo huda! se pravi je treba vse, od česar nima država nobene koristi dol zapret, podret ali kaj??! zakaj dat upokojencem večjo pokojnino če pa itak ni nobenga profita od njih?! takšno razmišljanje se mi vseeno zdi malo wierd no.

glede partijov nasplošno pa je tak, da se itak drogira z nelegalnimi substancami..ampak nič dosti več kot se na raznih koncertih omamlja z legalnim alkoholom. ravno zato mi je glupo, da bi bil to največji razlog za zaprtje takšnih diskotek.
itak pa so že vse vredu place za partije pozaprli.. dobrih open-airov itak več ni, AG tudi več nebo.. in kaj ti ostane če hočeš uživat v elektroniki? nič dosti več kot, da si doma daš muziko na glas in si pač predstavljaš da si veni..
žalost.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 24. Avg. 2008 14:21

p!ka nevem kako bi lahko AgG poznala še kako drugače kot obiskovalka? kot uslužbenka?

sicer pa se mi zdi da vem kam meriš.. vem, da so nekateri obiskovalci zapuščali AG in njeno okolico total zasmeteno in da so delali razne scene, ki izolčanom vrjetno niso bile prijetne.. so bile pred časom prepovedi dostopa na blevedere.. in tu dam ljudem prav. tudi meni je blo dostikrat slabo, ko sem gledla kakšno je izgledalo okrog ambasade.. mislim en folk je čist sick. :?
tako, da če misliš to te čist štekam
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 24. Avg. 2008 15:11

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 12:52, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Avg. 2008 15:13

*purple* napisal/-a:je kriva pa subkultura.
in ja tudi lokal je kriv.

ne moreš zdej tle govort, da so lokali in diskoteke krive, da se ljudje drogirajo... bullshit... Zarad mene se lahk vsi okol mene, jaz se pa ne bom... Če se pa bom bom pa kriva jaz in ne nekdo drug... :roll:
Najlažje je pa obešat krivdo na druge...
Takega razmišljanja ne razumem... A pol so nosečnice krive, da je čim več mladoletnih mamic ki še niso sposobne skrbet za otroka al kaj??

Sej, kot sem že rekla, men je blo zakon v ag, če se pa pač mora zapret se pa naj... Sej ni nobena ustanova ki nudi zabavo večna... Se že najde kj novga... Izgredov je tam res blo dost;tud sama sem vidla ful pretepov in vsega... Tko pač je.
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 24. Avg. 2008 18:19

a ne bi blo bolš, da drugo temo odprete o drogah?mislm da je to tema o AG :roll:
hja,zapira se..mi je ful žou, vsakič k sm šla tja mi je blo zakon, tko da zdj treba izkoristit dokler je še odprta. in mi je bad za vse diskoteke k se počas zapirajo.sj kam bomo pa zdj hodil?najbolš da bomo šli po risankah spat. :roll:

Sj najprej so govoril da jo je kao Mirko Tuš kupu, a še sam ni nč vedu o tem.fak, kera bedna!drgač so jo mislni že 2let nazaj zaprt, zto k kao mladi razgrajajo po Belvederju.ehh..
Uporabniški avatar
Tryanna
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tryanna » 24. Avg. 2008 18:46

Žalostno, da ag ljudje povezujejo v prvi vrsti z drogami. To je skoraj enaka klišejska zgodba kot z Metelkovo ...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Avg. 2008 19:53

Tryanna napisal/-a:Žalostno, da ag ljudje povezujejo v prvi vrsti z drogami. To je skoraj enaka klišejska zgodba kot z Metelkovo ...

Od kje ti pa to ? AG je v prvi vrsti povezana z drogami in verjemi, da ni nobena klišejska zgodba. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Avg. 2008 20:24

p!ka napisal/-a:rachka_ in use ostale. . .

Kaj poznaste sceno AG kot obiskovalke al tud kot kej druzga ? Ker sam kot obiskovalke lahko tuki pametujete kaj in kako . . . Jz poznam tud drugače situacijo v AG. Glede usega. In to kar je blo pisano. . . Določenje stvari so navadno sranje.

Je res, da je AG skor evropsko znana po DJ in partijih. In to ni slabo.
Ampak je med določenimi korgi poznana tud po stvareh, ki ve nimaste pojma.

In za moje pojem je dobro, da se zapre.

in to je to.
najlažje je metat razne izgovore; nisi bla tam,ne veš kako je tam, droge so povsod in tralala.
ja isto je govoru moj sodelavc, da ne da v ambasadi ni drog, da on se ne drogira in tralala.na konc je papriznal, da če nima treh bonbonov v riti sploh notr ne gre.Punce moje, ne rabte govort nečesa in brant, za kar vsi vemo kako stvar deluje.
droga je povsod ja, ampak tok kukr jih je na partijih jih ni nikjer drugje.
Inja majkl, ko pogledam človeka takoj vem v ker koš ga lahko vržem.mislm da začvakanih ljudi ne morš zgrešit, tud tistih na spidu ne in niti na kokici, še manj na heroinu in travi.
Poznam dobro in jasno svet drog in ne obiskujem lkalov kjer le-teh mrgoli, ker ne morem žurat nekje, kjer zombiji hodjo ukol mene.
ne rabim it v AG da to vem in vidim.sem že dost vidla po ljubljani, pa me je zlo hitro use minil.

in ja, s poostreno varnostjo se tud vnos droge v lokal lahko prepreči.So bli naši v italiji v eni diskoteki in so mogl izpraznt usak kotiček torbice žepov in vsega in sam pregled je biu tud zlo natančen, tko da če nisi med nogam tega skrival ni šans da si notr prinesu.pa tud med nogam si lahko bil pregledan.
sori, vse se da če se hoče in valda del krivde ima tudi lastnik, ki ne poskrbi za take stvari.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 24. Avg. 2008 20:29

*purple* napisal/-a:najlažje je metat razne izgovore; nisi bla tam,ne veš kako je tam, droge so povsod in tralala.

Tole pa moram pokomentirat. Mogoče se spomenš, mogoče ne. V temi droge si vztrajno trdila, da brez izkušenj težko govoriš, kaj je res in kaj ne. Ko sem ti omenila, da si v drugi temi povedala ravno obratno, si želela, da ti pokažem to temo. No, tukaj jo imaš. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 24. Avg. 2008 20:31

kueščn za *purple*: kaj si kritizirala moj post v smislu, da ne vem kaj se dogaja v AG ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Avg. 2008 20:39

freaky napisal/-a:
*purple* napisal/-a:najlažje je metat razne izgovore; nisi bla tam,ne veš kako je tam, droge so povsod in tralala.

Tole pa moram pokomentirat. Mogoče se spomenš, mogoče ne. V temi droge si vztrajno trdila, da brez izkušenj težko govoriš, kaj je res in kaj ne. Ko sem ti omenila, da si v drugi temi povedala ravno obratno, si želela, da ti pokažem to temo. No, tukaj jo imaš. :wink:

izkušnje z drogami imam, kot sm povedala.ne na svoji koži, ampak na koži mojih bližnjih dolgoletnih prijateljev.
ne vem v čem je tu potem problem, da sem brez izkušnej?res, da nism bila v AGampak nihče mi ne bo rekel, da je tam kej drugač kot kje drugje na rejvu.

ne pika, tvoj citat je bil prilepljen, ker sem se strinjala.ostal text je pa za ostal folk.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 24. Avg. 2008 20:41

Vidiš nisi dojela. Nekje trdiš, da so izkušnje tiste, ki ti dajo pravico, da veš, kako stvari stojijo. Spet drugje se pa situacija obrne. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 24. Avg. 2008 20:41

informacija o zaprtju AG je po mojem mnenju popolnoma pravilna. Meni jo je posredoval kolega, ki je pogodbeni MC v gavioliju, kar pomeni da bo s tem izgubil deleo in mu vrjamem, če mi je reko da se AG zapira. Kolko sem zasledila v medijih je lokacijo odkupil Mercator in ne Tuš, prostor pa bi naj bil primeren zaradi tranzitnih poti v okolici.

Kar se tiče drogiranja... Definitivno droge krožijo na takih dogodkih, ampak z zaprtjem AG promet prepovedanih substanc ne bo upadel. Pred časom sem gledala Preverjeno, ker so sledi kokaina in THC-ja našli v vzorcih urina vzetih na straniščih v našem parlamentu. Ja tudi politiki se drogirajo in ne vem zakaj lahko kdo misli kak je današnja mularija pokvarjena. Stara sem 21 let in sem tudi sama v času 3 in 4 letnika srednje šole (ene izmed najbol uglednih gimnazij v Sloveniji) posegla po drogah. Šolo sem zelo uspešno zaključla in kljub temu da sem se zabavala po partijih širom Slovenije, nisem zaključla kot džanki, ampak šolanje normalno nadaljevala na faksu, kjer pa sem to obdobje deloma že prerasla. V mladosti je pač treba experimentirat in nobeno zaprtje kluba tega ne bo preprečlo. Kdor hoče drogo probat jo tudi bo, ne glede ne okolje v katerem je. AG je sčasoma postala turisrična točka za mnoge mlade Evropejce in zagotovo v blagajne prinesla mnogo denarja. Lokacija je idealna saj je postavljena v industrijsko cono in odmaknjena od mestnega vrveža, hrup pa nikogar ni motil. Res je da s pisanjem postov na tem forumu zaprtja ne bomo preprečli, lahko pa skupaj obujamo spomine.
Jas pravim, da če hočeš prevarat partnerja, ne rabiš it zvečer v diskoteko, ampak lahko to delaš tudi čez dan. Iz tega vidika ni AG odgovorna za zlorabe drog, ki se dogajajo v njej.

Definitivno se vidimo na kerem od poslovilnih party-ev...

Keep on raving=)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov