Ag se zapira!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kamis napisal/-a:Kva je pa učer to blo u AG? Ja še dobr da nism šla ne,ker je blo use ob 4ih konc.Ja drgač se je pa AG prodala tušu za 70 miljonov €
http://24ur.com/naslovnica/novice/crnak ... 119971.php
drgač pa kaj je blo to?
še en znak da velik ljudi nima pojma kako se v gužvi streže in še en poskus lastnika kluba da napolni lokal do zadnjega da se še dihat ne da.Hvala bogu da so poklical policijo, da ni spet prišlo do kakšnih smrtnih žrtev.
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
Ej tolk so zmer vsi pogoltni, da bog ne daj da bi dal omejeno število kart, sploh za dj-e, za katere vejo, da bo ful obiskano. Ne kje, oni rajš natlačjo ljudi notr ko ovce, da pokasirjo vstopnino, po tem jim pa kratkomalo dol visi, kaj se zgodi.
To ni blo prvič, zarad takih scen je dostkrat rajš nism šla...
To ni blo prvič, zarad takih scen je dostkrat rajš nism šla...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Jochie napisal/-a:*purple* napisal/-a:učer si si nohet grizla, dosn si pa verjetno lase pulš (jst pa mam smeška )
nevem draga, vsi napeljujete kot na to da jih ni.
napišem da je tsm veliko drog, pa že dobim da če mislm da jih v franciju ni.in pač povem kar si mislim, a kje piše da ne smem?
in ja ti tud lajnaš eno in isto
dej požri enih 15 tabletk, bo svet prec lepši....
bi te človek raje nosil kot bral/poslušal kljub tvojim 150 kilah!
Poscala se bom
Kar je blo pa včeri - dobr, da so polcaji pršli, preden bi spet koga poteptal.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Škoda ker niso zabunkali vsega skupej in vrgli notr malo solzivca da prečisti vse loleke tm notr
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^to bi bila pa res rešitev. Jaz sem bila tudi notri, pa nisem noben lolek, pa nič nisem naredila, da bi si zaslužila solzivec...debil en, zarad dvajsetih primitivcev škoditi vsem ostalim Teb bi dala solzivec v oči, pismo
Varnostniki so bili pa face včeraj...ko sem bila v prvi vrsti, pa so me nekaj varnostniki nazaj porivali (kot so tudi vse ostale), sem malo žalostno pogledala eno ogromno omaro, pa mu je bilo tok bad, da me je z obema rokama prijel za obraz, pa mi rekel "Izvini, izvini", pa mi takoj naredil malo več prostora hehe
Varnostniki so bili pa face včeraj...ko sem bila v prvi vrsti, pa so me nekaj varnostniki nazaj porivali (kot so tudi vse ostale), sem malo žalostno pogledala eno ogromno omaro, pa mu je bilo tok bad, da me je z obema rokama prijel za obraz, pa mi rekel "Izvini, izvini", pa mi takoj naredil malo več prostora hehe
-
Ma kaj bi ti komu dala uboga reva če še ven iz gužve ne moreš pridet brez da ti en čefur plac nardi...fina rit ljubljanska . Dvajset primitivcev ja, ostalo pa loleki šminkerski.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
hehe Jochie
Teb mulc pa... pričakovan odgovor. Trapast in otročji...pa to, da mešaš zraven geografsko poreklo samo kaže na tvoje komplekse proti ljubljančanom Pismo sam si res kmetavz, da si šel gledat na moj profil iz kje sem... pa k nimaš drugega za komentirat, se spraviš na to
Kere bedne Pol smo pa ljubljančani fini pa vzvišeni??
Teb mulc pa... pričakovan odgovor. Trapast in otročji...pa to, da mešaš zraven geografsko poreklo samo kaže na tvoje komplekse proti ljubljančanom Pismo sam si res kmetavz, da si šel gledat na moj profil iz kje sem... pa k nimaš drugega za komentirat, se spraviš na to
Kere bedne Pol smo pa ljubljančani fini pa vzvišeni??
-
klasičen primerček ljubljasnke p...e! Sej take kot si ti poštejem manj kot gnoj zato kar tečnari in obnašaj se visoko-itak to lahko počneš samo tule
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov