Ag se zapira!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Dec. 2008 12:36

Zato, da bodo, dokler se ne porihtajo vsi papirji in ostalo sranje, priredili še par partijev, pobrali dnarja kolikor se ga bo dalo, potem pa zaprli vso stvar in naredili mercator center... Enostavno...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 16. Dec. 2008 12:42

ikzekli.. zakaj bi bla zaprta, če se še papirji rihtajo in se jo še da izkoristt?
Uporabniški avatar
the big red machine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 3. 2007
Kraj: gozd

Neprebrana objavaNapisal/-a the big red machine » 16. Dec. 2008 17:10

sej delusional bo itak hodila tudi pole k bo tam mercator, njej bu bunkalo kr med policami... :wink:
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 16. Dec. 2008 18:26

aprila bo Erick Morillo :D tko da do poletja bo vrjetn še kr odprta.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 18. Dec. 2008 10:33

the big red machine napisal/-a:sej delusional bo itak hodila tudi pole k bo tam mercator, njej bu bunkalo kr med policami... :wink:
ž

a si fouš? :lach:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 18. Dec. 2008 23:41

Hvala bogu da bo še odprta. Edini objekt kateremu se lahko reče diskoteka, tu pri nas :D
Sicer so InBox tud ino zrihtali, nimam kej rečt, ampak AG je the one and only. :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 20. Dec. 2008 17:53

Ambasado zapirajo že odkar so jo odprl... Meni gre že prav na k*** tole "obdobje" ko vsi čakamo kdaj se uradno zapre.
Karte v predprodaji itak že ne vem kdaj razprodajo, dol pa stojijo v vrsti par ur tisti ki karto imajo in tisti ki ne! Poleg tega pa še vrata zaprejo ko se jim zdi dovolj polno, pa če imaš karto ali pa ne! Hvala lepa, meni se ne da več...poleg tega mi pa niti ni da bi se odpravljala od doma že ob 7h, prišla dol, na hitr neki spila in letela notr, da mi bo ja ratal. Bv, samo živciranje in psihiranje..
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
Peach.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Peach. » 06. Feb. 2009 23:46

jessyca napisal/-a:Ambasado zapirajo že odkar so jo odprl... Meni gre že prav na k*** tole "obdobje" ko vsi čakamo kdaj se uradno zapre.

Men je tud že to počas smešno, k skoz govorijo, da jo bodo zaprli..
Drugač pa.. Hvala bogu se nism nikol načakala.. Je res, da sm bla sam dvakrat, ampak vseen.. Pa res škoda, k jo bodo zaprli, k drugač mi je blo ful uredu tam.. Od glasbe, ambienta.. Vse..

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov