Ag se zapira!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Ambasada Gavioli se zapira.
Ja kr žalostna novica usaj zame no,k sm šele polet začela nekak spremlat to sceno,pa sm bla an moralesu pa je biu res d-best party.Sam kam bomo pa zdj hodil???
Uglavnem zgodba je taka da je gospod Tuš kupu tm plac in bo use podru in bo tm postavu tuš centr.Res kr neki.
Kaj kej pravte na to,kam bodo pa zdej u sloveniji hodil dobri dy-i?? Ker fun factory mi je res kr en plac
Menda bosta sam še dva partya pol pa konc
Ja kr žalostna novica usaj zame no,k sm šele polet začela nekak spremlat to sceno,pa sm bla an moralesu pa je biu res d-best party.Sam kam bomo pa zdj hodil???
Uglavnem zgodba je taka da je gospod Tuš kupu tm plac in bo use podru in bo tm postavu tuš centr.Res kr neki.
Kaj kej pravte na to,kam bodo pa zdej u sloveniji hodil dobri dy-i?? Ker fun factory mi je res kr en plac
Menda bosta sam še dva partya pol pa konc
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
A dejte no dejte babe... k bi ve vedle kolkrat je bla že ag zaprta pa prodana, pa kao da so skladišče notr že s5 naredl...oh oh...
boste vidl da bomo še kr v ag hodil
p.s.: če bi gospod tuš hotel tam kaj gradit, ma nad ambasado ceeeeeeeel travnik prazen, pa bi zihr šel tja gradit...
boste vidl da bomo še kr v ag hodil
p.s.: če bi gospod tuš hotel tam kaj gradit, ma nad ambasado ceeeeeeeel travnik prazen, pa bi zihr šel tja gradit...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:A dejte no dejte babe... k bi ve vedle kolkrat je bla že ag zaprta pa prodana, pa kao da so skladišče notr že s5 naredl...oh oh...
hahhaa ja sam res.. ze leta in leta eno te isto poslusam
baje pa da se v Trstu gradi neki podobnega ambasadi.. nebi znala kj vec povedat
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
kamis napisal/-a:Ja lej glede na to da se to kr že ornk govori,pa da je ta kolega to zvedu neposredno od ambasadinih ljudi zna bit to resnično.
a če ti en gesto zrihta za not it pa vse ve? no sej ne rečem... možn pa da..
but... dvomim, močno dvomim...
sam o zaprtjih ambasade bi se pa res lahko knjigo napisal....
aia kamis in katera 2 partija naj bi še bla notr in kdaj naj bi bil zadnji??
-
aiaaa loool kaj sm se zdj spomnla... zdj bo en event torej 19ga, 23ga bo tud neki notr... pol bi se pa mogl že zapret a ne??
pa haaaalo 14ga marca Morillo pride...
tko da lol vse skupi... bulšit pa zaprtje!!
pa haaaalo 14ga marca Morillo pride...
tko da lol vse skupi... bulšit pa zaprtje!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov