Ag se zapira!
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
-
- Kofetarica
- Kraj: gozd
- delusional
- Cosmopsiho
Ambasado zapirajo že odkar so jo odprl... Meni gre že prav na k*** tole "obdobje" ko vsi čakamo kdaj se uradno zapre.
Karte v predprodaji itak že ne vem kdaj razprodajo, dol pa stojijo v vrsti par ur tisti ki karto imajo in tisti ki ne! Poleg tega pa še vrata zaprejo ko se jim zdi dovolj polno, pa če imaš karto ali pa ne! Hvala lepa, meni se ne da več...poleg tega mi pa niti ni da bi se odpravljala od doma že ob 7h, prišla dol, na hitr neki spila in letela notr, da mi bo ja ratal. Bv, samo živciranje in psihiranje..
Karte v predprodaji itak že ne vem kdaj razprodajo, dol pa stojijo v vrsti par ur tisti ki karto imajo in tisti ki ne! Poleg tega pa še vrata zaprejo ko se jim zdi dovolj polno, pa če imaš karto ali pa ne! Hvala lepa, meni se ne da več...poleg tega mi pa niti ni da bi se odpravljala od doma že ob 7h, prišla dol, na hitr neki spila in letela notr, da mi bo ja ratal. Bv, samo živciranje in psihiranje..
~poskrbi, da dobiš tisto, kar imaš rad, drugače boš prisiljen imeti rad tisto, kar boš dobil~
jessyca napisal/-a:Ambasado zapirajo že odkar so jo odprl... Meni gre že prav na k*** tole "obdobje" ko vsi čakamo kdaj se uradno zapre.
Men je tud že to počas smešno, k skoz govorijo, da jo bodo zaprli..
Drugač pa.. Hvala bogu se nism nikol načakala.. Je res, da sm bla sam dvakrat, ampak vseen.. Pa res škoda, k jo bodo zaprli, k drugač mi je blo ful uredu tam.. Od glasbe, ambienta.. Vse..