Ag se zapira!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
kdaj se ag zapre? a se ve datum? pa sej bo še kešn party ne?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
ja baje da bo tud guetta še letos.Ne vem neki velik jih je še.Čeprov za tiestota mau dvomim da bo,ker je biu na pagu in na dunaju in ne vem če bo tuki...Bomo vidl...
Ja drgač so pa AG prodal merkatorju ne Tušu,kukr so na začetku govoril.Sam neki govorijo da se bo tako velka diskoteka odprla nekje u Ljubljani,k jo bodo mel Umek,Kanzyani pa še en se mi zdi,pa baje da bo otvoritev enkrat 2009.
Ja drgač so pa AG prodal merkatorju ne Tušu,kukr so na začetku govoril.Sam neki govorijo da se bo tako velka diskoteka odprla nekje u Ljubljani,k jo bodo mel Umek,Kanzyani pa še en se mi zdi,pa baje da bo otvoritev enkrat 2009.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
ojoj.. če bodo odprli umek & co. bilokakšno diskoteko bo to ziher največja komercjala v vseh pogledih in se ne bo mogla primerjat z ag (za njo nam ni hudo samo zaradi njene velikosti) .. ja do konca leta bo še normalno obratovala baje.. tako, da se grem skor zihr enkrat poslovit drugač bi pa res lahko odprli kaj novega ja.. kr praktično nimaš kam it (okej če odmislimo one razne male pajzle) .. upam, da se bodo čimprej kaj pametnega domislili
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
*AnNy napisal/-a:Smreka napisal/-a:Tiesto pa PVD? a si zihr?
http://shrani.si/f/2t/o4/3IhfQQuZ/dsc01354jjjjjj.jpg
Uf..če je to res.... grem na oba
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
U fak.. pa sven vath pa villalobos.. ja kam pa jih mislijo vse stlačit??do konc leta je še točno 4 mesce.. hm. očtino bo spet tolko partijev na kupu, da neboš vedel kam bi šel
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
lissa napisal/-a:A je še komu vseen, če se AG zapre, al je samo men? Pač ne maram šraufat žarnic in kidat snega...
? ? Ne zastopim kaj je mišljeno.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Smreka - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
p!ka napisal/-a:lissa napisal/-a:A je še komu vseen, če se AG zapre, al je samo men? Pač ne maram šraufat žarnic in kidat snega...
? ? Ne zastopim kaj je mišljeno.
Mišljeno je sarkastično, način plesa pri rejverjih. Kao smešno. Ne vem no lissa, sej a veš, kakšni pa dejasnko gremo zarad glasbe in plešemo normalno.
Ampak ok, se pa tudi ne bom pretirano sekirala če se zapre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov