Ag se zapira!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 23. Avg. 2008 19:47

*purple* napisal/-a:
OrangeLady napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
....

ja po Postojnski jami, bledu in to jih pozna Slovenijo veliko ljudi, predvsem tisti ki jih take značilnosti bolj zanimajo..Mladi, predvsem žurerji pa poznajo Slovenijo tudi po Ambasadi.

Tebi se zdi da SLO ni imela nič od AG ker ne pošlušaš take muske, če pa bi jo pa bi bila malo drugačnega mnenja, ker AG je gostila svetovno znane DJ-e, ki jih ne moreš imet na vsaki drugi vaški veselici

Mislm, da država prov dost od mularije nima.
če že pridejo na kakšen party, spijo po avtomobilih in podobno.Država hoče bit poznana po svojih znamenitostih, kamor pa AG ne sodi.

četudi je slovenija gostovala nevemkakšne diđeje, vseeno prav dost ni mela od tega.
pač gledam na take objekte z drugačnega vidika.in to se mi ne zdi za državo, niti za prepoznavnost pomembno prav nič.
sami partyji kje drugje pa tudi ne.Spomino se kar nekaj partyjev, ki so odmevali izven naših meja,zaradi smrtnih žrtev drog.Slaba reklama.

rachka, seveda so droge in vse povsod.Ampak toliko party drog, bonbonov in ostalih drog, kot jih je bilo povelikih partyjih ne vidiš povsod.sem hodila na partyje in na lastne oči videvala kaj se tam dogaja.v AG sicer nism bla, ker me tja ne vleče, ampak ne poznam pa nobenga ki bi tja hodil in nebi požru usaj enga bonbona.
nevem zakaj stalno zagovarjanje in primerjanje z ostalimi klubi.V franci na balanci nikol nism vidla, da bi kdo bil začvakan :wink:

js pa poznam marsikoga, vključno z mano. ni nujno, da morš bit na drogi, če hodš v ambasado.
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 23. Avg. 2008 20:00

*purple* napisal/-a:
Mislm, da država prov dost od mularije nima.
če že pridejo na kakšen party, spijo po avtomobilih in podobno.Država hoče bit poznana po svojih znamenitostih, kamor pa AG ne sodi.

četudi je slovenija gostovala nevemkakšne diđeje, vseeno prav dost ni mela od tega.
pač gledam na take objekte z drugačnega vidika.in to se mi ne zdi za državo, niti za prepoznavnost pomembno prav nič.
sami partyji kje drugje pa tudi ne.Spomino se kar nekaj partyjev, ki so odmevali izven naših meja,zaradi smrtnih žrtev drog.Slaba reklama.

rachka, seveda so droge in vse povsod.Ampak toliko party drog, bonbonov in ostalih drog, kot jih je bilo povelikih partyjih ne vidiš povsod.sem hodila na partyje in na lastne oči videvala kaj se tam dogaja.v AG sicer nism bla, ker me tja ne vleče, ampak ne poznam pa nobenga ki bi tja hodil in nebi požru usaj enga bonbona.
nevem zakaj stalno zagovarjanje in primerjanje z ostalimi klubi.V franci na balanci nikol nism vidla, da bi kdo bil začvakan :wink:

crkneš od smeha..
na wc-ju vlečejo kot da bi celo fasado doma okrušl..

sploh ne vem kaj maš od tega, da se stalno v ag umešavaš.. a te kdaj notr niso spustil, a?

ah đabe... over and out..
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Avg. 2008 20:10

češnja ti kdaj prebereš svoje poste?
zakaj ne sprejmeš določenih dejstev in zakaj stalno skušate prekrivat resnico?
lahko se postavite na glavo, ampak mislim da je jasno.
Kotpravim.partiji so leglo droge, sem hodila po partijih kar nekaj let.in ambasada ni nobena izjema.

zakaj me pa nebi notr spustil?Ohja...
Nikoli me niti delček telesa ni vlekel tja notr, če pa bi me in če bi šla pa mislim, da nebi imela problemov :)
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 24. Avg. 2008 9:42

pa dej purple ne bluzi. jst sm bla že na marsikaterem velkem partiju, tut v tujini, pa nism dejansko vidla načvakanga folka. mislm, itak žalost zate, če greš na parti in ne uživaš in vsenaokol gledaš kašn je folk, ampak načeloma se to ne vidi kar na 10 km. in če ne želiš z drogo met nč, sploh ne boš mel stika z njo- jaz se nikol nism ukvarjala s tem in nism mela nikol filinga, da je pa tak plac leglo droge. res je, da če želiš, jo lahko dobiš zelo hitro- je pa to odločitev vsazga posameznika in ne stvar samega kraja, kjer se nahajaš.

na živce mi pa gre, da spet kar neki pametuješ, ko dejansko sploh nimaš ne stika s to kulturo in ti je pač to 9ta briga.

gre pa tut men na živce, da v ambasadi nimajo nobene mere in spuščajo notr tok folka, kukr ga le lahko- v tujini se kaj takega ne dogaja, ampak so karte enostavno razprodane. verjetno bib la tut jst večkrat tam, pa mi pač ne sedejo pretirano nagužvani placi. tuki bi se mel pa slovenci še marsikaj za naučit :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Avg. 2008 10:02

Kika napisal/-a:pa dej purple ne bluzi. jst sm bla že na marsikaterem velkem partiju, tut v tujini, pa nism dejansko vidla načvakanga folka.

očitno slabo gledaš. :)
sama imam precej izkušen z drogami, ne čisto osebno, ampak z ljudmi s katerimi sem bila kar nekaj časa v družbi.meni se enostavno nekdo ki je zadet, ne more skrit in ne rabim nič posebej gledat.dost da mi mimo pride pa vem od česa je zadet.pač ne maram takih ljudi, ki se ne znajo drugače zabavat in razni partiji so polni tazga folka.

kot sm že napisala, sem tud sama v mlajših letih obiskovala partije in dobro poznam to kulturo.res pa je da osebno ne poznam kulturo droge, ker se je nikoli nisem pritaknila.sem pa imela z bližnjimi velike probleme glede drog, tako da mi gre seveda na živce če stopim v lokal in okol mene sami zadeti ljudje.tega pač ne odobravam in niti ne odobravam takih lokalov.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Avg. 2008 10:42

*purple* napisal/-a:
Kika napisal/-a:pa dej purple ne bluzi. jst sm bla že na marsikaterem velkem partiju, tut v tujini, pa nism dejansko vidla načvakanga folka.

očitno slabo gledaš. :)
sama imam precej izkušen z drogami, ne čisto osebno, ampak z ljudmi s katerimi sem bila kar nekaj časa v družbi.meni se enostavno nekdo ki je zadet, ne more skrit in ne rabim nič posebej gledat.dost da mi mimo pride pa vem od česa je zadet.pač ne maram takih ljudi, ki se ne znajo drugače zabavat in razni partiji so polni tazga folka.

kot sm že napisala, sem tud sama v mlajših letih obiskovala partije in dobro poznam to kulturo.res pa je da osebno ne poznam kulturo droge, ker se je nikoli nisem pritaknila.sem pa imela z bližnjimi velike probleme glede drog, tako da mi gre seveda na živce če stopim v lokal in okol mene sami zadeti ljudje.tega pač ne odobravam in niti ne odobravam takih lokalov.

Ne moreš tko posploševat... In marsikater tujec je že slišal za dj-e v AG. Z enimi avstrijci ki smo se spoznal na morju smo celo nekajkrat skup šli tja; in ne boš vrjela, na njihovo pobudo. :wink:

Jaz v ag nisem bila NIKOLI zadeta in prav tako ne kolegi s katerimi smo tja prišli...Pa smo se vseen zabaval,... Zanimivo a?

In kdorkoli se drogira, za njegovo početje NI kriv lokal/diskoteka. :?

Vem da so problemi z drogami jeba, še posebno če jih ima kdo od bližnjih. Vem kako je to, in upam da bodo tudi tvoji znanci/kolegi to rešili. Ampak zato ni kriv lokal!!

In ja, droge so povsot; pri nas, v tujini... POVSOT... In ne vem zakaj treba tolk sprenevedanja; kdor se hoče drogirat se bo drogiral v AG-ju, sred pločnika, na domačem dvorišču, pred vrtci, v raznih kmšjih in povsot.. To je njihova odločitev a ne?
:?
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 24. Avg. 2008 10:53

*purple* napisal/-a:a sem rekla da na metal partijih je pa vse uredu?Tud tja ne hodm iz podobnih razlogov ja. :)
drgač pa prosm, ne niso govorice.Poznam kr dost folka, kot znancev kolegov in še vsak ki je šel v ambasado se ga je načvakal (pa seveda drugje tud na kakšnih takih velkih partijih).Poleg tega pa poznam enga iz obale ki je dilal v ambasadi ikse in jih je tko na večer sigurno enih sto, stopetdeset zdilal.in ja videlqa sem folk, vem kakšen zgleda načvakan folk.mislim da se ti more že nekak tud čudno zdet da večina pred pijejo vode iz plastenk.pa ne mi govort, da zdej 20 % folka ne pije alkohola predn gre notr oziroma se ga ne zadane.Človeka ki je na iksih ne moreš zgrešit. :)
in še nekej, nisem rekla da zdej vi to delate, ker pač ne vem kaj vi delate, ampak v večini se na takih partijih in takih klubih to dogaja na ornk.

*purple*: ti si res ena pametna in razgledana punca, ki veliko ve. Vsak, ki je sel v ag se ga NE "nacvaka". Ti si totalno proti drogam a druziz se z dilerjom? :mrgreen: :lol: Vodo iz plastenk bi blo treba ukint in to takoj, ker vsak, ki pije vodo iz plastenke se miljon % drogira, bols bi blo da bi bla v steklenicah, da lahko koga kresnes po glavi in pade dol, ker ti ni vsec ali pa je drugacen. In purple, ni treba skor usazga citirat in mu solit pamet, vsak ima pravico do svojega mnenja!
Gone
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Avg. 2008 11:10

Michael napisal/-a:*purple*: ti si res ena pametna in razgledana punca, ki veliko ve. Vsak, ki je sel v ag se ga NE "nacvaka". Ti si totalno proti drogam a druziz se z dilerjom?

a poznati pomeni, družiti se?
dobro, da vem da obstaja novi pomeni določenih besed. :)

In purple, ni treba skor usazga citirat in mu solit pamet, vsak ima pravico do svojega mnenja

torej, zakaj izpodbijajo moje mnenje, da je ambasada leglo droge? :)
in ne majkl, ne sklepa po plastenkah vode.

fun napisal/-a:Ne moreš tko posploševat... In marsikater tujec je že slišal za dj-e v AG. Z enimi avstrijci ki smo se spoznal na morju smo celo nekajkrat skup šli tja; in ne boš vrjela, na njihovo pobudo.

sej ne rečem, je poznano.ampak to en služi, k večji prepoznavnosti slovenije v dobrem smislu oziroma v dobrobit našemu gospodarstvu, tako kot so ene omenjale.slovenija ne bo praktično izgubila nič, če AG zaprejo.
in to je slaba tolažba oziroma slab prepričevalni govor.Izgubili bodo veliko tisti, ki so tja hodili ne pa nihče drug.in kot je opaziti jo zagovarjate samo tisti, ki ste tja hodili.valda, vam je bila kul.jst tud ne hodim v lokale ki mi niso kul.
In kdorkoli se drogira, za njegovo početje NI kriv lokal/diskoteka.

je kriva pa subkultura.
in ja tudi lokal je kriv.mal več pregledov in tko, pa bi bilo manj drog.

sicer pa gor ali dol, ambasada se bo zaprla, hočete ali nočete.
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 24. Avg. 2008 11:16

*purple* napisal/-a:očitno slabo gledaš. :)

sej zadete ljudi lahko srečaš tudi na avotbusu..kaj to pomeni da se zato ne boš vozila z avtobosuam, veliko jih je na kakšni šoli->to pomeni da ne bo hodila v šolo?
sej men tut ni kul če je folk zadet okoli mene, sam nič ne morem ker ma vsak svoj življenje
Lastniki lokala pa nniso krivi da so notri zadrogiranci, in prav zagotovo je kdo bil zadrogiran tudi na Avsenikovem žuru tako da ne posplošuj
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Avg. 2008 11:31

itak, droga na partijih-->posploševanje :lol:
Skratka, povedala sem svoje..Mislimše evdno enako in tudi vedno bom, tao, da me enbo nihče prepričal v kaj drugega.
ambasada in ostali partiji so leglo drog in konec.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 24. Avg. 2008 11:41

*purple* napisal/-a:sej ne rečem, je poznano.ampak to en služi, k večji prepoznavnosti slovenije v dobrem smislu oziroma v dobrobit našemu gospodarstvu, tako kot so ene omenjale.slovenija ne bo praktično izgubila nič, če AG zaprejo.
in to je slaba tolažba oziroma slab prepričevalni govor.Izgubili bodo veliko tisti, ki so tja hodili ne pa nihče drug.in kot je opaziti jo zagovarjate samo tisti, ki ste tja hodili.valda, vam je bila kul.jst tud ne hodim v lokale ki mi niso kul.
In kdorkoli se drogira, za njegovo početje NI kriv lokal/diskoteka.

je kriva pa subkultura.
in ja tudi lokal je kriv.mal več pregledov in tko, pa bi bilo manj drog.

sicer pa gor ali dol, ambasada se bo zaprla, hočete ali nočete.

Očitno ful veš, kaj je za slovenijo dobro in kaj ne. kaj nej rečm, purple za predsednico! bo zaprla vsa legla droge in tko bo slovenija ziher bolj zdrava država. najbol, da zapremo VSE lokale, diskače, oštarije... da izkoreninmo alkoholizem, ki je itak velik večji, bolj pereč in zakoreninjen problem. ponavljam- purple za predsednico !!! :lol:

kar se pa subkulture tiče: jaz nisem v nobeni subkulturi in hodim na partije tko al pa tko. pa tut večina starejših, ki jih poznam in hodijo po partijih, ni ravno del te t.i. subkulture. to je pač muska, na kero hodiš žurat.

da pa teb ni kul- hvala bogu. kdo rabi nekoga, da tam zija vsenaokol in obsoja vse po vrsti.

če bi pa kdaj šla, bi pa vidla, da tam ni vse tko zadrogirano kukr se ti zdi. da je folk blazno skuliran in nihče ne išče konfliktov, kot na primer v diskačih sred lj. ker so vsi tam zarad istega razloga. in to je odklop in žur. če to pomeni za koga še drogo zraven, pa to res ni moja stavr. saj vsak razmišlja s svojo glavo.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 24. Avg. 2008 11:47

*purple* napisal/-a:a poznati pomeni, družiti se?

torej, zakaj izpodbijajo moje mnenje, da je ambasada leglo droge? :)

Da, kako lahko nekoga spoznas posledicno poznas, ce se s to osebo ne pogovarjas / druziz? Ti cloveka samo pogledas pa ze tocn ves za v kater kos je ane :motz:

leglo -a s (e)
kraj, kjer se kaj pojavlja v veliki
meri in odkoder se širi

Leglo droge so: Kosovo, Afganistan, J Amerika, in nevem koliko laboratorijev po celem svetu. Ne pa ena AG, ki se nahaja v eni mali drzavici z imenom Slovenija, ki je niti na zemljevidu ni. Trditev, da je AG leglo droge je absurd! Nevem za druge, ampak jaz sem sel v AG zaradi glasbe in cist nic drugega! Boli me k***c, ce si nekdo, ki ga ne poznam, sopa direkt v zilo heroin, ce mu to sede, meni pac ne. In ce bos ti *purple* skocla v Savo, le daj, jaz sigurno nebom skocil za tabo :mrgreen:

Tko, jaz tle nebom vec pisal, ker nima smisla, *purple* nisi vredna truda.
Kot si napisala, AG se zapira, hocemo ali nocemo.
Gone
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 24. Avg. 2008 12:07

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 24. Avg. 2008 12:12

Na žalost res ja.

Res je, da so po partijih droge, ampak ne mormo pa posploševat in govort, da se vsak, k gre na parti se dobr met, drogira pa da čvaka in ne vem kaj še vse ... jst nism bla nikol načvakana in zadrogirana, ko sm hodila vn, pa mi je dogajal celo noč, mela sm energije še pa još in to čist trezna. Ne vem zakaj je to enim tok težko dojet, res ne. Niso vsi, k jim dogaja na polno, zadrogirani.♠
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 24. Avg. 2008 12:38

Sej srednje šole (po večini) so pa leglo trave, pa se nikjer noben ne meče po trepalncah, da jih je treba zapreti. :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov