Ag se zapira!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
malacveka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malacveka » 22. Avg. 2008 15:28

Iz Financ:

Družba Mercator je potrdila govorice, da je v izolski industrijski coni kupila del nepremičnine, v kateri deluje diskoteka Ambasada Gavioli, poročajo Primorske novice.

V Mercatorju zagotavljajo, da bo diskoteka delovala do konca letošnjega leta, kaj pa bo po tem zraslo na tem območju, pa še ni znano.
..................
Podnajemnik prostorov v diskoteki, družba Adria Tim, ki dvakrat mesečno v Ambasadi Gavioli organizira zabave, po novem letu ne bo več nadaljeval s svojo dejavnostjo ne v prostorih zdaj že Mercatorjeve Ambasade, ne kje drugje. Naj bi pa do petkrat letno v Sloveniji in hrvaški Istri organiziral večje dogodke.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Avg. 2008 10:33

točno ta trenutek sem prebrala ta celoten članek :cry: ne morem vrjet.. res NE MOREM vrjet kakšne budale so v sloveniji. faaaak, edine redke stvari, po katerih je slovenija malo bolj prepoznavna grejo zapirat ali pa prodat! najboljši žuri v sloveniji so tako propadli.. očitno boš moral od zdaj naprej v tujino it, da boš slišal kakšnega konkretnega DJ-a :(

ampak me res razjezijo te scene. čist sem razpi*kana zdajle :evil: z VSEMI stvarmi je enako!! slovenija ima/je imela toliko stvari s katerimi bi lahko krepila svoj dober imiđ v tujini, ampak ne..rajši se te stvari prodajo ali pa zaradi drugih (dostikrat političnih, vojaških) "pomembnejših" zadev v takšni meri zanemarjajo, da vse skupaj propade (npr. kakšen elan ki je tudi svetovno znan).
sploh nimam več besed.. očitno bom žuranje res mogla omejit na kakšne tretjerazredne partije v kr enih diskotekah :(
samo še čakam, da mi 4ko zaprejo..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Avg. 2008 14:35

Meni je prou, da so jo zaprli, ker takšne stvari, ki jih vidiš po partijih v AG po Izoli so gnjusne ! Nimam nič proti nobenmu sam lokacija res ni najboljša za tako diskoteko.
Škoda, da jo bodo zaprli se mi zdi zato, ker zdej Moj ne bo mogu met več svojih patriju ( privat ) tam. Ampak, če pogledam nit to ni tko slabo. Ugl. mene ne bo konec, ker je konec AG. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 23. Avg. 2008 14:53

ja in kaj drugje in po drugih partyih se pa nič "gnusnega" ne dogaja al kaj?! men osebno je ful žal, da jo bodo zaprl! ena izmed boljših diskotek v evropi, huda lokacija, perfect ambient, še boljši dj-ji...škoda, škoda, škoda. treba izkoristit še zadnje partyje!! :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Avg. 2008 15:39

rachka_ napisal/-a:t faaaak, edine redke stvari, po katerih je slovenija malo bolj prepoznavna grejo zapirat ali pa prodat! najboljši žuri v sloveniji so tako propadli.. očitno boš moral od zdaj naprej v tujino it, da boš slišal kakšnega konkretnega DJ-a :(
..

dober imiđ z diskoteko nabutano z zadrogiranim folkom?
zelo lepa in krasna prepoznavnost ja.
Mislm, da je AG nekje na dnu prepoznavnosti, če pa je pa sigurno ni v krasni obliki.
prepoznavni smo po Postonjski jami, človeški ribici, Blejskem otočku, ne pa po Ambasadi gavioli!Mislm, da slovenija ni mela nič od tega, razen dobiče na črnem trgu in policaji na obali mal več dela.
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 23. Avg. 2008 15:43

RIP! Zgleda, da bom mogu jaz odpret svojo diskoteko :twisted:
Gone
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 23. Avg. 2008 16:26

Pa kaj je niso še zaprl? Sm slišala da nej bi Mirko (Tuš) naredi nekaj skladišča tam :D Mislm ker konc za tako opevan diskač... :D
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 23. Avg. 2008 16:47

Moj bi reku: Tok mi dol visi da me že po kolenih tolče :D !
In ja tud men je čist usejen če ga zaprejo, pač se bo pa nekje neki novga odprlo.
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Avg. 2008 17:04

evahunnie napisal/-a:ja in kaj drugje in po drugih partyih se pa nič "gnusnega" ne dogaja al kaj?!

Za drugje ne vem in me nit najmanj ne zanima. Meni osebno se gnjusi samo AG, ker pač poznam sceno v AG in po partijih v AG.
Se čist strinjam z staukom *purple* : dober imiđ z diskoteko nabutano z zadrogiranim folkom?
Mi ni nit najmanj prijetno, ko srečujem tak folk in prou vidiš s kje je pršu. Ne rečem, da so usi taki v AG ampak dost jih je.
Če bi bla AG tolko superfinafajn, bi definitivno poskrbeli, da bi lahko obiskovalci se normalno gibali, ne da je gužva, da ne vidiš nit svojga nosu pred sabo + lahko bi poskrbeli usaj za to, da se preprodaja manj droge !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 23. Avg. 2008 17:56

*purple* napisal/-a:
Mislm, da je AG nekje na dnu prepoznavnosti, če pa je pa sigurno ni v krasni obliki.
prepoznavni smo po Postonjski jami, človeški ribici, Blejskem otočku, ne pa po Ambasadi gavioli!Mislm, da slovenija ni mela nič od tega, razen dobiče na črnem trgu in policaji na obali mal več dela.

ja po Postojnski jami, bledu in to jih pozna Slovenijo veliko ljudi, predvsem tisti ki jih take značilnosti bolj zanimajo..Mladi, predvsem žurerji pa poznajo Slovenijo tudi po Ambasadi.

Tebi se zdi da SLO ni imela nič od AG ker ne pošlušaš take muske, če pa bi jo pa bi bila malo drugačnega mnenja, ker AG je gostila svetovno znane DJ-e, ki jih ne moreš imet na vsaki drugi vaški veselici
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Avg. 2008 18:09

OrangeLady napisal/-a:Mladi, predvsem žurerji pa poznajo Slovenijo tudi po Ambasadi.

Tebi se zdi da SLO ni imela nič od AG ker ne pošlušaš take muske, če pa bi jo pa bi bila malo drugačnega mnenja, ker AG je gostila svetovno znane DJ-e, ki jih ne moreš imet na vsaki drugi vaški veselici

To je use res kar si napisala. Sam kko pa je blo poskrbljeno za obiskovalce v AG ? Ko so spuščali tolko preveč ljudi in so pol ko sardele not ? Niso nit kej preveč preprečli preprodajo drog v AG. In za dogajanje pol ?
Morem pa reč, da sm bla prou prijetno presenečena, ko sm vidla, da so dali une kaučke vn okol AG !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 23. Avg. 2008 18:13

p!ka napisal/-a:To je use res kar si napisala. Sam kko pa je blo poskrbljeno za obiskovalce v AG ? Ko so spuščali tolko preveč ljudi in so pol ko sardele not ? Niso nit kej preveč preprečli preprodajo drog v AG. In za dogajanje pol ?
Morem pa reč, da sm bla prou prijetno presenečena, ko sm vidla, da so dali une kaučke vn okol AG !

nisem bila nikoli v AG, sem slišala veliko pritožb glede tega..itak se jim je šlo povsod samo za keš..prvabit folk ( s tem tudi dilerje) in mastno služit z vstopninami, da so lahko pripeljali največje zvezdnike

itak pa tisti ki poznajo AG v tujini, verjetno še niso bili notri, ampak jo poznajo pač kot diskoteko v kateri rolarjo notri hudi DJ-i in ne vejo kakšne so razmere notri
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 23. Avg. 2008 19:16

am okej, valda da so tudi slabe strani takšnih diskotek. ampak prosim, kje pa ni nabito polno če se dogaja dober žur?!
in če se gremo zdaj, da je dobro da so jo zaprli zaradi preprodaje drog, potem morjo zapret veliko veliko ulic, kjer živijo dilerji in pa tudi druge diskoteke, kr se takšne stvari niso dogajale samo v ambasadi!! preprodaje drog pa ne moreš preprečiti, vsaj popolnoma ne..kr folk je že preveč pretkan in bodo švercali droge tudi najbolj nenavadnih oblikah.in tudi brez AG se bo še vedno drogiralo, tako da ne vem če je njeno zaprtje pozitivnega v tej smeri..
Nevem no..saj imate prav po eni strani, ampak vseeno me je prizadelo, da bo ena taboljših diskotek ever propadla zaradi enega merkatorja, ki ga maš itak na vsakem vogalu :(
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 23. Avg. 2008 19:24

*purple* napisal/-a:
rachka_ napisal/-a:t faaaak, edine redke stvari, po katerih je slovenija malo bolj prepoznavna grejo zapirat ali pa prodat! najboljši žuri v sloveniji so tako propadli.. očitno boš moral od zdaj naprej v tujino it, da boš slišal kakšnega konkretnega DJ-a :(
..

sm čakala da se oglasš purpl, ja...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Avg. 2008 19:39

OrangeLady napisal/-a:
*purple* napisal/-a:
....

ja po Postojnski jami, bledu in to jih pozna Slovenijo veliko ljudi, predvsem tisti ki jih take značilnosti bolj zanimajo..Mladi, predvsem žurerji pa poznajo Slovenijo tudi po Ambasadi.

Mislm, da država prov dost od mularije nima.
če že pridejo na kakšen party, spijo po avtomobilih in podobno.Država hoče bit poznana po svojih znamenitostih, kamor pa AG ne sodi.

četudi je slovenija gostovala nevemkakšne diđeje, vseeno prav dost ni mela od tega.
pač gledam na take objekte z drugačnega vidika.in to se mi ne zdi za državo, niti za prepoznavnost pomembno prav nič.
sami partyji kje drugje pa tudi ne.Spomino se kar nekaj partyjev, ki so odmevali izven naših meja,zaradi smrtnih žrtev drog.Slaba reklama.

rachka, seveda so droge in vse povsod.Ampak toliko party drog, bonbonov in ostalih drog, kot jih je bilo povelikih partyjih ne vidiš povsod.sem hodila na partyje in na lastne oči videvala kaj se tam dogaja.v AG sicer nism bla, ker me tja ne vleče, ampak ne poznam pa nobenga ki bi tja hodil in nebi požru usaj enga bonbona.
nevem zakaj stalno zagovarjanje in primerjanje z ostalimi klubi.V franci na balanci nikol nism vidla, da bi kdo bil začvakan :wink:

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov