Ag se zapira!

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Feb. 2008 13:59

astra_mb napisal/-a:sama v gavioliu še nisem bila...bila pa sem v izoli zgodaj zjutraj po partyju...mislim absurd...nasmeteno in razmetano menda v radiju 300 m okoli...živa sramota...čisti odraz obiskovalcev..tudi če se zapre..je meni vseeno.bo po moje izolanom kar lažje...

okoli drugih klubov po sloveniji in po koncu vseh slovenskih zurk je pa čiiiiiiisto, tako da lahko ješ s tal...
Uporabniški avatar
klarica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a klarica » 28. Feb. 2008 14:10

...
Zadnjič spremenil klarica, dne 11. Jun. 2010 11:00, skupaj popravljeno 1 krat.
načelo "no judgement" ga zmaga.
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 28. Feb. 2008 14:28

najbrž ni kdo drug smetil...ali pač? :D meni je bilo s tisto sliko povedano vse...žal...najbrž res niso vsi taki..nek procent pa je vendarle bil...poleg tega tudi nisem pristaš te zvrsti...sem bila enkrat na partyju...zdržala četrt ure..in je bilo to to...
komur pa to paše...pa lets go..vsakemu svoje.. :wink: jaz sem samo povedala mnenje in izkušnjo...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a yust me » 28. Feb. 2008 14:33

Nevem jst sem že bla v ambasadi pa mi je vedno hudo...res temu se da rečt party-grem tud zdj na Morillota :D ...glede čistoče pa...ja res je, da je svinjarija, ampak menim, da ni taka svinjarija kot je na pivo&cvetje v laškem. To kar je tam je pa hujše kot svinjarija, tko da ambasada ni najslabša glede tega :wink:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 28. Feb. 2008 14:33

floribunda napisal/-a:
astra_mb napisal/-a:sama v gavioliu še nisem bila...bila pa sem v izoli zgodaj zjutraj po partyju...mislim absurd...nasmeteno in razmetano menda v radiju 300 m okoli...živa sramota...čisti odraz obiskovalcev..tudi če se zapre..je meni vseeno.bo po moje izolanom kar lažje...

okoli drugih klubov po sloveniji in po koncu vseh slovenskih zurk je pa čiiiiiiisto, tako da lahko ješ s tal...

Seveda :D Okol drugih klubov tud ozracje ni nafilano s hlapi alkohola, kaj sele z drugimi opojnimi substancami :lach:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 28. Feb. 2008 14:52

dejstvo je... ambasada se prodaja...

http://www.nepremicnine.net/nepremicnin ... =1&no_tb=1

sedaj je samo vprašanje kaj bo hotel nov lastnik z njo početi...
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 28. Feb. 2008 15:13

Joj astra..ta komentar je bil pa čist mem... A si že šla kdaj v kakšno večje mesto po zaključeni "noči", silvestrovanju itd... Dej nehi no, še 2 dni smeti pobirajo po celem mestu. Al pa kakšne vaške veselice itd...
KJERKOLI bo žurka, pa ni važno, a se ga bo folk drogiral, pil kadil... VEDNO bo day after svinjarija povsod v radiju mogoče še več kot 300 m.
Tko da to izpostavt za Gavioli je pa popolnoma mimo.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 28. Feb. 2008 16:53

yust me napisal/-a:Nevem jst sem že bla v ambasadi pa mi je vedno hudo...res temu se da rečt party-grem tud zdj na Morillota :D

Tudi meni in tud jaz grem na Morillota, tak da se vidimo :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 28. Feb. 2008 17:57

HEHEHE kr ob enajstih se dobimo tm pred uhodom na čiku pa ena nj drži eno tablo cosmo miting pa se mau spoznamo pa mau predebateramo za pou urce pa gremo nazaj plesat :D :D
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 28. Feb. 2008 18:42

Smreka napisal/-a:Joj astra..ta komentar je bil pa čist mem... A si že šla kdaj v kakšno večje mesto po zaključeni "noči", silvestrovanju itd... Dej nehi no, še 2 dni smeti pobirajo po celem mestu. Al pa kakšne vaške veselice itd...
KJERKOLI bo žurka, pa ni važno, a se ga bo folk drogiral, pil kadil... VEDNO bo day after svinjarija povsod v radiju mogoče še več kot 300 m.

govora je o gavioliju...zato je bilo to izpostavljeno...ne vem pa zakaj se čutite tako prizadete...
normalno, da je svinjarija po silvestrovanjih, martinovanjih ipd...ker se dogajajo zunaj...kolikor pa jaz vem se tu ne dogaja zunaj...
:wink:
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 28. Feb. 2008 19:39

kamis napisal/-a:HEHEHE kr ob enajstih se dobimo tm pred uhodom na čiku pa ena nj drži eno tablo cosmo miting pa se mau spoznamo pa mau predebateramo za pou urce pa gremo nazaj plesat :D :D

:rofl: ja, pa vsaka naj ma okol vratu obeseno tablico z nickom :D :D ;)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 28. Feb. 2008 21:29

astra_mb napisal/-a:
Smreka napisal/-a:Joj astra..ta komentar je bil pa čist mem... A si že šla kdaj v kakšno večje mesto po zaključeni "noči", silvestrovanju itd... Dej nehi no, še 2 dni smeti pobirajo po celem mestu. Al pa kakšne vaške veselice itd...

govora je o gavioliju...zato je bilo to izpostavljeno...ne vem pa zakaj se čutite tako prizadete...
normalno, da je svinjarija po silvestrovanjih, martinovanjih ipd...ker se dogajajo zunaj...kolikor pa jaz vem se tu ne dogaja zunaj...
:wink:

mah...dejstvo je da bo svinjsko pred katerim koli klubom, ce gres zjuzraj pogledat. zivim zraven stirke in je zjutraj katastrofa (pa da ne bo zdej 4ka prisla na tapeto...ponavadi smetijo klinci ki gredo pol v kompanjerosa in nevem kere klube se tu zraven)....zdej kot to neko slabost ambasade in nemarnost ljudstva ki hodi na partije, izpostavljat, je pa čisto mimo usekano.
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 28. Feb. 2008 21:34

se strinjam ^^

oblubm da ne bom nč smetila v soboto k grem v 4ko heheeh :) sej tud nikol nism da ne bo pomote ;)
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 29. Feb. 2008 18:44

kamis napisal/-a:HEHEHE kr ob enajstih se dobimo tm pred uhodom na čiku pa ena nj drži eno tablo cosmo miting pa se mau spoznamo pa mau predebateramo za pou urce pa gremo nazaj plesat :D :D

Jaaaaaaaaaaaaa :D :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 29. Feb. 2008 19:55

Nuna napisal/-a:

Jaaaaaaaaaaaaa :D :D

Ja jst sm drgač kr za,pa še mau lohk nazdravmo,pa oblubm da bom čike odvrgla u pepelnik,pa prazn kozarček dala za šank!!! :P :P :P

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov