ABRAHAM

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Larćie°
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 40
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Larćie° » 17. Nov. 2009 12:22

Jaz bi pa prosla za nasvete ... kaj uporabit za malo smešnega programa pri organiziranju abrahama?
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 671
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 17. Nov. 2009 17:32

mi smo stricu za pedesetko na wc papir napisali take smešne verze pa pesmice... kao pedeset pesmic... pol smo dali 50 evrov 50x samo enostransko kopirat, pa na tistih 50 evrov kopirali take smešne verze... pol če ma kako posebno strast (moj stric ima kolo...) smo dobli tako vlko škatlo od kolesa, not nametali pouno papirja, sada, igračke, in pa luči za kolo, pa tak mini pecikl, ko smo ga kupli v neki trgovini z darili... pol mati mu je napisala priredbo na oliverja dragojeviča... lahko uporabite tudi ono finto, da on sedi, nekdo ga pa z drugimi rokami hrani, daje pijačo, pa te finte... če ma slučajno doma motor, mu lahko v vsako malo škatlo date en balon, skup 4 škatle date v eno vlko škatlo, pa gr napišete air baggi za motor... je ful odvisno s čim se ukvarja... mogoč če malo bol opišeš, ti bom lažje pomagala... :wink:
Uporabniški avatar
Larćie°
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 40
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Larćie° » 17. Nov. 2009 18:54

O hvala ti za takšno obsežno pomoč!
v bistvu nima nekega posebnega šprota,se niti ne ukvarja rad z ničemer.. rad poseda na svojem foteljčku zato smo mu že kupili masažni stol... rad ima pivo,rad hodi po trgovinah, in je roker... Ker pa so dali meni,da organiziram vse skupaj mi že počasi zmankuje idej. Imam samo eno igro naštudirano pa nič drugega.
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 671
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 17. Nov. 2009 20:39

evo roker je... napiši kako rokersko priredbo... daj mu nalogo naj neki zapleše na rock... pa daj gor en stari pa zj novejši rock... raztrgaj ene kavbojke pa neko rokersko majco, zravn mu naredi rock čupco...

pivo... lahko nardiš isti šus, ko mi z kolesom, samo da mu daj pivo... lahko mu kupite čimveč različnih vrst piva... poglej malo v vseh naših trgovinah, ziher majo izbire... če si ki tak, da bi se lahko odpelala čez mejo, pojd še tja iskat pivčeka... napiši mu kako pivsko pesem...

če rad hodi po trgovinah... sakni en nakupovalni voziček, pa not nameči kake nove zokne, gate... nevem touk stvari je da glava pače...

smo meli primer, ko so na cesti ponoči saknli znak omejitev 50, in ga dali abrahamu za darilo...

lahko opišeš za vsakih 10 let eno lastnost oz.navado in potem je za darilo dobila tipično za tisto obdobje zanjo.Tako bo 5 smešnih verzov in 5 smešnih daril.


tu maš smešne verze, ki jih lahko uporabiš...

no upam da sm ti bla kaj v pomoč... :wink:
Uporabniški avatar
Larćie°
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 40
Na forumu od: 4. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Larćie° » 25. Nov. 2009 11:41

hvala ti za predloge. Tista z pivom bo vrjetno najboljša.
Še katera?
gmajnalj
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 9
Na forumu od: 29. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a gmajnalj » 10. Mar. 2011 15:45

U, hvala za idejo. Tale s pivom je tut men ful všeč - tok simpl ideja, pa tok fajn. Moj foter se lih bliža 50. Par gajb različnih pirov bo pomoje vesel, ko zaročenka diamanta na prstu.
50s
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 1
Na forumu od: 12. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a 50s » 12. Nov. 2011 13:58

Zdravo!

Ewo tkole je...Moj praznuje 30ko, pa mamo vsa darila že prpravlena, zdj mu mormo nardit en noro dobr odštekan skeč al neki tazga...Kot za primer, mojmu kolegu smo 3 kolegice zaplesale striptiz...tko da smo se oblekle v seky oblekco, visoke petke, prvi komad odplesale okrog njega, pol smo šle pa za rjuho, k je bla osvetljena pred njim. nato smo se začele na drug komad "kao" slačt, in metat obleke (rezervne) čez rjuho v njega...On je mislu, da smo se slekle in smo na konc vsaka iza rjuhe pokazale rit - pumparce na njih smo mele vsaka napisane VSE-NAJBOLJŠE-ZA ROJSTNI DAN, kolega k ma pa ene 120 kg, je pa obleku belo kiklco in mel uspod pumparce z 30ko napisano pa je bil on finiš in presenečenje na koncu...ful je dobr izpadl ampak zdj za mojga pa nimamo ideje kaj pa kako...kakšna ideja mogoče? Drgač je pa natakar, rad ma adrenalinske športe- zato tut kot darilo skok s padalom v tandemu, rad ma motorje-bo dobra varjanta z air bagi za motorje, ..prosim prosim pomoč nujna!!

Hvala in lp

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov