8. marec Dan žena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
monika11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
men je tut lubi dal rožico..in sicer modro vrtnico.. :bussi: jst v bistvu ne dam nč na ta praznik, ampak je še zmer ful dober občutek,če se tipček spomni na to in ti kej podari..
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz pa nisem nič dobila...
No sej tudi pričakovala nisem nič...
Njegovi mamica nisem dala nč ker se je itak prepozn zjasnu da bi pršla k njem...
No sej tudi pričakovala nisem nič...
Njegovi mamica nisem dala nč ker se je itak prepozn zjasnu da bi pršla k njem...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Jaz sem pa dobila 2 parfumcka - Naomi Cambell in Morgan, pa se moji mami je prnesu od Morgana parfumček.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Js sm pa dobila rdečo vrtnico od mojga in Raffaello od mami.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst pa nism od njega nč dubila.Tut nism prčakvala,ker mi to(zaenkat) nč ne pomen
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
mene je moj tko lepo presenetu...ko sm končala pist maturo (okrog 13.30), sm bla še malo pred šolo s sošolci in sošolkami...in kr naenkrat se je on prkazu...pred usemi mi je dau rožicoo ku mi je polepšu dan!! in da ne bi izpadlo tko čudno, je dau usem mojim sošolkam, k so ble tm, še usaki en ferrero rocher kej ni zlati?
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
MilkyWay napisal/-a:mene je moj tko lepo presenetu...ko sm končala pist maturo (okrog 13.30), sm bla še malo pred šolo s sošolci in sošolkami...in kr naenkrat se je on prkazu...pred usemi mi je dau rožicoo ku mi je polepšu dan!! in da ne bi izpadlo tko čudno, je dau usem mojim sošolkam, k so ble tm, še usaki en ferrero rocher kej ni zlati?
Ful lepo, res
Mnja, da dopolnim malo post od vceraj, od mojega nisem dobila nic ker se nisma vidla, pa tut spomno se ni da bi mi vsaj kak msg al pa kaj poslal..
Hello, 911. I''m on fire!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^ma eni tipi pač ne gledajo na to s takimi očmi...za ene je to prou navaden dan, za kar jih moraš razumet...ne smeš jim zamerit zrd tega, ker njim to pač nč ne pomeni...pa kupi ti njemu kej ju3 (k naj bi biu dan za moške), d mu pokažeš, d ti ni useeno...
- Black Kitty
monika11 napisal/-a:jst v bistvu ne dam nč na ta praznik
O ženska prosim mal si zgodovino preber in zakaj imamo ta praznik.
Na kratko
Mi je pomemben praznik z razlogom.
Dragi je prišel včer v LJ k men k sem delala, zvedel da so tm še mama, mami in teta ter vsem štirim čestital & prinesel rožico
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
to, da nekomu nič ne pomeni rožica za dan žena, še ne pomeni, da ne podpira ženske enakopravnosti.
v bistvu sem se še najbolj strinjala z eno izjavo, ki sem jo včeraj slišala, da je dan žena najboljša moška pogruntavščina, ker nas en dan v letu zasujejo z rožami in bonboni. takrat je povsod polno besedičenja o neenakopravnosti, pomanjkanju žensk na vidnejših položajih... in s tem se 8. marca seveda vsi strinjajo.
naslednji dan so pa vse obljube pozabljene, ženske pa še vedno v sedmih nebesih, ker imajo na mizi rdeč nagelj, tako da ne sitnarijo
v bistvu sem se še najbolj strinjala z eno izjavo, ki sem jo včeraj slišala, da je dan žena najboljša moška pogruntavščina, ker nas en dan v letu zasujejo z rožami in bonboni. takrat je povsod polno besedičenja o neenakopravnosti, pomanjkanju žensk na vidnejših položajih... in s tem se 8. marca seveda vsi strinjajo.
naslednji dan so pa vse obljube pozabljene, ženske pa še vedno v sedmih nebesih, ker imajo na mizi rdeč nagelj, tako da ne sitnarijo
- Black Kitty
Ona je rekla, da ji nič ne pomeni praznik. Ta praznik je posvečen nečemu - v spomin, opomin na kaj je bilo, kaj se dogaja in kaj se je zgodilo.
Kakšne obljube to? Js nisem nič slišala sploh. Drugač pa se ne strinjam, da ena roža kej spremeni, da ženske kej mejn težimo al pa karkol - a smo tolk na darila mahjena al kaj? Če leti to na romantiko in pozornost - men 1000krat več pomen (bolj romantično, pozorno in vse), če pride moj k men mi sam lupčka dat in me pozdravt.
Kdo se je pa rože spomnu pa ne vem.
Kakorkol, zame ma praznik en pomen in na ta dan ne pričakujem nobene rože al pa karkol (zakaj že? je izven konteksta praznika)
Je pa lepa gesta - nasplošno
Kakšne obljube to? Js nisem nič slišala sploh. Drugač pa se ne strinjam, da ena roža kej spremeni, da ženske kej mejn težimo al pa karkol - a smo tolk na darila mahjena al kaj? Če leti to na romantiko in pozornost - men 1000krat več pomen (bolj romantično, pozorno in vse), če pride moj k men mi sam lupčka dat in me pozdravt.
Kdo se je pa rože spomnu pa ne vem.
Kakorkol, zame ma praznik en pomen in na ta dan ne pričakujem nobene rože al pa karkol (zakaj že? je izven konteksta praznika)
Je pa lepa gesta - nasplošno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]