8. marec Dan žena

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Mar. 2008 22:36

Tigi napisal/-a:Kje je moški striptiz?
in my pants lol
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 08. Mar. 2008 11:40

LEP DAN ŽENA ŽELIM VSEM COSMO BEJBAM :flower:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 08. Mar. 2008 12:11

moj se že celo jutro pritožuje nad gužvami v cvetličarnam itd. da me je prov v slabo volo spravu. če mu je tak problem nej men nč ne nos, pa kakšn strošk je to ker mora trem kupovat (men, mamic pa sestrci) ma brezveze no, sm šla pa sm kupla šopk zase, mt in tamalo pa eno velko čokolado pa sm za vse skp dala 5 evrov, tko da ne mi o stroških. če si len pa ne morš it v uno pocen cvetličarno ampak greš v najdražjo zato, ker je čez cesto js nism kriva. ma bedni tipi no
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 08. Mar. 2008 12:29

mati in moja sta pa dobila rdeč nagelj od družinskega prijatelja...

sicer lepa gesta v lepem celofanu, ampak nagelj je bil pa tako bogi in star in mehak, da bi cvetličarja najraje prijavil varuhu človekovih pravic, če bi vedel, kdo tako sranje prodaja.... :roll:
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 08. Mar. 2008 12:56

tanika* napisal/-a:moj se že celo jutro pritožuje nad gužvami v cvetličarnam itd. da me je prov v slabo volo spravu. če mu je tak problem nej men nč ne nos, pa kakšn strošk je to ker mora trem kupovat (men, mamic pa sestrci) ma brezveze no, sm šla pa sm kupla šopk zase, mt in tamalo pa eno velko čokolado pa sm za vse skp dala 5 evrov, tko da ne mi o stroških. če si len pa ne morš it v uno pocen cvetličarno ampak greš v najdražjo zato, ker je čez cesto js nism kriva. ma bedni tipi no

ja a ne bi to raj njem povedla kot pa da tuki pišeš? :?:

drugač pa men ta dan tako kot valentinovo in podobno res ne pomeni veliko, sem pa vesela, če mi ljudje, ki jih imam rada in obratno, prinesejo kakšen bonbonček, rožico (lahko tut s travnika), samo tako, da vidim, da se v takih momentih spomnejo name :) seveda pa imam raj enga lupčka pa iskreno voščilo z nasmehom, je neprecenjivo in neprimerljivo z 10000šopki :)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 08. Mar. 2008 13:37

Zakaj več al manj vsi tipi svoji punci/ženi/... kupijo rožo/.. za 8. marec? Zato da se s tem izognejo nepotrebni nekajdnevni abstinenci od seksa... :twisted:

ŠALA :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 08. Mar. 2008 13:39

No mene je danes moj klicu...ga kličem nazaj ker nisem mobitela mela pri sebi in reče am kako naj rečem al čestitam to kar mate dons... :eek: :lol:
Halooo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 08. Mar. 2008 17:22

Jst sm pa dubla rožico od atija, lubija pa še "bodočga tasta" :) čeprov mi ta praznik ne pomeni praktično nič, se mi je zdela full lepa gesta :wink:
Uporabniški avatar
br0ken heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a br0ken heart » 08. Mar. 2008 18:34

Dobila sem rafaelo od mame & sem bla ful vesela, ker itak ve da jaz nisem tip za roze.. Rajsi kak kaktus, samo teh mam ze cist prevec.
Od mojega nisem dobila nic, ker se tak nisma nic vidla.. Fotr se pa mami nic ni kupo, kmet en! :x :x

Sem pa jaz kupla mami tulipane, ki jih bo lahko zunaj posadila.. Ker vem da so ji ful lepi :hearts:
Hello, 911. I''m on fire!
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 08. Mar. 2008 19:20

Meni je tud oči prinesu bonboniero in sem res začudeno pogledala, ker RES nisem prčakvala. Se mi je pa zdelo zelo lepo :)
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 08. Mar. 2008 19:28

Moj je tri dni u Kranjski prklenjen, fotko dons ceu dan na sejmu zabezecan, tko da se mi zdi, da letos ne bo nobenga rastlinja (za prešat, sušit) in čokolade (za redit) :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 08. Mar. 2008 19:38

Men je pa brat ud fanta prnesuu rožicoo :D :D full lpo od njega
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 08. Mar. 2008 20:13

moj je pa dns čist pozabu na to in sm prou jezna :evil:

sj ne da bi mi ta praznik kj velik pomenu, da bi mi mogu neko ful vlko darilo kupt, sam vseen sm si pa želela da bi reku vsaj: lubiika vse najlepše za twoj praznik...

res sm razočarano jezna :evil: še njegov kolega se je sam od sebe spomnu in mi je čist polepšu dan..drugi so vsi pozabil :cry:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 09. Mar. 2008 9:51

Jest sm pa dobila rožico v lončku od mojga, od atija pa rafaelote in pa tud tako rožo v lončku-ja lepo da so se spomnili..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 09. Mar. 2008 12:04

Mami je z mano razdelila tisto bomboniero, ki jo je dobila.

Od lubija pa sem dobila čokolado... Pa je verjetno nisem za dan žena, ampak kar tako.

Vrni se na Glasba in zabava

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]