8. marec Dan žena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
moj se že celo jutro pritožuje nad gužvami v cvetličarnam itd. da me je prov v slabo volo spravu. če mu je tak problem nej men nč ne nos, pa kakšn strošk je to ker mora trem kupovat (men, mamic pa sestrci) ma brezveze no, sm šla pa sm kupla šopk zase, mt in tamalo pa eno velko čokolado pa sm za vse skp dala 5 evrov, tko da ne mi o stroških. če si len pa ne morš it v uno pocen cvetličarno ampak greš v najdražjo zato, ker je čez cesto js nism kriva. ma bedni tipi no
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mati in moja sta pa dobila rdeč nagelj od družinskega prijatelja...
sicer lepa gesta v lepem celofanu, ampak nagelj je bil pa tako bogi in star in mehak, da bi cvetličarja najraje prijavil varuhu človekovih pravic, če bi vedel, kdo tako sranje prodaja....
sicer lepa gesta v lepem celofanu, ampak nagelj je bil pa tako bogi in star in mehak, da bi cvetličarja najraje prijavil varuhu človekovih pravic, če bi vedel, kdo tako sranje prodaja....
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
tanika* napisal/-a:moj se že celo jutro pritožuje nad gužvami v cvetličarnam itd. da me je prov v slabo volo spravu. če mu je tak problem nej men nč ne nos, pa kakšn strošk je to ker mora trem kupovat (men, mamic pa sestrci) ma brezveze no, sm šla pa sm kupla šopk zase, mt in tamalo pa eno velko čokolado pa sm za vse skp dala 5 evrov, tko da ne mi o stroških. če si len pa ne morš it v uno pocen cvetličarno ampak greš v najdražjo zato, ker je čez cesto js nism kriva. ma bedni tipi no
ja a ne bi to raj njem povedla kot pa da tuki pišeš?
drugač pa men ta dan tako kot valentinovo in podobno res ne pomeni veliko, sem pa vesela, če mi ljudje, ki jih imam rada in obratno, prinesejo kakšen bonbonček, rožico (lahko tut s travnika), samo tako, da vidim, da se v takih momentih spomnejo name seveda pa imam raj enga lupčka pa iskreno voščilo z nasmehom, je neprecenjivo in neprimerljivo z 10000šopki
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Zakaj več al manj vsi tipi svoji punci/ženi/... kupijo rožo/.. za 8. marec? Zato da se s tem izognejo nepotrebni nekajdnevni abstinenci od seksa...
ŠALA
ŠALA
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No mene je danes moj klicu...ga kličem nazaj ker nisem mobitela mela pri sebi in reče am kako naj rečem al čestitam to kar mate dons...
Halooo...
Halooo...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Dobila sem rafaelo od mame & sem bla ful vesela, ker itak ve da jaz nisem tip za roze.. Rajsi kak kaktus, samo teh mam ze cist prevec.
Od mojega nisem dobila nic, ker se tak nisma nic vidla.. Fotr se pa mami nic ni kupo, kmet en!
Sem pa jaz kupla mami tulipane, ki jih bo lahko zunaj posadila.. Ker vem da so ji ful lepi
Od mojega nisem dobila nic, ker se tak nisma nic vidla.. Fotr se pa mami nic ni kupo, kmet en!
Sem pa jaz kupla mami tulipane, ki jih bo lahko zunaj posadila.. Ker vem da so ji ful lepi
Hello, 911. I''m on fire!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Moj je tri dni u Kranjski prklenjen, fotko dons ceu dan na sejmu zabezecan, tko da se mi zdi, da letos ne bo nobenga rastlinja (za prešat, sušit) in čokolade (za redit) .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
moj je pa dns čist pozabu na to in sm prou jezna
sj ne da bi mi ta praznik kj velik pomenu, da bi mi mogu neko ful vlko darilo kupt, sam vseen sm si pa želela da bi reku vsaj: lubiika vse najlepše za twoj praznik...
res sm razočarano jezna še njegov kolega se je sam od sebe spomnu in mi je čist polepšu dan..drugi so vsi pozabil
sj ne da bi mi ta praznik kj velik pomenu, da bi mi mogu neko ful vlko darilo kupt, sam vseen sm si pa želela da bi reku vsaj: lubiika vse najlepše za twoj praznik...
res sm razočarano jezna še njegov kolega se je sam od sebe spomnu in mi je čist polepšu dan..drugi so vsi pozabil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]