8. marec Dan žena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
sošolka mi je prinesla napolitanke, pa en iz paralelke še iz OŠ, k sm ga srečala mi je dau rožco, lubi mi je pa prnesu tri ful lepe vrtnice
Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Vam ta dan kaj pomeni?
Nevem naj dam kaj njegovi mami? Ali raje za materinski dan? pa ji na ta dan le pošlem sms...
Kaj mislite?
Nevem naj dam kaj njegovi mami? Ali raje za materinski dan? pa ji na ta dan le pošlem sms...
Kaj mislite?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kupi ji kšno rožco, vrtico al pa kšno neprezahtevno lončnico.vsaj midva njegovi in moji vsako leto prineseva rožce pa sat obedve vesele.sej pretiravat se pa za ta dan ne rabi kej preveč.Ponavad so skos rožce, al pa kšne bonbonierce, čist tko za pozornost.
Za materinski dan pa jst ne kupujem tašči, ker ona ni moja mama.Kupim svoji mami, moj kupi pa svoji in seveda jima tud vsak posebej da.
drgač kaj mi pomeni..Mnja, mal pozornosti, to je pa tud vse.
Za materinski dan pa jst ne kupujem tašči, ker ona ni moja mama.Kupim svoji mami, moj kupi pa svoji in seveda jima tud vsak posebej da.
drgač kaj mi pomeni..Mnja, mal pozornosti, to je pa tud vse.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
lolitaa napisal/-a:Meni ta dan ful pomeni k lahko grem na moški striptiz .
Lol
Men ta dan nic ne pomeni.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
od ata ponavadi obe z mojo mami dobiva rožci ali čokoladi, je pa pri nam to malo združeno, ker mam 9. marca (koj nasledni dan) rojsni dan in je ponavadi vse naenkrat hehe... letos pa mal upam na eno rožco al dve od mojga srčka... usaj eno malenkost/pozornost si pa punce/ženske zaslužmo na ta dan
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kje je moški striptiz?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Tigi napisal/-a:Kje je moški striptiz?
Drgač pa k si prej prašala jst na tvojem mestu,če bi že dala bi dala za 8.marec "tašči"..ker je to nekak praznik žensk...25.marec je pa materinski dan..zato mi deluje nekak neumesno..
Jst bom svoji dala za materinski dan..za 8ga pa ne vem še..k me ne bo doma vrjetno
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest bi šla tut na striptiz
Drgač pa jest mami vedno dam rožico za 8. marec in ne neke novodobne praznike ala materinski dan. Če sem celo življenje pisala pesmice in nabirala rožice za 8. marec jih bom tut v bodoče - se ne obračam po vetru
Drgač pa jest mami vedno dam rožico za 8. marec in ne neke novodobne praznike ala materinski dan. Če sem celo življenje pisala pesmice in nabirala rožice za 8. marec jih bom tut v bodoče - se ne obračam po vetru
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
materinski dan ni novodobni praznik. dan žena je pač komunistični, valda da materinski dan ni bil uveljavljen v času jugoslavije, k je cerkveni. ne vem, zakaj bi se tle po vetru obračala (itak se že z avatarjem, če se mal pohecam). je pa res, da materinski dan prej mrbit ni imel toliko obdarovalnega pomena, ampak je bil bolj kaj takega, kot so mučeniki.
doma z mami obe praznujeva materinski dan. jst zato, ker imam takrat god (čeprav nisem verna, ampak sem se tako navadla). 8. marec mi je malo antipatičen. izbira teh praznikov je bolj ko ne stvar vzgoje.
se že veselim striptiza.
doma z mami obe praznujeva materinski dan. jst zato, ker imam takrat god (čeprav nisem verna, ampak sem se tako navadla). 8. marec mi je malo antipatičen. izbira teh praznikov je bolj ko ne stvar vzgoje.
se že veselim striptiza.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
od fanta ponavadi dobim kakšno čokolado na 8. marec, doma smo pa vedno več dali na 25. v bistvu mi je pa vseeno, nisem fenica dneva žena, ker se mi zdi podobna scena kot valentinovo, mama pa tudi še nisem, tako da me vse skupaj sploh ne gane
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov