1 april
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
mene je mami že navsezgodi, da me je sosed zaparkiral in ne ve kako bom ven iz garaže pršla... sem bla v sekundi vsa penasta, pol pa reče: "ja kai ga boš poklicala pa zbudila al kako boš?" pa jez vsa besna odvihram čez vrata, pa gre za mano pa: "1. apil!"
sem pa prepričana, da me bo še kdo dons "nategnu"
sem pa prepričana, da me bo še kdo dons "nategnu"
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
kolegice nasedle, da sm dobila job pri Elle (ko bi vsaj), fant pa da grem za cel dan na fotošuting na obalo (kako bo vesel, ko me bo videl doma)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ma, js pa zmeri vse nasedem lani me je fant (no, takrat bil še kolega) nahecal po telefonu, da se poškodoval v službi in da ima gips. Js pa čist šokirana, pa mi kar razlaga in razlaga o tem. Js pa sočustvujem z njim, šele pozneje mi sms napisal, da je 1. april. Sm bla tak jezna
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ne morm k ne vozim... ce bi , bi ga zihr klicala da sm u bolnici
js ko sm bla se mala, prvih par let osnovne sole, me je babica (takrat smo se skup ziveli) cist vsako leto za 1.april nasrala da odpade pouk..pa vsako leto sm ji nasedla, se zacela slacit in hotla it nazaj notr...hahah
js ko sm bla se mala, prvih par let osnovne sole, me je babica (takrat smo se skup ziveli) cist vsako leto za 1.april nasrala da odpade pouk..pa vsako leto sm ji nasedla, se zacela slacit in hotla it nazaj notr...hahah
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Meni tudi. Eni majo prau butaste finte. Danes je en na radio klical da na enem rondoju semaforji ne delajo. Mislim "haha"Libido. napisal/-a:meni je pa prvi april ena velika bedarija
Pol so rekli po radiu da če še kdo misli klicat z takimi oslarijami naj kr neha ker niso niti najmajn smešni
I laugh at gilded butterflies.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
zabavna zgodovina prvoaprilskih šal...smešno za umret
http://www.poslovni-bazar.si/?mod=articles&article=667
http://www.poslovni-bazar.si/?mod=articles&article=667
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Na vrhu vulkana Mt. Edgecumbe na Aljaski je leta 1974 šaljivec po imenu Porky Bickar, zažgal nekaj sto avtomobilskih gum. Čeprav je vulkan zadnjič deloval pred več kot 2000 leti pred Kristusom, je črn dim pošteno prestrašil okoliške prebivalce.
Let's swim to the moon .....
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Najboljšo potegavščino tega leta so pa skupaj sestavili Radio Hit in Jurij Zrnec z naslovom “Zdrav duh v zdravem telesu”. Z reklamo, da bo Jurij Zrnec imel pripravljenih par skečev za nastop na sv.Primožu pri Kamniku, po njegovem nastopu pa naj bi prišli še Čuki in z glasbo širili dobro voljo. No, vse obiskovalce pa je na vrhu pričakal le napis “Ne se jezit, danes je 1. april, ste pa naredili nekaj zase. Zdrav duh v zdravem telesu!”.
Vsaka jim čast, da so uspel “nasrat” toliko ljudi
mislim da blo to lani...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov