1 april
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
men je bla pa uceri najbl bedna ta k je 24ur.com objavu da je mirna noseča z Stefanijem.
a moja kolegica ma bajto poleg stefanija in njena pa njegova mtka sta cist kolegice in pac da je mirna itak skos pr njemu in da tut jest ne morta en brez druzga kaj sele spat! mi je res fulll kr neki to nabijanje da kao nista skp... da je pa noseca kao pa itak pru april..ane
kr neki
a moja kolegica ma bajto poleg stefanija in njena pa njegova mtka sta cist kolegice in pac da je mirna itak skos pr njemu in da tut jest ne morta en brez druzga kaj sele spat! mi je res fulll kr neki to nabijanje da kao nista skp... da je pa noseca kao pa itak pru april..ane
kr neki
- Pauline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
Še dvajset let prej pa je znan BBC-jev novinar Richard Dimbleby v svoji oddaji objavil novico, da v Švici špageti rastejo na drevesih. Neverjetno, a v oddajo so prejeli na stotine pisem z vprašanji ljudi, kje bi lahko kupili takšno drevo. Kot olajševalna okoliščina se šteje dejstvo, da v Veliki Britaniji v tistem času špagetov niti niso poznali.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem moji včeraj med službo poslal sms, da sem avto razbil, ker se mi je ena stara baba v rit zaletela. pa me je takoj poklicala ter mi povedala, da je prvi april...
no, zvečer sem skočil v pisarno in vedno, ko imam zvečer kakšen sestanek ali me ni, se vrnem s kakšno malenkostjo, včasih čokolada, včasih coca cola, čips, itd...
in včeraj pridem domov se preoblečem in grem v dnevno sobo, kjer je gledala TV in ji rečem, da jo v spalnici na postelji čaka presenečenje...ona nasmeh do ušes, hoče ugibat, seveda ne ugane, potem ko so bile reklame, je pa le šla pogledat...seveda ni bilo ničesar...
in potem ji jaz razložim, da je prvi april...
no, zvečer sem skočil v pisarno in vedno, ko imam zvečer kakšen sestanek ali me ni, se vrnem s kakšno malenkostjo, včasih čokolada, včasih coca cola, čips, itd...
in včeraj pridem domov se preoblečem in grem v dnevno sobo, kjer je gledala TV in ji rečem, da jo v spalnici na postelji čaka presenečenje...ona nasmeh do ušes, hoče ugibat, seveda ne ugane, potem ko so bile reklame, je pa le šla pogledat...seveda ni bilo ničesar...
in potem ji jaz razložim, da je prvi april...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov