Midva sva oba prijavljena (tudi moj, tukaj ima stalno bivališče) pri nas doma, živimo v hiši na vasi, precej na samem in to mi je v zadnjih letih postalo neprecenljivo.
Od mojih staršev sva dobila sosednjo parcelo, ki pa še ni zazidljiva in zato bo še trajalo nekaj časa, da začneva z gradnjo manjše hiške - cca. 100 kvadratov.
Do takrat bova pač ostala tukaj, nama na pamet ne pade, da bi šla nekam v najem za neko vmesno obdobje zgolj za to, da bova lahko rekla, "da sva na svojem". Itak si stroške že zdaj delimo (položnice), midva v večini kupujeva stvari zase, doma sva v bistvu malo, prideva pozno popoldne, tako da niti kosila ne jeva doma, ampak vsak v svoji službi...
Za gradnjo se bova pa valda zakreditirala, nekaj €€ ima sicer moj od prodaje večjega števila delnic, nekaj pa v obliki finančne pomoči obljubljajo tudi njegovi.
Ampak seveda ne bo šlo brez kredita, s čimer sva se že davno sprijaznila. Zdaj recimo plačujem kredit za avto pa obroke šolnine, potem bo podobna cifra šla za obrok kredita

.