Vasa soba

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Valie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Valie » 20. Jul. 2005 12:59

MOje sobe v katerih spim so pa v bistvu kar 3.

MOja soba, ki je doma pri mojih starših je itak zakon. Tam imam posteljo in kavč-ki je raztegnjen in služi kot postelja.
Omare, ki so lesene so super. Predvsem pa veliiiko rož, nimam več prostora za še kakšno :( Ter tudi nekaj posušenih rožic-vrtnice, travniško cvetje. V sobi se počutm supppeerrr :)

Soba, ki jo imam v času študija je bolj majhna, polna vseh stvari in predvsem primerna za spanje in branje :P :razz:

In še soba, ki jo imam pri fantu (oz si jo deliva). V njej kraljuje predvsem ena super velika postelja, okrog pa ležijo predvsem same neuporabne reči :)
Brez včeraj, ni danes
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 21. Jul. 2005 11:34

moja soba je skor cela modra, vklučno s stenami. je še kr pospravlena. kr dobr, glede na sestrino. mam 4 rožice, pa comp not. prostora je več ko preveč, kaka omara bi še pasala not, z velik policami k mam poln majhnih in velikih neuporabnih stvari, take za prah nabirat. drgač sm pa v sob v času šole za pisalno mizo vlik, drgač pa za compam. fajn je pa tud če na tleh ležim pa musko poslušam, bolš k na pojsl :)
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 21. Jul. 2005 12:11

Tud jest mam čist svojo sobo, ki je ogromna - ene 20 kvadratnih metrov. Stene mam take nežno marelične barve, pohištvo mam pa v kombinaciji barve lesa in zelene barve. Mam cel kup omar, ker mam cel kup oblek, pa ena posebna omarca s policami je sam za kozmetko, cosmopolitani, ostale revije in knjige so v posebnem regalu, ki smo ga mogl dokupit, ker je zmankal omar. Mam dve mizi, ena je za učit, na drugi mam računalnik in stolp. Na eni omari, ki je mal nižja in ožja mam postavlen še akvarij z ribicami. V sobi pa mam še TV, ki ga gledam s postle. . Kar se tiče sten, tm k mam računalnik sm nardila kolaž iz razlih slik, zastavc, napisov,..., nad tem mam obešene dve moji sliki, ena fotkica iz 1. razreda, pa ena,k me je nasliku en na morju. V Pisi sm si kupla plakat z mojmu imenam, ki pa je ful lepo napisan in okrašen, in to mam obešen na drug sten, zravn pa men najljubše razglednice s pozitivnimi sporočili.
Zej mam namen si na steno našraufat še dve polici,k am cel kup drobnarij,k bi jih gor postavla.
Pa večjo postlo hočm kupt - vsaj 140x200!
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 22. Jul. 2005 12:41

Jaz imam tud ogromno sobo, razen postelje in luči nimam nič notri, ker drugače ne morem spati. Je prazna, ampak sobo uporabljam samo za spat. Sta mi ta mat pa fort notri navlačila ene omare, pa pisalno mizo, pa sem ven zmetala vse. Mam še eno sobo, oblačilnico, skupi s kopalnico, to je pa vse.
Uporabniški avatar
KillerPrincess
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2005
Kraj: Ljubljana-Šentvid

Neprebrana objavaNapisal/-a KillerPrincess » 22. Jul. 2005 12:59

Trenutno orng razmetana... :meeting:

Ampak ne za dolgo :lol:
Carpe Diem
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 24. Jul. 2005 10:32

KillerPrincess napisal/-a:Trenutno orng razmetana... :meeting:

Ampak ne za dolgo :lol:

enako :? ...se psihično prpravlam, da grem pospravt :wink:
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 08. Avg. 2005 17:10

Sobo mam v svetlo roza/oranžni kombinaciji. Je mal čudne oblike zato sm mela mal problemov, pač sm rabla mal več časa pa tud denarja - (pisalno mizo mam narjeno po meri, omare pa mam vgrajene) ampak se ful dobr počutim v njej. :D

Na nočni omarici pr vratih je mejhna lučka, slika na kateri sva jst&naj frendica in kakšne drobnarije. Na vratih mam najelpjen poster ene punčke v oranžni oblekci k trga ene rožice - ful kjut :)
Pol mam med vrati in omaro (ki je levo od vrat) tak podplgovat stelken okvir k pride čez skorej celo steno in mam noter nalepljene slike od mene k sm bla mejhna pa do zdej - kokr v obliki časovngea traku.

Omara je ful globoka in prostorna z drsnimi vrati. Zmer mam vse lepo zloženo, ker mam ful rada red in všeč mi je, ker je velik prostora noter in mi ni treba basat stvari. Mam tud poseben del, kjer mam čevlje.

Takoj za omaro je pol pisalna miza (kotna) in nad njo tud poličke. Na eni mam kaktuske, na eni mam ene 5 knjig k jih mam najrajš, na eni slike itd... so pa tko nametane po steni te poličke.

Pol je okno in na drugi strani sobe ob steni dolg predalnik. Noter mam torbice, ruzake, stare revije, šolske zvezke in take reči. Uglavnem kramo :D
Na predalniku gor je glasbeni stolp pa stojalo za cd-je pa ene dve rožci in ene par slik od mene, mojih prijatlov...
Na steni nad predalnikom je pa en kjut poster od Hello Kitty in še ene par takih reklam iz revij. Potem je še eno okno, na njem mam tud ene par rožic in pol je to to.... za oknom je pa v kotu zraven nočne omarice še postla z zmerej nežno roza posteljnino :)
(no to je bil zdje tak krožni opis moje sobe ;))

Svojo sobo mam res ful rada, velik časa preživim v njej in jo mam zmer lepo pospravljeno, ker ne prenesem nereda. :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 09. Avg. 2005 5:54

imam majhno sobo v veliki bajti :x
imam svoj TV, polno pliškotov-prah :twisted: , stene so svetlomodre, mal polepljene s posterji živali, avtov, motorjev(enkrat bom kr vse potrgala dol k mi to ni več všeč),...no približno tko
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 18. Avg. 2005 20:51

Moja soba je malce spremenila svojo podobo :D

stene so zej nežno nežno vijolčne, pa dobla sm dve polici nad televizijo!! Ful dobr zgleda :)
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Renny » 19. Avg. 2005 11:38

moja soba je velika 4mX4,5m. notr mam omare, postlo in pisalno mizo. sobo hočem imet urejeno zato d lohk normaln diham :D ampak učasih me prime pa hočem imet ful našarjen, sam mi kmal začne it na živce, tko da kmal pospravim nered.
sam prahu mam pa zmerej preveč, ker se mi ne da čistet :)
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 03. Sep. 2005 11:48

cosmy napisal/-a:Moja soba je malce spremenila svojo podobo :D

stene so zej nežno nežno vijolčne, pa dobla sm dve polici nad televizijo!! Ful dobr zgleda :)

pe ena nova pridobitev: francoska postelja, dimenzije 140x200! :)
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 03. Sep. 2005 11:51

moja soba je trenutno pospravljena....he he
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a birikina » 03. Sep. 2005 13:08

jst mam pa 2 sobiici :D :D
in sicer v eni je kawč, postlca, omarca, pisalna in fotelj....
stene so modre in vse polepljene s posterčki, risbami ki so mi jih prijatelji narisali in powna okvirjew... (v stari hiši) zdej se pa selimo in:

druga sobica pa je roza..z belimi robi...in danes raznašam vse kar je blo v stari notr v novo :) iiiii komi čakam...
že vem kakšna bo:
pisalna, 1 omara, postelja, zgori v kotu tv, po zidih pa samo fotografije katere sem sama slikala.....ker rada slikam pa mi kar uspevajo...
sobica bo samo moja.....in če mene ne bo doma in bo kdo vstopil vanjo bo takoj začutil mene :) :razz:
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 03. Sep. 2005 13:11

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:moja soba je trenutno pospravljena....he he

joj....pa ne za dolgo......spet bo počasi kaos
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 03. Sep. 2005 16:00

cosmy napisal/-a:
cosmy napisal/-a:Moja soba je malce spremenila svojo podobo :D

pe ena nova pridobitev: francoska postelja, dimenzije 140x200! :)

Praktična pridobitev :cool:
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov