Vasa soba

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 13. Jul. 2005 10:39

Pepuzlin napisal/-a:moja soba je sam moja:D pospravlena je malkdaj in to še takrat k mi doma zatežijo, drugač je pa k bomba sam men tk paše, ker najdem več stvari :D k mam lepo razporejeno po celi sobi! :D mam pogled na mesto-direkt :P, sevrna stran :D:D skoz fajn hladn tut poleti! :P

Ja druga se mi pa ne da več govorit! uglavnem soba je my swedish style :D:D:D:D

Ta Pepuzlin ma pa res sobo k da bi bomba not padla. Ampak on je taka osebnost, da mu pospravlena soba nebi pasala. :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 13. Jul. 2005 10:42

Jaz sem imela sobo najprej dol eno nastropje nižje in je bila bolj mala.
Sedaj sem jo pa dobila zgoraj in je veliko večja kot prej. Imam akvarij, veliko posteljo, tri omare in mizo ter stolp. Sedaj bom dobila računalnik in novo mizo tako, da bo nekaj novega v sobi. Ni prav zanimiva ampak se zelo dobro počutim v njej ker ni tako nabasana.

Kaj ko bi si slikali sobo in dali sliko sem gor, da vidimo kakšne so naše sobe????

Jaz pa moram priznati, da imam sobo vedno pospravljeni in posesano. zato jo pa fantu tko razmečem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Zadnjič spremenil Tigi, dne 13. Jul. 2005 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
candyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2005
Kraj: over the hills and far away

Neprebrana objavaNapisal/-a candyka » 13. Jul. 2005 10:53

razmetana, cote lezijo vsepovsod, torbice, obesalniki, not mam televizijo, tk d se najde se kak kroznik z ostanki hrane, cd-ji lezijo vsepovsod, k mam stolp not, pa papirji od not, zarad sintisajzerja pa kitare, na kavc se sploh ne upam pogledat ka je gor, omare so prelepljene s posterji, slikcami od mene pa mojih frendic, clo posusena roza, za katero nism sur ka je, je na omari, papircki so na tleh, k sm rezala neky ne dolg nazaj, telefon je nek zakopan med cotami....

ah...just the way i like it :D

treba bo mal pospravt....matka mi ze skos tezi....sam kwa morm ce pa ne locim med redom in neredom :gruebel: sala mala....soba je res d razmetana, sam se v njej tk najbols pocutim :(
love`s the funeral of hearts...and a note 4 cruelty..even angels cry blood
HIM&Nightwish RULZ!!!
Uporabniški avatar
Zalika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Zalika » 13. Jul. 2005 12:52

SunShine_ napisal/-a:aja pozabla sem še napisat, da je vedno razmetana! :cool:
Samo povprečneži potrebujejo red, geniji obvladujemo KAOS! :razz: :D

u..jaaa

dobra izjava tut moje je tko doma, u lj pa lepo pospravljena vedno! oz tm mam cev flat skos lepo pospravljen..hehe
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 13. Jul. 2005 13:31

Hm... Moja je bela, z veliko igračami iz otroštva in drugimi okraski po policah. Na stenah mam par slikc moje psičke. Drugač pa... Postelja nikoli postlana, na tleh obleka za domačo uporabo (kadar je nimam oblečene) in kadar je šola tudi kakšen zvezek oz. kakšna druga stvar, ki jo ni blo časa takrat pospravit. Saj ne, da je ful razmetana... Pa tut ni tako grozno, kot se mogoče zdi. :wink:
Packa sigurno nisem, ni mi pa popoln red prioriteta. :)
Uporabniški avatar
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a Snow flake » 13. Jul. 2005 13:35

Moja soba .... no ja jest mam zdej celo hišo za rihtat, sam pr men že ne zna drgač bit kot kaos .... no ja sej itak pospravm, sam predn grem spet vse še enkrat, je spet in spet kaos ....
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Jul. 2005 13:59

jz mam sobo na podstrešju poleg dveh ogromnih sob za ropotijo in mojga osebnega (lol) wc-ja... Sm cist sama samcata in c kdaj ker gor pride je to ze celo dozivetje.
V sobi mam 2omare, fotelj iz ratana, 2 mizi, nepogresljiv pianino, postlo, klubsko mizco, stereo, ful enih luči, ker mam premal naravne svetlobe za tako velikost sobe......
Ponavad je tko domače razmetana, pojstle nikol ne pospravlam, ker mi tko daje soba bol občutk topline ker v njej res preživim veeeeeeeliko časa....
Ponavad mi po tleh ležijo zvezki pa knjige, ampak zdej k je po letje jih ni :D
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 13. Jul. 2005 14:13

Moja soba pa zdaj sameva. Je mami naredla noter nekakšno svetišče, cel kup mojih slik pa to, ko me ni več doma :? .
Drugače je bila pa luškana sobica, ko je bila pospravljena, belo pohištvo, pa to. Računalnika ali televizije nisem nikoli imela v sobi, zato pa glasbeni stolp. Tapete so bele s pastelnimi vzorčki, zavese pa tudi bele, okrasne zavese pa živo rumene. Vrata sem imela včasih polepljena s posterji, pa se danes poznajo sledi od salotejpa. Po stenah imam veliko slik, nekaj svojih fotografij, večina pa platen. Mam kar malo domotožja, ko tole opisujem :cry:
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 13. Jul. 2005 17:59

a se vm tut zdi da c mate razmetan da lazi najdete stvari ?
mensezdi da c pospravm sobo nikol nevem kje je kej..... prou annoying
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a -=beiba=- » 13. Jul. 2005 18:09

OMG jz sm glih dons KONKRETNO pospravlala sobo :roll: grrrrr cel dan :( :cry:

moia soba je velika in podolgovata in mam mal prolema kk si kj postavt, ampak iznajdljivost, pa to.. :?

no, ja, včasih se počutim v sobi osamljeno.. ne vem..

no, dons me je orng zmatrala :!:
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 13. Jul. 2005 18:22

Moja soba je samo moja. No ja..s pesekom si jo delim :razz: Drugač pa se ne sveti ravno-mam preveč stvari pa ne vem več kam naj jih pospravljam(klet je tud polna).V moji sobi se pa najboojše počutim na pojstli..rada ležim in razmišljam,berem, sanjarim :)
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 13. Jul. 2005 20:42

moja soba....hm.....joj....pospravim jo ko mi sestra zateži da nič ne delam.....drugače mi je bla pa ona prejšnja bolj všeč(zaj mam novo).....joj....tak mi je bed...stvari so tak butasto postavljene da še kakšne klubske mizice ne morem not dat....marš s tako sobo....... :evil:
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lutkica » 14. Jul. 2005 22:07

moja soba je samo moja mam veliko sobo notr pa stolp,tv,računalnik (pomoje je preveč sevanja) eno veliko omaro pa francosko pojstlo kadar je pospravljena je prov lušna zna pa tut kdaj bomba not udarit. sam to je bl malkrat k mammi vedno teži nej se že pospravim :schlaumeier: če pa hočm vn si jo morm pa pospravt :roll:
Uporabniški avatar
zvezdica83
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 7. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a zvezdica83 » 20. Jul. 2005 12:24

sobo imam sama, skor vedno je pospravljena,no ja,.... razen prahek :runterdrueck: :fisch:
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 20. Jul. 2005 12:53

tudi jaz imam stanovanje - ga redno čistim in je prav fletno :D . moja bivša soba pri starših, že spremenjena v spalnico mojih dveh. :?

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov