Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
knezo - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: Mengeš
ja jst lahko rečem da mam kr velko sobico - ene 25 kv.metrov od tega je ne 3kv. metre omare,pa 8 kv. metrov lastne mejhne kopalnice.
ponavad mam sobo kr pospravleno,se pa tud zgodi da je efekt atomsek bombe not.
večinoma je popsravlena.
not mam pojstlo,tv,glasbeni stolp
dve mizi povezani v črko L ,na eni komp,na drugi skul staf
ponavad mam sobo kr pospravleno,se pa tud zgodi da je efekt atomsek bombe not.
večinoma je popsravlena.
not mam pojstlo,tv,glasbeni stolp
dve mizi povezani v črko L ,na eni komp,na drugi skul staf
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Midva z lubijem mava ful mejhno sobo, no ni mejhna sam zgleda, k mam jst tok svojih plišastih igrač noter. Mava pa notr še omaro, pa računalnik, da ne štejem še vse druge opreme od TV, stolpa pa do satelitske antene.
Sam sem pa ful zadovoljna k mi ni treba tok ful pospravljat. Včasih k se mi glih ne da, zmečem vse v en kot...no da ni pospravljen pa glih ne more noben rečt.
Sam sem pa ful zadovoljna k mi ni treba tok ful pospravljat. Včasih k se mi glih ne da, zmečem vse v en kot...no da ni pospravljen pa glih ne more noben rečt.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
opium napisal/-a:js mam ful malo sobico pa cist prevec stvari not... 2 mizi, 2 omari, postla, racunalnik, 2 fuuul vlka zvocnika... pa ful enih plakatou pa kr neki po stenah, pa se bord je na steni direkt na postlo :) ampak recmo da je dokaj pospravljena sobica moja.
hmm..glede jz mam tut tko nekak...ful malo sobco..pa ciiist prewec stwari je notr!!! ;).... drgac ej pa tko podolgowata..pa lewo mam pojstlo, desno omare...pa tv pa neki stereo;)..tak ze fuul str k ma se gramofon..hehe,...pol na koncu je pa okn, pod oknom mizca,lewo pa desno pa 2 enaki-ful wlki- omari...;)...cene so cele polimane s plakati-mislm mau sprement-..pa ucasih sm mela tut bord notr, w kotu..sam zdei se je pa na podstrejsje preselu..;)....drgac pa wecinoma je bl messy k se mi sprdne-oz je ze uibr razmetana- jo pa pa posprawm;)...i lajk my room;D
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Jst bom pa zdej dubla novo sobo, pa me zanima če makera kšn predlog kako bi lahko opremla, rajš bi mela kavč za raztegnt in pa bl barvno sobo, ker je not bolj temno.
Če ma katera kašn predlog, kakšne barve bi lahko bila naj napiše.
Soba je velika skromnih 12 kvadratnih m in je pravokotne oblike
This too shall pass.
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
SIEENA napisal/-a:Jst bom pa zdej dubla novo sobo, pa me zanima če makera kšn predlog kako bi lahko opremla, rajš bi mela kavč za raztegnt in pa bl barvno sobo, ker je not bolj temno.
Če je temna jo daj v svetle barve, belo rumena, pa mogoče pastelno moder kotek okoli postle, rumena okoli pisalne mize, ker ta baje povečuje koncentracijo, ostalo pa belo, pa pohištvo bi jaz na tvojem mestu mela rumeno-bele barve. Namest postle mogoče kavč za rastegnt(to si itak že sama pogruntala), tko je mel moj lubi, ko je mel majhno sobo, s tem narediš, da maš veliko postlo za spat, lahko jo pa pospraviš, če kdo pride na obisk, al pa če pač rabiš prostor. Loh si daš namesto omare kakšen most nad postlo, da prišparaš na prostoru, ali pa kaj takega, čeprav to vizualno sobo nekoliko zmanjša, ampak če je svetle barve zgleda dobro.
pa pa
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
jaz mam 2 sobi + kopalnico .. (edinka)
v spalnici mam posteljo , tv pa omare ..
v dnevni sobi pa računalnik , bar , stolp , sedežno garnituro , dosti elementov , pa še ful je praznega prostora (ogromna soba) ..
kopalnica pa .. usual
v spalnici mam posteljo , tv pa omare ..
v dnevni sobi pa računalnik , bar , stolp , sedežno garnituro , dosti elementov , pa še ful je praznega prostora (ogromna soba) ..
kopalnica pa .. usual
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz mam sobo tako kot sem si v mejah normale želela. vendo moram imeti red in čisto. čeprav zadje čase malo zanemarjam ko imam polno dela. drugače pa mi je zakon.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Moja soba je pa nežne marelične barve. Pohištvo je svetlo rjave barve. Ko stopiš skozi vrata je na desni stena, na levi pa velika miza v črki L, v kotu je monitor pa tipkovnica, na eni mizi je še tiskalnik itd. druga miza je pa vedno polna knjig. Naprej od mize je postelja poleg nje pa še nočna omarica. Nad posteljo je ena polička s fotkami. Nasproti nje je predalnik na njem pa poličke zraven tega pa še trodelna omara.
Po stenah visita dve sliki, ena je delfinček na drugi pa so neki geometrijski liki. Pa še dva okna imam...hm....ura...stenske luči...nekje v kotu imam še plastičnega pajka, na stropu pa polno nebo zvezdic
Po stenah visita dve sliki, ena je delfinček na drugi pa so neki geometrijski liki. Pa še dva okna imam...hm....ura...stenske luči...nekje v kotu imam še plastičnega pajka, na stropu pa polno nebo zvezdic
-
shaMa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
Men tut moja pase ... Lani sem si novo kupla ( mislm opremo, ne sobo ) ... pa najbolj mi je vsec k mam par stvari iz Ikee - ta ta stacuna pa tkooooo rula
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
SIEENA napisal/-a:Jst bom pa zdej dubla novo sobo, pa me zanima če makera kšn predlog kako bi lahko opremla, rajš bi mela kavč za raztegnt in pa bl barvno sobo, ker je not bolj temno.
hej, če na vsak način hočeš meti kavč notri, ti definitivno ne priporočam, da spiš na njem... veš takšni kavči znajo biti kar neudobni, in glede na to da si mlada, bi bilo škoda, da si že zdaj poškoduješ hrbtenico... (kar lahko se ti namreš zgodi, da boš po dolgem času prespanem na takšni postelji hodila okoli z bolečim hrbtom... kot sem jaz...)
aha zdaj pa moj predlog... definitivno svelte barve, kot je že dalila dejala... ne vem naj prevladuje barva ki jo imaš najraje, če seveda to ni rdeča, ker naj bi med drugim tudi povečevala agresivnost... za posteljo ti svetujem navadno posteljo, ampak če se da takšno, da je pod njo še en jogi, ki se da ven zvlečti... ne prav nadstropno.... saj veš kaj mislim?? pa pol lahko nekdo komot prespi pri tebi... pol pa seveda obvezna pisalna miza pa omare... če se da nad pisalno mizo daj kakšne poličke, da boš gor zlagala drobnarije... morda še kakšen kotni regalček, če ga kam sklačiš... hm... namesto kavča, ki zavzame tudi precej prostora (široka naslonjala... bla bla bla), in prostor tudi oprično zmanjša, ti raje priporočam v enem kotičku par tistih vreč za sedenje ali pa pojšterčkov... mislim da bodo delovali boljše kot kakšen masiven kavč...
ja no, to je samo predlog, pa želim ti seveda čim več užitkov v tvoji novi sobic i...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov