Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
- 2good4u
- Debatorica
- Na forumu od: 5. 11. 2004
- Kraj: Celje
Hm...moja sobica je pa cisto prenovljena. Z bratom si deliva zgornji štuk hiše. Tako da imava vsak svojo sobo in seveda skupno dnevno sobo. Moja soba je zelo barvna in polna. Barva pohištva je češnja. Miza, velika omara, ker sem nora na cote in jih nimam več kam za devat, tako da jih puščam kar v omari na hodniku dve nočni omarici-stekleni, polno lučk in svečk, knjig, cd-jev, dva velika plakata na katerih so mačke, rože, in moj najljubši del moje sobe, velika komoda z zlo velikim ogledalom aja stene so rumene in ena je oranžna...posteljnina je pa ona ful nora iz IKEA taka v teh toplih oranž, roza, rdečih barvah...postla pa seveda velika, ker ko pride fant, morava kje spati
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Naughty grl napisal/-a:¤MajC¤ napisal/-a:ko sem tu prebrala drog,se doro da si porazlozla da za balet ja ker sem ze misla joke
LoL
(sploh nism pomisnla na to :D, packa!)
Naughty grl, ti se kr zgovarjaj, da nisi poštudirala na to (Tvoj nick,..)
(joke)
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Tamika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
Jaz pa mam svojo veliko sobo, kjer je velika francoska postelja z dvema nočnima omarcama...veliko pisalno mizo z računalnikom, velikoooooooo omaro, ki bo kmalu postala premala. Imam svoj dnevni prostor, kjer je majhna kuhinja, miza z 4 stoli (to je v enem delu sobe), v drugem delu pa imam kavč, fotelj, dnevno omaro z TV, kaminsko okrasno peč, veliko svetilko in drevo življenja. No, potem pa še imam predsobo in na koncu še ena zlo luštkana mala pinki kopalnica.
Lp, Tamara
-
Lollypop - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2004
- Kraj: nekje med nebesi in peklom ;)
Mam majhno sobo, ampak je ne zamenjam za nč....mi je tk udobno not! Moj plac in sovražm č je kdo not...ne morm si pomagat! Drgač pa je temn plac...nimam rada d je svetloba not in mrzim č mi majka rolete gor potegne! Drgač je pa to plac kjer se res najboljš počutm..in č bi stene govorile bi mele velik za povedt! Ampak na srečo ne govorijo... !
"No laws. No limits. One rule. NEVER fall in love."
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Nannn napisal/-a:Punce tud jest sem bila nevoscljiva ampak tud to enkrat pride....
saj nisem tako hudobno mislila, ampak saj ves, kako je........ ful si zelim imeti stanovanje samo zame&za mojega lubija. ........ampak na zalost to se kar nekaj casa ne bo mozno.....
majkl, zelo lepa prestavitev tvoje postelje,....ups, oz. sobe....
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Moja sobica....
jaz imam dve. No eno bom opisala.
Postelja, full omar, miza, trije stoli, glasbeni stolp, okno (itak), vrata (itak ), kaj še..... tepih... hi, ne vem. V njej spim samo 2-3 noči na teden, ampak je vseeno samo moja in rada imam, da je pospravljena.
Pozabila sem še to povedati, da je sestavljena iz dveh prostorov in da vodi manjši prostor še na balkonček.
jaz imam dve. No eno bom opisala.
Postelja, full omar, miza, trije stoli, glasbeni stolp, okno (itak), vrata (itak ), kaj še..... tepih... hi, ne vem. V njej spim samo 2-3 noči na teden, ampak je vseeno samo moja in rada imam, da je pospravljena.
Pozabila sem še to povedati, da je sestavljena iz dveh prostorov in da vodi manjši prostor še na balkonček.
Zadnjič spremenil lisička, dne 22. Nov. 2004 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov