Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Bunny. napisal/-a:Na tvojem mestu bi pustila bele stene in na steno nalepila kakšne lepe zidne nalepke v rdeči bravi. Da bi mal poživila sobo.
A to misleš v tem smislu kot pustila, da naj jih ne prebarvam ali da naj jih prebarvam v belo? Ker stene so konkretno potrebne barvanja, ker so nekje kr dost umazane, pa ostanki selotejpa se poznajo...
sirova...ej ne vem od kje ideja za rumeno. No sestra ma na zalogi rumeno barvo, pa jo je treba enkrat ponucat
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Bunny. napisal/-a:Na tvojem mestu bi pustila bele stene in na steno nalepila kakšne lepe zidne nalepke v rdeči bravi. Da bi mal poživila sobo.
Jaz sem tudi tako naredila z dnevno sobo sicer. S tem da sem dala eno steno rdeče barve, ostale so bele (vključno s stropom), na stenah so pa nalepke - veliki in mali metulji (ne belih stenah rdeči, na rdeči pa beli).
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Jst sm se "preselila" štuk nižje in mam novo sobico
Kkšne popravki še pridejo (npr, tv bo "visel" na steni, mizica pride na sredino, pred naslanjač), ampak in general je pa to to
"Kamin", naslanjač, TV (nasproti postelje)
Postelja
Kotiček za učenje
Omarica za drobnarije, ogledalo,....(nasproti naslanjača)
Kkšne popravki še pridejo (npr, tv bo "visel" na steni, mizica pride na sredino, pred naslanjač), ampak in general je pa to to
"Kamin", naslanjač, TV (nasproti postelje)
Postelja
Kotiček za učenje
Omarica za drobnarije, ogledalo,....(nasproti naslanjača)
Ne kadim, a vedno vžgem.
- Bunny.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 8. 2008
haley napisal/-a:A to misleš v tem smislu kot pustila, da naj jih ne prebarvam ali da naj jih prebarvam v belo? Ker stene so konkretno potrebne barvanja, ker so nekje kr dost umazane, pa ostanki selotejpa se poznajo...
Ja če so potrebe barvanja jih prebarvaj na belo in potem se da dobit ali nalepke v rdeči barvi ali pa šablone ki jih nato nalepiš na steno in prebarvaš z želeno barvo. Se mi zdi da je to še najboljša rešitev. Maš pa tut ful pestro izbiro motivov.
Lahko pa sama mal ustvarjaš s selotejpom pa narediš kkšne lepe oblike ali črte po steni pa prostore vmes pobarvaš.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^Sama ne bom kaj preveč ustvarjala, ker nimam žilce za to
Sem pa že gledala po nekaj spletnih straneh za te nalepke pa se mi jih par kar dopade... Bom verjetno v naslednjih dneh še v Merkur zavila, da grem še tja pogledat, če jih imajo.
Sem pa že gledala po nekaj spletnih straneh za te nalepke pa se mi jih par kar dopade... Bom verjetno v naslednjih dneh še v Merkur zavila, da grem še tja pogledat, če jih imajo.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sirova štručka napisal/-a:nalepke so fajn ideja...http://www.primawall.com/sl/
ampak te nalepke so ful drage
se mi bolj dopadejo tiste šablone, ki jih nalepiš na steno/pobarvaš z željeno barvo/odlepiš .. so bolj poceni .. a prometeju sm jih gledala
Let's swim to the moon .....
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 20 od 21
•
Prejšnja
1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Naslednja
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov