Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Devilish napisal/-a:Jap, valove vse sama s svinčnikom, pol so mi jo pa oblimali z unim trakom:D use sm sama uredila pa nakupla:)
Omajgad, stene so ful lepe. Pridi se meni kaj narisat, ker jaz nimam talenta za to, vsec mi je pa fuuuul. Dobro si zriktala. Zasluzis si odl (5).
You want me to be something I can never ever be.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz bi rada mela v mojem stanovanju v dnevni sobi tak poslikano, da bi imela travo cisto spodaj na steni narisano, potem pa tak v kotu eno drevo pa mogoce tu pa tam kaksno rozico. To si zelim, ampak sem res totalni antitalent za risanje.
S kaksnimi barvami si to risala?
You want me to be something I can never ever be.
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
uh, jst usako leto spreminjam po sobi.
1. sm mela pousod posterje, ni blo nikjer videt stene
2. sm si pisala verze in besedila pesmi k so mi najlepše pa moje ime sm napisala pou na veliko.. pol pa sta mi fant in kolega narisala ene dve slikci k nista bli lih za jaunost in sm čez dala 2 posterja
3. sestrci se je dalo use to brisat in zdej je narisala neke rožice
1. sm mela pousod posterje, ni blo nikjer videt stene
2. sm si pisala verze in besedila pesmi k so mi najlepše pa moje ime sm napisala pou na veliko.. pol pa sta mi fant in kolega narisala ene dve slikci k nista bli lih za jaunost in sm čez dala 2 posterja
3. sestrci se je dalo use to brisat in zdej je narisala neke rožice
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
Foxy-lady napisal/-a:Jaz bi rada mela v mojem stanovanju v dnevni sobi tak poslikano, da bi imela travo cisto spodaj na steni narisano, potem pa tak v kotu eno drevo pa mogoce tu pa tam kaksno rozico. To si zelim, ampak sem res totalni antitalent za risanje.
moj dedek ima tako v dnevni sobi, sestricna je narisala travnik in soncnico, jst sem pobarvala z navadnimi temperami. po vecih letih se vedno enako izgleda.
- Tiavanna
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 10. 2005
Jaz priporočam lateks barve, ki ti jih po naročilu zmešajo v Merkurju (najbrž je to uporabla tut Devilish --> btw, kjut sobica) in so res hude - nč ne pride lisasto, pa tut super prekrivne so, tako da ni treba nič brusit ali belit pred barvanjem. Druga možnost so pa akrilne barve. Meni je to dvoje najboljše, ker ne pride nič lisasto, pa še pol če se naveličaš, komot prekriješ.
Jaz bom zdej tut prebarvala sobo na oranžno - trenutno mam take temno rdeče stene (sam 2), pa mi je že malo moreče in bi nekaj svetlejšega... komej čakam.
Jaz bom zdej tut prebarvala sobo na oranžno - trenutno mam take temno rdeče stene (sam 2), pa mi je že malo moreče in bi nekaj svetlejšega... komej čakam.
-
_ninchyka_ - Debatorica
- Na forumu od: 8. 7. 2008
- Kraj: *paradiž*
Js mam kr vlko sobo in v njej svega in svašta tv, comp, sintisajzer, radio, tri mize, dve omare, fotel, pojstlo (dormeo jogi hehe), na pojstli pouno plišastih igrač, na fotelu sedi en vlek medved ko je vlek skor tok ko js, stene so skor cele obleplene s postri, prav tako omare, večina časa je soba razmetana, ker ko jo pospravim se zgodi da pol stvari ne najdem in je pol v dveh dneh spet vse razmetano drugač pa... glavno da se js fajn počutim u svoji sobi, za druge pa me ne briga ko itak nimajo kej notr delat (to vela še posebi za mamo ko mi skos tečnari nej pospravim sobo)
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov