Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ahaahhaaa, ja, ja, jih domuje pr men kr lepo število, sam gre u večini bl za figurce, blokce in take zadeve ...
Bom pa mogoče ob prilki ovekovečla svojo malo đunglo (ni razmetana, ampak sam zlo "založena" z usemi mogočimi drobnarijami, igračami, fotkami in spominki, ki majo posebno mesto v njej in v mojem srčku, hehe).
Bom pa mogoče ob prilki ovekovečla svojo malo đunglo (ni razmetana, ampak sam zlo "založena" z usemi mogočimi drobnarijami, igračami, fotkami in spominki, ki majo posebno mesto v njej in v mojem srčku, hehe).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
laram napisal/-a:hej, hoj!
mene pa zanima, kako imate urejene vase sobe.... ali imate sobo same zase ali si jo morate s kom deliti? urejena? vedno pospravljena? razmetana? in kaj vam najbolje ustreza/ kako se najbolje pocutite v svoji sobi?
razpisite se.......
ma moja je res vedno urejena in pospravljena kr ne prenesem da je nered...sobo mam samo za sebe, edino brat visi v moji sobi večkrat ker skozi mojo gre v svojo in v moji je računalnik pa zajc pa je zato večkrat pri meni... v sobi pa imam rada da so stvari ki jih imam rada in ki mi kaj pomenijo pa se že dobro počutim v njej...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
js mam kr dost veliko sobo in delim jo s tamalo(na žalost). drugače mi je pa moja soba super razen omare me motijo drugače mi je pa čisto kul. rad bi pa imela svojo seveda hmmm urejena?ma odvisno kdaj je čisto urejena ampak potem čez kakšen dan ali dva je že čisto razmetana ampak se ne sekiram, še mami se bolj kt js po stenah mam pa slike motorjov pa od ljubezni
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Tinchka - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 11. 2005
- Kraj: ŠpG/LJ
Jaz imam svojo sobo. Stene živo rumene, strop svetlo plav in gor narisano majhno letalo in sonček Dve leti nazaj me je primu fleš in sem pobrala s stene vse slike, posterje (tisto malo kolkr jih je blo), tako da je zdej malo bolj dolgočasna, kot je bla Zdej sta samo še eni 2 sliki pa celo en poster Je dokaj urejena, skrbim za čistočo in red, ker mi tako paše V sobi imam tudi pianino, ki ga pa ne rabim dosti. In všeč mi je tudi, ker imam veliko okno s pogledom na ulico, tako da lahko vidim, kdo kdaj pride domov.
V Ljubljani v študentskem domu pa si sobo delim s cimro. Tle je pa vse v roza, stene več ali manj prazne, ker nimam nič pametnega za dat gor.
V Ljubljani v študentskem domu pa si sobo delim s cimro. Tle je pa vse v roza, stene več ali manj prazne, ker nimam nič pametnega za dat gor.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
MOja sobe je zelo velika in je rdeče bele barve (ne stene so rdeče, ene bele). Not imam TV, računalnik, kavč, posteljo, itd. Pa mama mi vedno nekaj za sedet not navleče - npr. tisto vrečo, da se vležeš not, stol iz ratana, .
Nimam nobenega posterja, imam pa nekaj slik. Tudi knjig nimam, ker še imam zraven eno manjšo sobo, kamor dam stvari, ki jih več ne potrebujem (oblačila, knjige, zvezke,...).
Nimam nobenega posterja, imam pa nekaj slik. Tudi knjig nimam, ker še imam zraven eno manjšo sobo, kamor dam stvari, ki jih več ne potrebujem (oblačila, knjige, zvezke,...).
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
dejte slike, ce jo ve opisete je cist brezveze.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
no, tole ja pa moja soba ..
prej sm jo mela skupaj z bratom, pol smo pa lani poleti prenavljali celo stanovanje in sm dobila tudi jst novo sobo
stena pri vratih:
pol je desno od vrat - pisalna miza in okno:
desno od okna mam posterje in na naslednji steni dva posterja v okvirjih (sm si zdej nameravam dat kakšno svojo fotografijo):
police nad posteljo (oz. namesto postelje mam raztegljiv kavč - ampak ful udoben ker ma jogije not ):
pa še omara:
prej sm jo mela skupaj z bratom, pol smo pa lani poleti prenavljali celo stanovanje in sm dobila tudi jst novo sobo
stena pri vratih:
pol je desno od vrat - pisalna miza in okno:
desno od okna mam posterje in na naslednji steni dva posterja v okvirjih (sm si zdej nameravam dat kakšno svojo fotografijo):
police nad posteljo (oz. namesto postelje mam raztegljiv kavč - ampak ful udoben ker ma jogije not ):
pa še omara:
Let's swim to the moon .....
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov