Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Moja soba je pa zelo majhna, zato se m jo poimenovala shrambica. Notri imam mizo, na kateri ponavadi ustvarjam, naloge pa skorajda nikoli ne delam tam. V sobi imam tudi tw, komaj čakam, da si bom kupila še dve . Omare so bel , obrobe pa roza.. Stene so bele, ampak se jih skorajda ne vidi, ker so tako zelo polepljene splakati živali in plakati skupin+ plakati iz koncertov . Za vratmi imam poseben kotiček, kjer so več ali manj podpisi vsed oseb, ki so bile pri meni, najde pa se tudi kakšen verz:). Sobo imam rada pospraljeno, čeprav mi to zadnje čase ne uspeva ravno najbolj, saj sem domov hodila samo da sem se preoblekla in stuširala in so obleke preprosto obležale na posletji . Kljub njeni majhnosti, pa se v njej počutim zelo dobro; tudi učim se tam, na radio si dam kakšen dober cd, prižgem obe luči in to je to;)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
nutella napisal/-a:Josephina, a maš ti azil za plišaste živali doma al kko?
v bistvu jih nimam velik. 10 plisastih igrac mam v sobi.
-
*tinčk* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 5. 2007
- Kraj: Gorenjska
jaz imam pa kar veliko sobo, je dokaj pospravlena (ker sem drugače živčna), imam 2 okna (veliko svetlobe), lepe pisane zavese, imam tudi zelooo star kamin (ki pa še vedno dela). v sobi imam tudi tv in radijo, imam tudi veliko posteljo, na kateri se učim. pisalna miza pa je vedno obložena z domačimi nalogami,... seveda imam tudi 2 veliki roži, in na oknih so male lončnice. no, to je moja soba
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Jagodka a ti si mi polža ukradla iz Spara v Qlandii... sm morala pol kravo kupt buuu
Js mam pa najmanjšo sobo ever.. slike so stare, ne da se mi updejtat, itak ni nč drugač sam predstavlite si en lcd tam kjer je akta na mizi pa tvja nimam več..pa možn da sm jih že limala v to temo..
Oh k se mi je še dal pospravlat.. kašn mam zdej
Js mam pa najmanjšo sobo ever.. slike so stare, ne da se mi updejtat, itak ni nč drugač sam predstavlite si en lcd tam kjer je akta na mizi pa tvja nimam več..pa možn da sm jih že limala v to temo..
Oh k se mi je še dal pospravlat.. kašn mam zdej
-
Queen Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
evo tole je pa moja postelca, zadi mam pa visečo "zaveso" z okraski. celotne sobe ne bi rada ravno slikala, ker je to dost osebna stvar, pa bi me mogoče po njej kdo prepoznal tukaj dala sem vam majhen vpogled vanjo, pa še moja muca počiva pa jo lahk vidite
sobo mam bol majhno, mam en okn pa čez roza zavese. po stenah mam par slikc, pol mam pisalno mizo pa dva stola - en za mizo, drugega pa bambusovega, če kdo pride pa se lahk kje usede, ker je postelja ponavadi polna cot - mam majhno omaro, ker je soba tut majhna
sobo mam bol majhno, mam en okn pa čez roza zavese. po stenah mam par slikc, pol mam pisalno mizo pa dva stola - en za mizo, drugega pa bambusovega, če kdo pride pa se lahk kje usede, ker je postelja ponavadi polna cot - mam majhno omaro, ker je soba tut majhna
- cute
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Tipična soba....v enem najstarejših študentskih domov v rožni dolini! Sem se pač malo potrudila in nalepila slikce, barvna postelnina...Pred časom mi je neka soseda rekla da si ni mislila da je tudi v tem domu kaka tok lepa soba No, ostala polovica sobe...je pa bolj črna, moja cimra je moje totalno nasprotje a glavno da se razumeva!
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Mini soba, ampak zelo pisana
V veliko črno omaro z drsnimi vrati (pri postelji) spravim čisto vse mogoče (tisti grd bel flek je od fotoaparata). Pri posteljnini se vidi, da vlečem na plano vse mogoče in nemogoče kombinacije (obe enaki mi nista preveč zanimivi)! Mize nimam nikoli prazne, laptop pa sem vseeno umaknila od tam in je zdaj na bolj primernem mestu nasproti postelje, kjer nadomešča TV, tudi učenje pri mizi je zdaj bolj učinkovito, rumeni tabure pa ima čez dan vseeno veliko obiska.
V veliko črno omaro z drsnimi vrati (pri postelji) spravim čisto vse mogoče (tisti grd bel flek je od fotoaparata). Pri posteljnini se vidi, da vlečem na plano vse mogoče in nemogoče kombinacije (obe enaki mi nista preveč zanimivi)! Mize nimam nikoli prazne, laptop pa sem vseeno umaknila od tam in je zdaj na bolj primernem mestu nasproti postelje, kjer nadomešča TV, tudi učenje pri mizi je zdaj bolj učinkovito, rumeni tabure pa ima čez dan vseeno veliko obiska.
-
Queen Bee - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 11. 2007
*purple* napisal/-a:Queen Bee napisal/-a:josephina kok si pa ti stara da maš tolk igračk u sobi? sam prašam. sej js mam tut sam ne tistih iz otroštva ampak bl tanovih od tistih k mi vlik pomenjo
a če si pa 23 star pa ne smeš imet pliškotov v sobi?
krneki.
jst mam tud celo vitrino pliškotov, od otroštva,novejše..vse.Še barbike mam v kleti spravljene v posebni škatli pa jih ne dam stran.
nevem kaj bi blo s tem narobe, če folku paše imet naj pač ma.sicer pa verjamem da se ne igra z njimi, ampak jih ima zarad lepšega.
a ti veš brat? sm lepo napisala da SAM PRAŠAM in da jih mam js tut, sam sm pač že neki cajta na forumu zanjo misnla da je starejša - nek tak filing sm mela, pa tut če maš medote u sobi pr 23ih ni nč narobe - sm ke to napisala? evo še odebelila sm ti tekst zgori! sm prašala zato kr ma jih res vlik. js mam jih bl mal pa js sm stara 25 tko da bi se pol iz sebe tut lahka norčevala pa se ne.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Uh, ja, še dobr da nism uspela pofotkat svoje sobe, tle bi šele mele za komentirat in se čudit .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov