Vasa soba

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 08. Jan. 2008 15:56

Moja soba je pa zelo majhna, zato se m jo poimenovala shrambica. Notri imam mizo, na kateri ponavadi ustvarjam, naloge pa skorajda nikoli ne delam tam. V sobi imam tudi tw, komaj čakam, da si bom kupila še dve :) . Omare so bel , obrobe pa roza.. Stene so bele, ampak se jih skorajda ne vidi, ker so tako zelo polepljene splakati živali in plakati skupin+ plakati iz koncertov :cool: . Za vratmi imam poseben kotiček, kjer so več ali manj podpisi vsed oseb, ki so bile pri meni, najde pa se tudi kakšen verz:). Sobo imam rada pospraljeno, čeprav mi to zadnje čase ne uspeva ravno najbolj, saj sem domov hodila samo da sem se preoblekla in stuširala in so obleke preprosto obležale na posletji :oops: . Kljub njeni majhnosti, pa se v njej počutim zelo dobro; tudi učim se tam, na radio si dam kakšen dober cd, prižgem obe luči in to je to;)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 08. Jan. 2008 16:06

nutella napisal/-a:Josephina, a maš ti azil za plišaste živali doma al kko? :D

v bistvu jih nimam velik. 10 plisastih igrac mam v sobi.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 08. Jan. 2008 21:04

Jaz mam po celi sobi plišaste igrače in pa spominčke :) .
Uporabniški avatar
*tinčk*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 5. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a *tinčk* » 09. Jan. 2008 20:48

jaz imam pa kar veliko sobo, je dokaj pospravlena (ker sem drugače živčna), imam 2 okna (veliko svetlobe), lepe pisane zavese, imam tudi zelooo star kamin (ki pa še vedno dela). v sobi imam tudi tv in radijo, imam tudi veliko posteljo, na kateri se učim. pisalna miza pa je vedno obložena z domačimi nalogami,... seveda imam tudi 2 veliki roži, in na oknih so male lončnice. no, to je moja soba :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 09. Jan. 2008 20:52

Dejte slikat sobo raj :)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 09. Jan. 2008 22:11

Jagodka a ti si mi polža ukradla iz Spara v Qlandii... sm morala pol kravo kupt :cry: buuu :P

Js mam pa najmanjšo sobo ever.. slike so stare, ne da se mi updejtat, itak ni nč drugač sam predstavlite si en lcd tam kjer je akta na mizi :) pa tvja nimam več..pa možn da sm jih že limala v to temo..

Slika
Slika
Slika
Slika

Oh k se mi je še dal pospravlat.. kašn mam zdej :?
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Jan. 2008 23:47

Moja soba - samo moja:D Na srečo.. Včasih je bila do pike pospravljena.. trenutno bi rekla, da je umetniško razmetana :D Saj jo nameravam v kratkem pospravit jutri hehhehe
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Jan. 2008 0:03

tole je pa moje kraljestvo :)

Slika

tole je kot, kjer sem najraje :D Moja velikaa postelca.

SlikaSlika

tole so omarce ob straneh.

Slika

Tole je moj računalniški kotiček.

Slika

pa še akvarij.

za sosednjimi vrati je pa samo moja kuhinja :razz:
Uporabniški avatar
Queen Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Queen Bee » 10. Jan. 2008 17:24

evo tole je pa moja postelca, zadi mam pa visečo "zaveso" z okraski. celotne sobe ne bi rada ravno slikala, ker je to dost osebna stvar, pa bi me mogoče po njej kdo prepoznal tukaj :D dala sem vam majhen vpogled vanjo, pa še moja muca počiva pa jo lahk vidite :wink:
sobo mam bol majhno, mam en okn pa čez roza zavese. po stenah mam par slikc, pol mam pisalno mizo pa dva stola - en za mizo, drugega pa bambusovega, če kdo pride pa se lahk kje usede, ker je postelja ponavadi polna cot - mam majhno omaro, ker je soba tut majhna :D
Slika
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 10. Jan. 2008 22:34

Tipična soba....v enem najstarejših študentskih domov v rožni dolini! :D Sem se pač malo potrudila in nalepila slikce, barvna postelnina...Pred časom mi je neka soseda rekla da si ni mislila da je tudi v tem domu kaka tok lepa soba :grinsevil: No, ostala polovica sobe...je pa bolj črna, moja cimra je moje totalno nasprotje :wink: a glavno da se razumeva! :)
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 11. Jan. 2008 10:32

zelllloooo razmetana , nametana, kaj čmo :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 11. Jan. 2008 10:54

Mini soba, ampak zelo pisana :D

Slika Slika
Slika Slika

V veliko črno omaro z drsnimi vrati (pri postelji) spravim čisto vse mogoče (tisti grd bel flek je od fotoaparata). :D Pri posteljnini se vidi, da vlečem na plano vse mogoče in nemogoče kombinacije (obe enaki mi nista preveč zanimivi)! :irre: Mize nimam nikoli prazne, laptop pa sem vseeno umaknila od tam in je zdaj na bolj primernem mestu nasproti postelje, kjer nadomešča TV, tudi učenje pri mizi je zdaj bolj učinkovito, rumeni tabure pa ima čez dan vseeno veliko obiska. :P
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 11. Jan. 2008 12:21

hja..nimam svoje sobe..in je pomoje tud nikol nam mela, dokler se nam selila na svoje..pa še tm verjeno si jo bom delila z drugo polovico.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
Queen Bee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Queen Bee » 03. Feb. 2008 15:12

*purple* napisal/-a:
Queen Bee napisal/-a:josephina kok si pa ti stara da maš tolk igračk u sobi? :D sam prašam. sej js mam tut sam ne tistih iz otroštva ampak bl tanovih od tistih k mi vlik pomenjo :)

a če si pa 23 star pa ne smeš imet pliškotov v sobi? :gruebel:
krneki.
jst mam tud celo vitrino pliškotov, od otroštva,novejše..vse.Še barbike mam v kleti spravljene v posebni škatli pa jih ne dam stran.
nevem kaj bi blo s tem narobe, če folku paše imet naj pač ma.sicer pa verjamem da se ne igra z njimi, ampak jih ima zarad lepšega.

a ti veš brat? :roll: sm lepo napisala da SAM PRAŠAM in da jih mam js tut, sam sm pač že neki cajta na forumu zanjo misnla da je starejša - nek tak filing sm mela, pa tut če maš medote u sobi pr 23ih ni nč narobe - sm ke to napisala? :roll: evo še odebelila sm ti tekst zgori! sm prašala zato kr ma jih res vlik. js mam jih bl mal pa js sm stara 25 tko da bi se pol iz sebe tut lahka norčevala pa se ne.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 03. Feb. 2008 16:14

Uh, ja, še dobr da nism uspela pofotkat svoje sobe, tle bi šele mele za komentirat in se čudit :D :wink: .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov