Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Moja soba ni ravno najvecja, ampak se najde prostor za obiske. Ni pa lih primerna za gledat celodnevne filmske maratone s kolegi. Slikala ne bom, sem pa nasla priblizek, zgleda pa nekak tko
(nazalost brez eno par racunalnikov ki so tu na sliki, imam malo bolj bedne, pa brez sintesajzerja ampak ojacevalec in kitara, glasbeni stolp, knjige in ne maram preproge, tako da je nimam )
(nazalost brez eno par racunalnikov ki so tu na sliki, imam malo bolj bedne, pa brez sintesajzerja ampak ojacevalec in kitara, glasbeni stolp, knjige in ne maram preproge, tako da je nimam )
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Mam sobo, k ni velika in tud mejhna ne, v modri barvi. Tud zavese so modre in pa stoječa svetilka tudi no in posteljnina. Mam pa tud gugalnik - najbolši deu moje sobe, pisalno mizo. Mam pa nekej med razmetano in pospravljeno sobo , na mizi imam motor ( okras ), violino in klavirček, eno uro z delfini, k sm jo dobila od mojga dragega, pa svojo sliko k sm bla mejhna. Na sten mam eno veliko sliko, na kteri je volk, mam pa tud slikce, na kterhm sm js z mojmu slikana, pa s sestro... Sobo pa mi krasi tud akvarij s 4 zlatimi ribicami. I like it
Zadnjič spremenil *ka!a*, dne 04. Jan. 2008 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
Moja je tudi nekako srednje velikosti, v njej pa je glavna postelja, ki ji grozi izgnanstvo, ker ni dovolj prostora za ogromno omaro, ki jo potrebujem. (Druga varijanta je, da uporabljam posteljo namesto omare ) Primerna je za en obisk, hihi. Za mamo sem postavla stol ob računalnik, ker tu najbolj pogosto tipkam kej, pa ima tako še celo možnost, da se kaj z mano pomeni Pospravlam pa je ne...temu se reče kreativni kaos!
-
godnessa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 5. 2007
- Kraj: lj
moja soba je pa ena velka zmešnjava, ampak na srečo jo počas prenavljam. zaenkrat so moje stene vijolčne in popisane z grafiti od raznih frendic, ki se jim je mešal v moji sobi . kmal bodo pa stene oranžne. dobim tud oranžno pojstlo in nove zavese, ki so takšne dark gothic varianta. imam srečo da je moja soseda šivilja zaves
drugač pa klasika. pojstla računalnik tv.. pa še mizico za make-up imam.
torej, kot sem rekla prava zmešnjava. počasi pa nastaja bolj, kako naj rečem "odrasla"soba. pač prenovljena na trenutno počutje.
drugač pa klasika. pojstla računalnik tv.. pa še mizico za make-up imam.
torej, kot sem rekla prava zmešnjava. počasi pa nastaja bolj, kako naj rečem "odrasla"soba. pač prenovljena na trenutno počutje.
-
Kala* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Moja soba je kar velika, živimo v mansardnem stanovanju (v hiši). Stene so že nekaj let vsaka svoje barve- ena je rumena, druga marelična, tretja oranžna, strop in četrta stena sta pa obiti z lesom. Imam dva okna (en od teh je strešni), luč na nočni omarci in na steni se ujemata v stilu .
Drugače imam pa pisalno mizo (je tok velika da je gor še računalnik in polno ene šare), veliko posteljo (140x200 cm -udobjee) pa dve omari. V enem kotu imam pa še rože- temu pravim osebna džungla:D
Pa še en fotej, ki je čist zasut z oblekami (zmer jih polno ven zvleče, potem pa ne pospravim).
V glavnem, vse skupaj je ena razmetana soba
Drugače imam pa pisalno mizo (je tok velika da je gor še računalnik in polno ene šare), veliko posteljo (140x200 cm -udobjee) pa dve omari. V enem kotu imam pa še rože- temu pravim osebna džungla:D
Pa še en fotej, ki je čist zasut z oblekami (zmer jih polno ven zvleče, potem pa ne pospravim).
V glavnem, vse skupaj je ena razmetana soba
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
No, še jst (pa soba ni lih najbolj pospravljena, ampak ok ... ):
Moj delovni kotiček
Poličke, k so nad posteljo, na njiih so pa cd-ji, svečke, šara pač ...
Postelja, z mačkom, enim velikim kupom povšterčkov in par dekc:
Omara, koledar:
Tv in smrekca + veliki polž:
Regal s torbicam, kozmetiko, papirji in hrčki:
Da jo še tuki pokažem
Moj delovni kotiček
Poličke, k so nad posteljo, na njiih so pa cd-ji, svečke, šara pač ...
Postelja, z mačkom, enim velikim kupom povšterčkov in par dekc:
Omara, koledar:
Tv in smrekca + veliki polž:
Regal s torbicam, kozmetiko, papirji in hrčki:
Da jo še tuki pokažem
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Tole je najina postelja, kjer preživima kar velik časa (gledanje tv, spanje, sexanje ); tole posteljnino imam najrajš (dobla kot darilo za birmo...uf, kje je že to). Velik mi pomeni sestavljen puzzel (palme s sončnim zahodom), ki je na steni v okvirju:
Najina miza z računalnikom. Tu tud velik časa prežvim (surfanje po netu, učenje...):
Moja omara; je velik večja, kot od lubija - itak Bi pa raje vidla, da bi bla večja:
Nočna omarica - gor so moji najljubši keksi, bush baby Bubu (dobla od lubija za božička). V ozadju so jaslice, le narisane. Upam, da bom imela drugo leto figurice:
Te zgornje slikce so že ble limane v temi Izziv; dodajam še nekaj novih:
Tole je ta nov eliptični trenažer, ki sma si ga včeri kupla (znižan iz 250€ na 170€):
Tale križec z rožnim vencom imama nad posteljo. Križ mi veliko pomeni, ker mi ga je oči sam naredil:
Tu notri je pa vsegaboga...knjige, čaji, čajnik, filmi, kondomi, cd-ji...:
Polička nad televizijo, kjer imama knjige, fotoalbume. Tista lučka je nareta kot svečnik. On mucek je pa šparovc. Pa seveda v najini sobi ne sme manjkat med, ker ga imam zelo rada (dam si ga v topel mlek ali si pa z njim sladkam čaj):
V svoji omari pa mam tudi zloženo kozmetiko, kreme, lake, vložke, neki nakita...:
To je za enkrat vse...še bom prilepla kaj slikic, če bo v sobi kakšna sprememba
Najina miza z računalnikom. Tu tud velik časa prežvim (surfanje po netu, učenje...):
Moja omara; je velik večja, kot od lubija - itak Bi pa raje vidla, da bi bla večja:
Nočna omarica - gor so moji najljubši keksi, bush baby Bubu (dobla od lubija za božička). V ozadju so jaslice, le narisane. Upam, da bom imela drugo leto figurice:
Te zgornje slikce so že ble limane v temi Izziv; dodajam še nekaj novih:
Tole je ta nov eliptični trenažer, ki sma si ga včeri kupla (znižan iz 250€ na 170€):
Tale križec z rožnim vencom imama nad posteljo. Križ mi veliko pomeni, ker mi ga je oči sam naredil:
Tu notri je pa vsegaboga...knjige, čaji, čajnik, filmi, kondomi, cd-ji...:
Polička nad televizijo, kjer imama knjige, fotoalbume. Tista lučka je nareta kot svečnik. On mucek je pa šparovc. Pa seveda v najini sobi ne sme manjkat med, ker ga imam zelo rada (dam si ga v topel mlek ali si pa z njim sladkam čaj):
V svoji omari pa mam tudi zloženo kozmetiko, kreme, lake, vložke, neki nakita...:
To je za enkrat vse...še bom prilepla kaj slikic, če bo v sobi kakšna sprememba
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Queen Bee napisal/-a:josephina kok si pa ti stara da maš tolk igračk u sobi? sam prašam. sej js mam tut sam ne tistih iz otroštva ampak bl tanovih od tistih k mi vlik pomenjo
a če si pa 23 star pa ne smeš imet pliškotov v sobi?
krneki.
jst mam tud celo vitrino pliškotov, od otroštva,novejše..vse.Še barbike mam v kleti spravljene v posebni škatli pa jih ne dam stran.
nevem kaj bi blo s tem narobe, če folku paše imet naj pač ma.sicer pa verjamem da se ne igra z njimi, ampak jih ima zarad lepšega.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Queen Bee napisal/-a:josephina kok si pa ti stara da maš tolk igračk u sobi? sam prašam. sej js mam tut sam ne tistih iz otroštva ampak bl tanovih od tistih k mi vlik pomenjo
3. leta
Drugac pa obozujem pliskote.obozujem vse stvari, ki jih imam, in se mi zdi brezveze da jih mam v skatli na podstresju, ker je pol tko k da jih nimam.
Drugac bom pa 9.1 stara 19
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov