Vasa soba

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 20. Sep. 2006 20:14

~NIA~ napisal/-a:js pa upam da dobim svojo sobo nekoč..
mami nampreč načrtuje nakup hiške.. primeri:
http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=29&lang=SLO
http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=7&lang=SLO
http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=1&lang=SLO

bomo vidl kako se bosta odločila..

U, te bajte smo pa mi gledal že kr neki let nazaj-še predn smo pol svojo nrdil. Nism vedla, da majo še zmer iste "modele" :D no pa sj so kr fletne.
*inch*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inch* » 02. Nov. 2007 17:59

16 let sem si delila sobo s sestro, ki je leto starejša kot jaz. zdaj, ko živimo v hiši pa imam svojo sobo in je vedno pospravljena. mogoče bo slišati smešno, ampak točno vem če je bil kdo v moji sobi, ker je vsaka stvar na svojem mestu. je pa ena stvar---skoraj nikoli si ne pospravim postelje...nekako mi ne pride v navado :oops:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 02. Nov. 2007 22:46

jst mam pa ful razmetano sobo - se bl zanjdm. drgač je pa dost mejhn, belo pohištvo (d se prah n vid :wink: ), mam dve miti, pojstlo, eni dve omari, pa neki polic k knjige ponavad gor odlagam. pa ful topla je - zdele pozim, polet je pa dost hladna. pa še k ma strešn okn lohk zvezde gledam :D
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 03. Nov. 2007 12:15

moja sobica je pa tak bolj vlka no-men je ravno prav...je roza barve z vijoličnimi odtisi mojih rok...na tleh so laminati v barvi bukve,vrata v barvi bukve,pisalna miza v barvi bukve...5 delne omara v barvi bukve z zlatimi dodatki in ogledali,francoska postla(200x220) v barvi bukve z zlatimi dodatki,na njej je vedno playboy postelnina...potem 2 nočni omarci v barvi bukve z zlatimi dodatki...potem pa vsi ostalo(luči itd. v zlati barvi)mam eno trikotno okno pa eno okno z steklenimi vrati ki vodijo na balkon...
to pa mislim da je tud vse...edina malenkost ki sm jo pozabla omenit je to da je vedno razmetana... :oops:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 03. Nov. 2007 12:45

Moja sobca je pa ful majhna in trikotne oblike in žal brez vrat :evil: (atko ni dokočal dela!), tako da se nadaljuje v bratovo sobo. Drgač pa mam notr postljo, pisalno mizo, poličke in omaro v svetlo rjavi, bež barvi, po tleh mam podobne barve laminat, stene so pa bele barve in niso ravne (ne vem kako se že reče , take nagrbančane so no :D ). Drgač pa mam hmal po vseh stenah polimane razglednice z raznih krajev, sam veselo dol padajo, ker stene niso ravne :evil: . Mam eno okno, ki je čist na tleh (soba je kletna) in ima ful široko oknsko polico, gor pa mam razne spominke, pliškote, kaktus, pesk s Sahare, itd. Na enm stolčku mam velikega plišastega rdečega dinozavra, ki ma gor klobuk z mojga maturantskega, na katerm piše Lyceum :). V glavnm mam tudi ful pliškotu, pa knjig, zvezku in moja soba je zato zelo pisana in domača. lede pospravljanja pa... postljo pospravljam, ma se mi ne da pa praha brisat... :D . Je tko v lepem neredu, recimo :wink: .
Uporabniški avatar
bla bla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007
Kraj: nekje na Zemlji

Neprebrana objavaNapisal/-a bla bla » 03. Nov. 2007 13:31

Moja sobica je men fuuull všeč :) ...Ravno zdaj jo prenavlam. Stene so rumene barve,pisalna miza, omare so svetlo rjave barve, poličke take bolj temno sive. Po stenah je velik prleplenih slikic, poličke so polne spominkov, pa obožujem svečke zato jih je tud v moji sobi velik :) pa tud velika ljubiteljica metujev sm, zato mam tud svečke v obliki metuljčkov :D. Potem mam tud dva lepa angelčka k mi jih je podarila sestrična in mi velik pomenta, pa razne plišaste igračke na omarah. Pa veliiiko okno mam, zato, da lahko vedno opazujem travnike pa drevesa, ker me use to zlo pomirja :). Recimo, da je dost pospravlena in urejena soba, sicer pa važn je, da se jst dobr v njej počutm :) .
Uporabniški avatar
Katie
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Katie » 03. Nov. 2007 13:37

bla bla napisal/-a:Moja sobica je men fuuull všeč :) ...Ravno zdaj jo prenavlam. Stene so rumene barve,pisalna miza, omare so svetlo rjave barve, poličke take bolj temno sive. Po stenah je velik prleplenih slikic, poličke so polne spominkov, pa obožujem svečke zato jih je tud v moji sobi velik :) pa tud velika ljubiteljica metujev sm, zato mam tud svečke v obliki metuljčkov :D. Potem mam tud dva lepa angelčka k mi jih je podarila sestrična in mi velik pomenta, pa razne plišaste igračke na omarah. Pa veliiiko okno mam, zato, da lahko vedno opazujem travnike pa drevesa, ker me use to zlo pomirja :). Recimo, da je dost pospravlena in urejena soba, sicer pa važn je, da se jst dobr v njej počutm :) .

^^Tole sobo si pa tko leeepo predstavlam :D

Moja soba ni nč posebnga. Je kr velika, glih prav zame. Omare, pisalna miza in postla so svetle barve. Nekaj predalov je rdečih, tako kot velika garderobna omara. Na stenah mam samo dva posterja (Johnny Depp & AC Milan), na steni pri postelji sm si pa včeraj nalepila še sliko od Tošeja iz zadnjega koncerta. Drugače mam pa velik rož, škatlic & svečk, ...
S pospravljanjem je pa tko. Ko me neki napade jo čist zližem v nulo. Drugače je tud kar pospravljena, sam je ponavad takoj kaos, ko je šola in ne vem kaj oblečt pa še velikokrat se mi mudi. :D
it's amazing what you can hide just by putting on a smile.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 03. Nov. 2007 13:45

sobo sem si doooolgo časa delila z bratom (15 let),zdej mam pa že nekaj časa svojo.
je srednje velika,stene so bele,po tleh je parket,na stropu leseni opaž,pohištvo je iz masivnega lesa. trudim se,da bi bila čimbolj pospravljena ampak to mi ne uspe velikokrat.v sobi mam tud par rožic,sicer pa se trudim,da bi imela čimmanj šare
Uporabniški avatar
Coco.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Coco. » 04. Nov. 2007 20:28

Moja soba je kr velika. Imam dve mizi ena je za učenje, na drugi pa je računalnik, printer, skener zvočniki... Velika postelja, polno polic in garderobna omara z drsnimi vrati. po tleh imam tapison sivo/modre barve stene so bele, imam dost postrou. Police imam modre in rjave barve tako kot mizi.
• I was standing in the park wondering why frisbees get bigger as they get closer. Then it hit me. •
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Nov. 2007 23:53

laram napisal/-a:mene pa zanima, kako imate urejene vase sobe.... ali imate sobo same zase ali si jo morate s kom deliti? urejena? vedno pospravljena? razmetana? in kaj vam najbolje ustreza/ kako se najbolje pocutite v svoji sobi?

Sobo imam svojo. Ponavadi je razmetana samo miza, na kateri se nahaja vse od zvezkov pa do oblek. Seveda jo včasih tudi pospravim, ampak :oops: ...

V svoji sobi se ne počutim najbolje, čeprav sem si jo v zadnjem času malce poživela - steno sem prebarvala, po stenah imam slike,... Otroška postelnina je pa itak obvezna. :freude: Da bi se bolje počutila, bi tudi na mojem računalniku mogu delat internet, ne bi se pa branila niti kakšnega dvoseda, plazme in dvd predvajalnika. Če bi imela vse to, bi se počutila bolj domače, in pomoje me domači ne bi kej dost več videval v drugih prostorih. ;)
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 05. Nov. 2007 0:17

js mam tako bolj majhno sobico, ampak je meni najljubši prostor v hiši. stene imam rumene.v enem kotu je na steni ogledalo in polička na kateri imam šminke, parfume, lake za nohte, glavnike ipd., nad posteljo imam dve polički na katerih so pliškoti.potem imam na ostalih poličkah 2 roži, spominke s potovanj,knjige,slike...in potem so tuki tudi kot obvezna oprema:pisalna miza z računalnikom, 2 omari nabasni z oblekami in radio.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Nov. 2007 17:48

Sobo imam sama in sicer že vrsto let (do 6. leta sem jo delila s svojo starejšo sestro). :D V bistvu ni nič posebnega... je dokaj velika in prostorna (pohištvo imam tako razporejeno, da naredi veliko prostora), ima bele stene (standard :D), belo posteljo in belo pohištvo. Okno imam samo eno, ki pa je zelo veliko in imam tako dosti svetlobe v sobi. Imam tudi veliko ogledalo z mizo. Naslednje leto se pa itak selim v novo in večjo sobo, kmalu pa bom tudi šla na svoje v stanovanje, tako da se že veselim tega. :)
Uporabniški avatar
oleander
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2006
Kraj: In My World

Neprebrana objavaNapisal/-a oleander » 14. Nov. 2007 19:46

no moja soba je kr velika...sam tudi natrpana :oops: ...mam 3 omare...veliko postlo...pa neki polic, ki so polne pliškov, slik, spominkov, svečk...
čez eno celo steno mam plakat s palmami...druge stene so pa polepljene s slikami in podobno...
mam tudi tv in računalnik pa hišni kino...ful se dobro počutm u sobi..tku domače mi je...
no glede pospraulnja...je kr pospraulna...razn postlo premalokrat pospravm... :oops:
Uporabniški avatar
samosvoja.1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 5. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a samosvoja.1 » 15. Nov. 2007 13:30

Jst sm v zadnjem letu in nekaj mesecev menjala sobe, kot po tekočem traku :D :roll:

V glavnem, pri mojih doma, je moja soba izgledala takole. Levo od vrat (je blo lih prou široko) sem imela posteljo, ki je bila vedno lepo pospravljena že od jutra. Vedno sem imela zelo pisano posteljnino v živih barvah (ponavadi sm kupovala kar otroško :P ). Postelji je sledila nočna omarica. Taka mal višja, ne tista čist pr tleh (je bila ornk višja od postelje). Nočni omarici je sledil kavč rdeče barve. Je bil zelo priročen, saj je pogosto kdo pri meni prespal. Preden sm dobila kavč, sm za to funkcijo uporabljala svojo staro posteljo. No, na tej strani je bilo to vse. Naravnost (gledano od vhodnih vrat) je bilo veliko okno, s pogledom na balkon (samo iz moje sobe ni bilo možno it na balkon, razen, če si čez okno plezal). Na desni steni (od okna - in ne pod oknom) je bila dolga miza s predalnikom. Sledila ji je ožja omara s policami in predali za knjige. Ta je bila nižja, tako da sm imela čez mizo in to omaro dolgo polico. Na njej pa stolp, rože, knjige (slovarje ipd., ne pa šolskih knjig) in druge drobnarije. Nad mizo (in pod polico) sem imela veliko "tablo" iz plute, gor pa fotke, verze, "da ne pozabim" listke, koledar... pa tudi nekaj nakita (en žebu, pa verižice gor obešene :D ).Sledila je še ena garderobna omara, ki je bila polepljena s tistimi zvezdicami, ki ponoči svetijo. In manjši prazen prostor, "luknja". V katerega sem nameravla obesit kak obešalnik, da bi lahko obesla jakne in bunde oz. bi to storili moji obiski. pa sm se prej odselila. Pohištvo je bilo v dveh barvah - beli in svetel les (bukev?). Moja soba je bila zelo domača in topla, vsi so se radi zadrževali v njej. Nisem pa imela barvnih sten, ker oči o tem ni hotel nič slišat. Sem si pa zato zdej dala duška! :rofl:
Umes sem eno leto živela v študentskem stanovanju, zdej se pa s fantom seliva skupaj in je tako "moja soba" najina spalnica :!: In vse ostale sobe, ki jih premore najino stanovanje + kuhinja + kopalnica!
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a stalky » 17. Nov. 2007 21:33

jaz man veliko sobo,postelo omaro,...
plave stene,plavo pohištvo,plavo postelino,
plave zavese.Uglavnem se v moji sobi vse plavo :lol:
Na stopi imam pa zvezde in luno,ki se ponoči sveti. :freude:
In rožico plezalko,ki mi plezi na stropu.
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov