Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- šejla
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2006
Js mam svojo sobo. Modre stene, velika omara za obleke,velika postla pa pisalna miza,racunalnik. Pol mam se en stojalo,gor je tv,spodaj hisni kino. Ena policka za svoj nakit in slike, pa se ena za knjige in revije. Po stenah imam par slikic,k sm dobla za roj.dan... Pospravlena bolj tko,ni velik casa.. Se pa supr v njej pocutim,k je sam moja in v njej prezivim vecino prostga casa...
-
×mishy× - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2006
- Kraj: Maribor
tud jaz mam svojo sobo, ne bi je nikoli delila s kom, razen s fantom sem srečna ker imam lepo veliko sobo z belimi stenami, veliko posteljo, omaro, 2 mizama (1 pisalna, 1 večja - kot v pisarni), 2 pisarniška stola, regal s tv, omarica s stolpom, rač., najbolj pa mi je všeč veliko prostora ! soba je vedno pospravljena ker sem pač tak tip človeka da ne morem živet v svinjariji in more bit vse tipi top
-
ancy007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
- Kraj: gorenjska
jst mam zj svojo sobo, predn smo se pa preselil sva ble pa z tamalo v isti sobi. moja soba niti ni tko velika, recmo ene 4x5 al pa mogoč pikico večje. in je nimam prov ful pospravljeno k se lažje znajdem v neredu.pa tud po stenah imam razne stvari nalimane, pa po omarah tud. nekak sm taka oseba k sovražim če so stene čist prazne, mi nekak take sobe ful hladne in mračne delujejo. mam pa notr postlo, pisalno mizo, omaro, stojalo za cd,komodo in poličke, kjer mam tv in glasbeni stolp. ja u glavnm je vse ful natlačeno
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
~NIA~ a v tako hišo se mislite preselit? ker so ful lepe glih tak btw
pa s kom si sedaj deliš sobo? sestro, bratcem?
pa s kom si sedaj deliš sobo? sestro, bratcem?
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
~NIA~ napisal/-a:http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=29&lang=SLO
Wow wow wow wow wow wow wow!!! Moja sanjska hišaaaaa! Wow, kolk je lepa.
(Sej je naša trenutna tut super, ampak tale je tolk kjuuut!)
Konc OT - gremo k opisu moje sobe!
Hja... Moja soba je sicer fuuuul miniaturna (2,5 x 3,5 m), ampak sem jo letos polet popolnoma prenovila in mi je zdej ful všeč. Notr mam eno manjšo garderobno omaro za obesit cunje (ta veliko sem vrgla ven iz sobe in je zdaj v predsobi) pa kao francosko posteljo in predalnik z ogledalom. Ob drugi steni je pa pisalna miza in (najpomembnejši del moje sobe) nova knjižna polica/omara. To je pa to. Pa vse pohištvo je iz belega lesa.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Moja soba je nekaj med pisarno in sobo. Velka je tam cca. 6x7m in glede na to, da živimo v stanovanju se mi zdi kr prostorna. Pohištvo je v svetlem lesu (ne me vprašat katerem), tepih je modre barve in stene v nežno lila (fotrova ideja ) --> prvo sem se držala za glavo, ko sem za to slišala, ampak dejansko zgleda dobro. Notr mam clo dost prostora za francosko pojstlo (140x200) tko, da z lubijam lah razkomoteno spiva ... pol v enem kotu stoji miza na njen računalnik pa moj 3 v 1 (tiskalnik, kopirc pa fax) na drugi strani sta pa dve velki omari v eni so fascikli in razna dokumentacija od podjetja v drugi pa moje bogastvo - cunje, torbice, nakit itd. Okna, vrata pa radiator mam vse v beli barvi (spet fotrova ideja), eno steno mi krasi še dost velka slika pa nasproti pojstle je še mala omarca/stojalo na kateri mam TV.
Men je kr všeč pa v njej se dobro počutim.
Lah pa kot zanimivost povem, da smo prej živeli v hiši in sm mela res ogromno sobo + balkon tko, da sm misnla, da se bom v stanovanju v mali sobci zadušila pa sploh ni blo panike.
Men je kr všeč pa v njej se dobro počutim.
Lah pa kot zanimivost povem, da smo prej živeli v hiši in sm mela res ogromno sobo + balkon tko, da sm misnla, da se bom v stanovanju v mali sobci zadušila pa sploh ni blo panike.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Mi tudi načrtujemo nakup hiše ali stanovanja, ampak to že ne vem kako dolgo, ko najdemo si naš ati vedno premisli
Drugače pa imam ful mičkeno sobo, pa ja včasih je pospravlena, včasih ne. Imam posteljo, kr trdo nad posteljo ene par poličk s spominki pa igračami. Potem imam še dve veliki omari, tista z oblačili je vedno pospravlena, ker sem obsedena z zlaganjem, pa pisalno miza, ta je ponavadi vedno polna, aja namesto stola imam žogo, potem imam še tv, ki je tak bolj mali, ampak mi čist zadostuje in seveda računalnik, brez katerega ne bi mogla
Drugače pa imam ful mičkeno sobo, pa ja včasih je pospravlena, včasih ne. Imam posteljo, kr trdo nad posteljo ene par poličk s spominki pa igračami. Potem imam še dve veliki omari, tista z oblačili je vedno pospravlena, ker sem obsedena z zlaganjem, pa pisalno miza, ta je ponavadi vedno polna, aja namesto stola imam žogo, potem imam še tv, ki je tak bolj mali, ampak mi čist zadostuje in seveda računalnik, brez katerega ne bi mogla
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
moja soba je tut dost velika. v njej je fuul omar, ogromna miza(tak pult ubistvu), stena za uhane, 2X2 metra postelja, za njo pa celotna stena iz slik mojih frendov, frendic pa raznih oslarij k smo jih delal, doživel... nasproti postle je 3stransko ogledalo an stojalu pa koleščkih, ki mi ga je naredu ati, jst sem ga pa prebarvala... uglavnem blazno osebna soba in men pač najlepša, čeprav kronično razmetana
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
~NIA~ napisal/-a: http://www.marles-hise.si/hisa.php?id_hise=7&lang=SLO
wow..skor taka hiša kot naša
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Moja soba je nekaj srednjega, delim si jo z Pikotom (velikiim plišastim medvedom), ja vem da je otročje, ampak je že tok časa polek mene, da ga ne dam Imam seveda pisalno mizo, na kateri se vedno najdejo kuliji in listki za pisat. En hud stol, tak pisarniški, par polic, posteljo in ob postelji nočno omarico, kjer je tudi nočna lučka. Na tleh imam tak luštkan tepih, na steni pa imam nekaj slikc v okvirju.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
Little_star - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: ozvezdje
Sobo imam samo zase, je srednje velika, v glavnem dokaj prostorna, ima običajne bele stene, ker mi je to najbolj všeč. V njej imam računalnik, glasbeni stolp, posteljo, mizo z ogledalom, veliko pisalno mizo in omaro. Postrov nimam na stenah, ker se mi to zdi otročje in preveč "utesnjeno", če bi imela stene polepljene do konca, imam samo dve uokvirjeni sliki z faraoni iz indijske trgovine in en plakat na omari z eksotičnim otokom. Pa oglasno desko na steni, to je pa tudi vse. To sobo imam že 6 let in je ne bi zamenjala za nič na svetu.
-
Little_star - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2006
- Kraj: ozvezdje
Aja, sobo pa imam vedno pospravljeno. Nekako si ne predstavljam, da bi se učila in spala v neurejeni sobi, kjer bi med razmetanimi stvarmi težko kaj našla.
- TaNora
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: My World
moja soba je tak srednje velika! sobo mam samo zase, si je ne delim z nikin. stene so pobarvane v močno rumeno barvo in močno oranžno-rdečo barvo (meni je ful fajn). posterjev nimam na stenah, ker so glih na novo pobarvane pa se mi zdi škoda. drugač pa mam na stenah kakšne slike pa masko, ki sem jo prinesla iz benetk. mam zlo velko pojstlo (yeey , zakon) na tleh mam dva, taka debela, volnena tepiha. aya drgač pa mam v sobi še 3 omare in pisalno mizo, pa še eno kao visečo omaro (sam ni lesena ali kaj podobnega )
no jaz glavno uživam v moji sobi
no jaz glavno uživam v moji sobi
- babyface***
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Mam tko srednje veliko, ena stena je modra, druga vijolčna, ostale bele na eni mam napisane moje naj pesmi, potem mam še ogledalo, police, plakat - Maldivi .... men je kul, ker je edini prostor kjer mam lahko zasebnost , ki ps jo zelo potrebujem
Ni junak tisti, ki nikoli ne pade, ampak tisti, ki vstane vsakič ko pade ...
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov