Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Moja soba je kr dost velka, ma dva okna (hehe, ne vem, zakaj se mi zdi to tko pomembno), francosko posteljo <3 omare (kdo jih pa nima), pisalno mizo, TV, VSH, DVD in moj ljubi laptop. Na stenah mam plakate od Johnnyja <3 in Rammsteinov. Aja, pa večino časa ni pospravljena
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jz sm si jo pa lih ta tedn zdj pospravla... al je blo prejšn tedn? no sj ni važn
mam pa kotno omaro... predalnik.. velko mizo-čeprou je premejhna, ampak ok ... postla standardnih mer... velik regal... tri velke police nad mizo... mam pa računalnik, tv pa stolp še notr... aja pa nočno omarco... pa mam še kr dost prostora .... drgač mam pa 5 kotov ne vem no, men je všeč, sam bi najrajš prestavla okno na drugo stran sobe in mela čist drugač urejen... ampak ne gre...
mam pa kotno omaro... predalnik.. velko mizo-čeprou je premejhna, ampak ok ... postla standardnih mer... velik regal... tri velke police nad mizo... mam pa računalnik, tv pa stolp še notr... aja pa nočno omarco... pa mam še kr dost prostora .... drgač mam pa 5 kotov ne vem no, men je všeč, sam bi najrajš prestavla okno na drugo stran sobe in mela čist drugač urejen... ampak ne gre...
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Js mam tud svojo sobo, u bistvu čist na novo..k sm mela tok velko sm si zdj tko preuredila, da mam po sredi leseno steno pa vrata, tk da mam u bistvu zdj 2 sobi..v eni mam (zdj po novem wiii frenč 150x200) pojstlo pa TV/SAT, v drugi mam pa ta velko omaro, mizo pa comp., pa orbitrek ..(sam bi blo dobr, če bi ga kj uporabljala).
Itak bom pa čez kakšn mesc spet kj prestavljala, k to je itak v moji navadi
Itak bom pa čez kakšn mesc spet kj prestavljala, k to je itak v moji navadi
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Pri nas si zgornje nadstropje deliva s sestro - vsaka ma svojo sobo, skupna dnevna, še ena spalnica za kakšne goste (pa včasih jaz tam spim), WC, kopalnica bo pa dokončana v bližnji prihodnosti.
Moja soba je bolj majhna, ampak čist dovolj zame. Stene so bele, obrobljene s tanko črno črto, pohištvo mam v črni in beli barvi - velika črna omara za vse moje cunje in dodatke, črna miza (gor mam laptop namizno lučko, dve uokvirjeni sliki in šopek suhih vrtnic - za študijsko literaturo ostane dovolj prostora) . Za knjige in razne drobnarije mam visok bel regal s policami, postelja je večja (140x200 in ma tudi lubi svoj prostor ), zraven pa še en manjši bel regalček, ki je od postelje ločen z dimnikom (vodi iz kuhinje pod mano). Razne dodatke mam pa pol v rdeči in rumeni barvi (bela zavesa z rdečim robom, rumena posteljnina, risbe na steni so na podlagi iz rdečega in rumenega papirja, razne dišeče svečke in podobno). Uredila sem si tako, da mi je všeč, izbrala barve, ki so po mojem okusu - v sobi preživim veliko časa, zato se moram v njej tudi fajn počutit.
Moja soba je bolj majhna, ampak čist dovolj zame. Stene so bele, obrobljene s tanko črno črto, pohištvo mam v črni in beli barvi - velika črna omara za vse moje cunje in dodatke, črna miza (gor mam laptop namizno lučko, dve uokvirjeni sliki in šopek suhih vrtnic - za študijsko literaturo ostane dovolj prostora) . Za knjige in razne drobnarije mam visok bel regal s policami, postelja je večja (140x200 in ma tudi lubi svoj prostor ), zraven pa še en manjši bel regalček, ki je od postelje ločen z dimnikom (vodi iz kuhinje pod mano). Razne dodatke mam pa pol v rdeči in rumeni barvi (bela zavesa z rdečim robom, rumena posteljnina, risbe na steni so na podlagi iz rdečega in rumenega papirja, razne dišeče svečke in podobno). Uredila sem si tako, da mi je všeč, izbrala barve, ki so po mojem okusu - v sobi preživim veliko časa, zato se moram v njej tudi fajn počutit.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Moja soba je moj daleč najljubši prostor, kjer se ful dobr počutim in preživim velik časa
Je bolj majhna, ampak to me ne moti. Stene so rumene, pohištvo žal ni novo, je pa v svetlo rjavi barvi (pisalna miza, nočna omarca, omara, omara za knjige pa še nek manjši regalček). Opremla sm si jo čist po svojem okusu, na eni steni mam uro in par slik, na drugi (tisti postrani steni, ker je soba podstrešna) pa same postre. Neki pliškotov, svečk, kaktusov, fotografij, kak spominek, ena roža in to je to. Kozmetike v sobi nimam, edin nekaj stekleničk od parfumov.
Vedno mam pospravljeno, ker nereda ne maram. Slabo bi se počutla tud v prenatrpani sobi, če bi bla čisto vsaka polica zafilana/nakičena... Sm bolj za minimalizem.
Tjaska kako se pa prežene stara energija iz sobe?
Aja pa dejte še prlepit slikce od svojih sob, js to ful rada gledam. Mogoč se kasnej še js opogumim
Je bolj majhna, ampak to me ne moti. Stene so rumene, pohištvo žal ni novo, je pa v svetlo rjavi barvi (pisalna miza, nočna omarca, omara, omara za knjige pa še nek manjši regalček). Opremla sm si jo čist po svojem okusu, na eni steni mam uro in par slik, na drugi (tisti postrani steni, ker je soba podstrešna) pa same postre. Neki pliškotov, svečk, kaktusov, fotografij, kak spominek, ena roža in to je to. Kozmetike v sobi nimam, edin nekaj stekleničk od parfumov.
Vedno mam pospravljeno, ker nereda ne maram. Slabo bi se počutla tud v prenatrpani sobi, če bi bla čisto vsaka polica zafilana/nakičena... Sm bolj za minimalizem.
Tjaska kako se pa prežene stara energija iz sobe?
Aja pa dejte še prlepit slikce od svojih sob, js to ful rada gledam. Mogoč se kasnej še js opogumim
...
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
zanimiva tema
moja soba je popoln kaos, je recimo srednje velika (? - nimam obcutka za mere), kaksne barve so stene ne vem vec, ker je vse prelepljeno, prepleskano oziroma pobarvano s slikami in popisano, imam tri omare za knjige, studisjko gradivo ipd., eno omaro za obleke, pisarnisko mizo, nekako ne morem delat na majhnih mizah, ker rabim plac za ucenje, postlo. pa dva racunalnika.
moja soba je popoln kaos, je recimo srednje velika (? - nimam obcutka za mere), kaksne barve so stene ne vem vec, ker je vse prelepljeno, prepleskano oziroma pobarvano s slikami in popisano, imam tri omare za knjige, studisjko gradivo ipd., eno omaro za obleke, pisarnisko mizo, nekako ne morem delat na majhnih mizah, ker rabim plac za ucenje, postlo. pa dva racunalnika.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Hmmm moja soba se men zdi neki posebnga, vsak k pride not prav da je ful prijazna. Postla bi bla lahko večja, pol mam pa eno tavelko in eno ta mejhno omaro za cunje, eni dve za knjige ....najbol stvar je itak ta nov tv u sob drgač je pa poleplena, po eni steni so kartice (te k se dobijo po lokalih, k so gor fore), po drugi pa slike, postri-ampak to sam zarad tega k se mi jih ne da dat dol, ker pol ostanjeo sledovi na barvi-to nameravam kmal nardit, ker sm se jih naveličala pa itak prerasla to fazo-sam pol bom mogla belt pa nove barve dat gor
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst sem se pa zdej odločila, da moja soba rabi prenovo. Nekak sem se jo naveličala. Mam pa smotan, ker je soba podolgovata in ni ravno fuul velika. Na živce mi gre, ker mam vse omare čist do stropa, jih je pol preveč, kar pomeni da mam pol preveč šare v sobi. Sem mal gledala na netu, se najdejo ful luškane sobice, sam za v moj žep predrage, tko da bom mogla najdt kakšno bolj poceni varijanto.
Zdej mam stene bele, tut tuki hočem neki narest, mjbe bi dala kakšno nežno roza noter, ali pa bi pobarvala samo eno steno z malo bolj močno barvo.
Zdej po tanovem mam v sobi računalnik, čeprav bi blo včasih boljš, če ga ne bi imela - te preveč zasvoji.
Zdej mam stene bele, tut tuki hočem neki narest, mjbe bi dala kakšno nežno roza noter, ali pa bi pobarvala samo eno steno z malo bolj močno barvo.
Zdej po tanovem mam v sobi računalnik, čeprav bi blo včasih boljš, če ga ne bi imela - te preveč zasvoji.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
moja soba je velika cca 4 x 3 m. notr so pa postla, nočna omarica, velika omara za cunje, mala omara za cunje, potem omara s policami za knjige, študijsko gradivo in za stvari, na katerih se sam prah nabira , ja pa seveda pisalna miza in na njej računalnik. pospravljena je vedno, razen postelje se mi pa res ne da postiljat, tako da zaradi nje izgleda soba razmetana. stene so pa bele, zdraven mam pa še balkon in teraso
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Moja soba ma pa ca. 25m2, not mam pa sam velko pisalno mizo, predalnik, na kterm je tv, radio mam zaenkrat na tleh, 2nočne omarce, velko pojstlo, garderobo mam pa posebi, ločeno s harmonika-vrati, tko da mam tm uso robo- od cunj naprej...soba je večinoma pospraulena, k se tko najbol počutm, je pa sam moja
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov