Vasa soba

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 15. Nov. 2004 22:44

Jaz imam v sobi samo posteljo en naslonjač pa mizo pa omaro.... Mam pa še eno, ki zgleda bolj, kot zimski vrt, tam sta pa dva compa, glasbeni stolp, veliko cd-jev, izhod na balkon, naslonjač ter še kaj :D

TV-ja nimam v sobi in ga tudi ne rabim, saj ne gledam veliko TV, če pa že pa grem v dnevno sobo...
Uporabniški avatar
_n_j_i_n_s_a_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 10. 2004
Kraj: Ljubljana-Fužine

Neprebrana objavaNapisal/-a _n_j_i_n_s_a_ » 16. Nov. 2004 7:01

Jaz pa imam svojo sobo, hm kaj pa je notri včasih še sam ne vem. Vglavnem vodna postelja, miza, računalnik, omara, kakšen stol bi se tudi najdel, celo radiator imam, dva okna, zavese, rožice, revije, glasbeni stolp (najbolj pomemben del) pa še "par" cd-jev.
Mislim da bi to bilo vse, aja vedno je pospravljena.
...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
Uporabniški avatar
Andrejčika
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2004
Kraj: za devetimi vodami

Neprebrana objavaNapisal/-a Andrejčika » 16. Nov. 2004 7:24

Hmmmmmm...
Moja soba: majhna lukna v kateri ni vec prostora.
Mam postlo, eno omaro iz katere ze vse vn pada, pa mizo, pa na tleh je en kup cd-jev pa knjig pa se kaj bi se nasel...
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 16. Nov. 2004 7:32

@ napisal/-a:
Caitlin napisal/-a:moj sanjski avto-HONDA!

Se podpišem pod tole!!!! :D :D :D

ja seveda, absolutno!!!!!!!!!!! honda ima duso, dragi moji...za tiste, ki ne veste kaj je takoo posebnega....ima navit motorcek in to mi je takooo vsec...
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a fiona » 16. Nov. 2004 7:34

aja, moja soba...velika 25m2, natlacena, imam jo zase...zdaj pa barvam drugo in se selim, ker ima vecje okno, pa se lepsa je...bo modre barve, z lubijem bova nabavila novo veliko pojslo.......uh komaj caka, dvakrat je ze prebarvana z belo, ta vikend pa bo z modro...mmmm komaj cakam..... :D
bejbika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bejbika » 16. Nov. 2004 14:28

jst mam gromozansko sobo, trenutno z omaro deljeno na dva dela........kao spalni, kjer je velika postla pa Tv, pa kao za "učit".......
no, sam je čist v razsulu, ker se obnavlja in mam velik dela z iskanjem pravega pohištva..........sam da je velika postla ...........
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 16. Nov. 2004 14:33

Jaz mam sobo sama zase tko da mi je ni treba z nikomer delit kar je super saj všasih rabim čas samo za sebe in rabim kotiček ki je samo moj in to je moja soba

opremljeno imam orientalsko ker mi je to lepo estetsko in me pomirja ter mi vliva pozitivno energijo.

Se pa trudim da je pospravljena
Uporabniški avatar
SunShine_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a SunShine_ » 16. Nov. 2004 15:00

Moja soba je tuji kr fajn vlka, mam dve postelji :?: , dve omari, dve mizi, stolp, komp, TV...pa valda se še kaj najde, aja pa na zimski vrt še mam vrata. Sicer pa v moji sobi nisem kaj dosti, sam takrat, ko rabim kaj cajta za sebe! :cool:
Uporabniški avatar
SunShine_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a SunShine_ » 16. Nov. 2004 15:03

aja pozabla sem še napisat, da je vedno razmetana! :cool:
Samo povprečneži potrebujejo red, geniji obvladujemo KAOS! :razz: :D
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 16. Nov. 2004 15:04

moja soba ni tok velka (pa mi je usen ful usec :) )
mam mal vecjo pojstlo z velik mejhnih povstrckov, zravn mam pisalno mizo, nad njo mam tisto tablo kjer si pisem stvari k jih ne smem pozabt (testi,zobar ipd.) pol mam zravn policke na katerih so knjige pa zvezki, pa moji pliskoti pa razni spomincki, kozmetka pa druge stvari. na najvecji polici mam pa okvirjene slike od oseb k mi najvec pomenjo pa iz nastopov, ekskurzij, koncnih izletov...
tud moja soba je nezno roza, na stropu mam zvezdice, k se v temi svetjo. na drugi strani mam veeeeelko omaro za obleke, tv, stolp, racunalnik, cist na koncu mam pa drog (za vadt - se iz casov k sm balet trenerala)...
to je to... mozn da sm se kej pozabla... :D
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 16. Nov. 2004 15:46

Naughty grl napisal/-a:moja soba ni tok velka (pa mi je usen ful usec :) )
mam mal vecjo pojstlo z velik mejhnih povstrckov, zravn mam pisalno mizo, nad njo mam tisto tablo kjer si pisem stvari k jih ne smem pozabt (testi,zobar ipd.) pol mam zravn policke na katerih so knjige pa zvezki, pa moji pliskoti pa razni spomincki, kozmetka pa druge stvari. na najvecji polici mam pa okvirjene slike od oseb k mi najvec pomenjo pa iz nastopov, ekskurzij, koncnih izletov...
tud moja soba je nezno roza, na stropu mam zvezdice, k se v temi svetjo. na drugi strani mam veeeeelko omaro za obleke, tv, stolp, racunalnik, cist na koncu mam pa drog (za vadt - se iz casov k sm balet trenerala)...
to je to... mozn da sm se kej pozabla... :D

ko sem tu prebrala drog,se doro da si porazlozla da za balet ja :D ker sem ze misla :lol: joke :D
Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 16. Nov. 2004 15:48

¤MajC¤ napisal/-a:ko sem tu prebrala drog,se doro da si porazlozla da za balet ja :D ker sem ze misla :lol: joke :D

LoL :lol: :lol: :lol:
(sploh nism pomisnla na to :D, packa!)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 16. Nov. 2004 16:32

moja sobica je baby blue, tud omare so take. tepih je svetlo roza... notr mam klavirčka, en kup not, postlco, omare, žogo za sedet, mizo, računalnik, billyja (moj zajček)... vsak vikend energetsko prečistim prostor, med tednom pa za to skrbim s svečkami, dišečimi palačkami (jasmin), eteričnimi olji (sandalovina), egipčanskimi pafrumi, kristali, nihalom... mam velik piramid, spominkov, igračk, rastlin... do zdej so mi vsi rekli da se v moji sobi najbolš počutjo, not ni stare energije ker ji niti ne pustim da bi zastajala :) včasih sm mela na stropu plakat od meet me-ja, pol mi je pa enkrat ponoč na glavo padu... od takrat mam nad glavo samo lovilec sanj.
v svoji sobi delam vse - pojem, igram klavir, pišem pesmi, zdravim, se učim, spim, jem, pijem čaj, gledam tv, ircam, pregledujem cosmo forum :)
soba je še kr pospravljena, mal umetniškega nereda pa more bit... v delovnih obdobjih povsod po sobi ležijo note, cedeji, kasete za kamero, flaše od vode, vrečke od suhih sliv... takrat ko mam obdobja zdravljenja so povsod kristali, knjige, piramide, cvetni listki, svečke, eterična olja, seznami reiki položajev in simbolov, tabele za nihalo...
skratka, moja soba se mi prilagaja po potrebi :)
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 16. Nov. 2004 19:15

Laram, zelo zanimiva tema. :)

Tudi moja soba je samo moja :), v njej imam posteljo (običajne mere, spodaj pa je še en jogi, tako da lahko kdo prespi pri meni), omaro, pisalno mizo (na kateri vedno, ampak res čisto vedno vlada popoln nered - enako na poličkah nad njo, ki so polne svečk, spominkov, slik, kozmetike, papirčkov s pomembnimi podatki,...), računalniško mizo (na kateri je računalnik, all-in-one, majhna stalaža za cdje in obvezen kup knjig, ki nimajo prostora na pisalni mizi :) ). Za vrati pa so police, ki segajo do stropa, na njih pa je še več knjig (Včasih se sprašujem, zakaj jih je vedno več?! saj so 4 police polne knjig, učbenikov, zvezkov, zapiskov, fotokopij,...), glasbeni stolp, čisto pri vrhu pa je nekaj plišastih medvedkov, škatle s stvarmi, ki me spominjajo na ljudi, ki jih imam rada in razne dogodke (darilca, pisma, vstopnice, skratka vse kar nima prostora na policah...). Tudi nad posteljo imam dve polici, na eni so pliškoti in lonček, ki sem ga kupila v Londonu, na drugi pa 2 cvetlična lončka (z motivi srčkov) s posušenimi vrtnicami (ki jih uporabljam za dekoriranje), vaza (nekaj v kitajskem stilu), pa še kak pliško se najde...

Drugače pa je soba že eno leto spet pomalana na belo (prej je bila zelena), zvezdic, ki se svetijo v temi, pa še nisem uspela dati nazaj na strop. Prej so bile razporejene kot zimski šestkotnik (zvezde šestkotnika in ozvezdja).

V moji sobi preživim veliko časa in všeč mi je taka kot je, le nered na mizi me včasih razjezi in potem pospravim, vendar je čez 2 uri že spet vse po starem. :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
rozika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a rozika » 16. Nov. 2004 19:26

Moja soba je zame čisto dovolj velika, saj imam v sobi vse kar potrebujem. Ima svetlo modre stene, strop pa je bele barve. Ob eni steni sta dve omari polnih oblek in razne krame. Ob drugi steni pa je postavljena postelja običajne velikosti, in ob njej se nahajajo moje plišaste igračke, ki jih je zelo veliko.Nad posteljo pa imam poličko kjer so razni spominki,kartice... Ob oknu pa imam zelo veliko pisalno mizo, kjer je polno šolskih stvari (zvezki, knjige pa še kej).Ja na mizi pa imam tudi radio. Na stenah pa visijo slike.
V moji sobi ni računalnika in tv-ja, ker se mi zdi da ga ne potrebujem in tudi ni priporočljivo ga imeti v svoji sobi. No naj vam povem še to, da se bomo v kratkem preselili v sosednjo hišo, kjer bom imela tudi svojo sobo. To sobo pa vam bom opisala kmalu (mogoče še letos). :razz: :)

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov