Vasa soba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mark napisal/-a:cosmy napisal/-a:cosmy napisal/-a:Moja soba je malce spremenila svojo podobo
stene so zej nežno nežno vijolčne, pa dobla sm dve polici nad televizijo!! Ful dobr zgleda
pe ena nova pridobitev: francoska postelja, dimenzije 140x200!
Praktična pridobitev
uuuu ja tut jst mam posteljo te velikosti ... in to je prava terna ... To je pa res neki kar moreš met v sobi ... pa tut če pol nimaš placa niti za rit ubrnt ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
moja soba je pa v modro rumeni barvi (pohištvo mislm) pa v namenu nam tud stene prebarvat v ti dve barvi. drgač je pa notr full (preveč) omar (sicer so vse čist nabasane sam mal preveč prostora zavzamejo ) pa moja pojstlca pa pislana miza... pa vse stene so poleplene z raznoraznimi slikcami in postri... notr mam še računalnik pa glasbeni stolp .
drgač je pa sam moja in jo neb zamenjala!!!
drgač je pa sam moja in jo neb zamenjala!!!
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
tiasha napisal/-a:
uuuu ja tut jst mam posteljo te velikosti ... in to je prava terna ... To je pa res neki kar moreš met v sobi ... pa tut če pol nimaš placa niti za rit ubrnt ...
Edino če je še malo bolj šroka je fajn, samo tud stisn se ni problem...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Mark napisal/-a:tiasha napisal/-a:
Edino če je še malo bolj šroka je fajn, samo tud stisn se ni problem...
Huuhh ja če je še širša pol je pa že skor zakonska ... Ahh ja tut na unih 90x190 smo se že stiskal ja ... maš vsaj razlog da lahko mal k uni osebici zlezeš k zravn tebe spi ... hehe
Drgač je pa trenutno moja soba v totalnem razsulu ker samo prelagam knjige gor pa dol ... jo bom pa v kratkem mal pospravla pa par stvari preuredila ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Moja soba je bela plus lesena postelja in ob postelji je iz lesa (pa postelja tud)....Drugače poleplejena s poterji (love večinoma) in s kakšnimi verzi...Notri pa je vse mogoče (Tv, radio, comp,...). Ne bi vsega naštevala, samo svojo sobo mam res rada!!
-
čokoladka007 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2005
- Kraj: Near Heaven
Moja sobica..khm..je vlka...pa še vseeno premala Pravi kaos-knjig več nimam kam za dat! Rabim večjo posteljo,pa še kako omaro zram stene so modre..razmišljam pa da bi si vsako steno pobarvala drugače v njej se pa itak vsi radi zbirajo-cela familija...Mama sploh noče več ven.hehe
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
moja soba je bledo modre barve...pa še bollj bled strop. v nje je TV, laptop, DVD, VHS...skratka, vse kar rabim (sam še kak hladilnik z velik hrane bi rabla)
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
laram napisal/-a:hej, hoj!
mene pa zanima, kako imate urejene vase sobe.... ali imate sobo same zase ali si jo morate s kom deliti? urejena? vedno pospravljena? razmetana? in kaj vam najbolje ustreza/ kako se najbolje pocutite v svoji sobi?
razpisite se.......
mam bolj mejhno sobico, kjer mam racunalnik, hifi, in tv... je v svetlem lesu in kombinirana z bez.. stene so marelcne... pa pojstlca je notr, k sluz kot kavc...
z sestro pa spiva v skupni sobi, ker je mene strah spat v ''zgornji, ki je cist v svojem nadstropju, ker so nam ponoc enkrat vlomili, in je bil ''ropar'' ocitno zelo dolg casa v moji sobici- igral se je z hrckom in bil na racunalniku( igral igrice)... tko da mal sux..
no ta skupna sobica je pa velka, ma 2 pojstli, in je v svetlem lesu ki je kombiniran z svetlo modro...
sobo mama kolkr tolk pospravleno, mam pa mal kaosa, ker se tko pol lazje znajdm...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
u_k_i - Debatorica
- Na forumu od: 31. 8. 2005
- Kraj: ljubljana
evo imam svojo sobo z 200x200 postljo (zakon), eno steno polepljeno z arty, norimi fotkami, mene, kolegov..... tko fino noro zgleda... pa eno črto fotk po celi sobi...pa najboljše ogledalo imam, na stojalu, tako "zložljivo", sestavljeno iz treh ogledal, glavnega, pa na vsaki strani še enega(ne znam opisat), pa ima poličko za make-up..res super....
drugače je pa ponavadi najhujši razsul, pač raje vidim tako, kto sterilno, pa ne moti me
V sobi kraljuje pša tut moj maček Šja, tako da mu vsaj dolgčas ni, če stvari ležijo okol;)
uglavnem , moja soba je super!!!!!!!!!!
drugače je pa ponavadi najhujši razsul, pač raje vidim tako, kto sterilno, pa ne moti me
V sobi kraljuje pša tut moj maček Šja, tako da mu vsaj dolgčas ni, če stvari ležijo okol;)
uglavnem , moja soba je super!!!!!!!!!!
sanjaj svoje življenje,
a živi svoje sanje
a živi svoje sanje
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
jst imam pa sobo čist pod streho, v mansardi in mi je to tok všeč! Notr mam pa zakonsko posteljo, to je zakon, mam rada, da je vsaj postelja pospravljena, ker že drugo ni glih...po tleh je parket, pa strop in una stena, ki je kolenčna, je obita z lesom, to mi je tud všeč.
Pol je pa še miza, pod oknom, gor mam računalnik, dve omari sta, za obleke in s policami, za razno šaro gor dat, k se pol sam prah nabira in eno kozmetično (kao) omarico z ogledalom...
Glede barvne usklajenosti je pa čist adijo...mal bele, mal češnjevo rdeče, pa navaden les!!
Aja, pa belo-modro-zlate zavese...
In un obešalnik mam, k je na kolesih, reče se mu tud prezračevalnik oblek, to je tud ful fajn, gor obešaš, kar si meu oblečen.
Pol je pa še miza, pod oknom, gor mam računalnik, dve omari sta, za obleke in s policami, za razno šaro gor dat, k se pol sam prah nabira in eno kozmetično (kao) omarico z ogledalom...
Glede barvne usklajenosti je pa čist adijo...mal bele, mal češnjevo rdeče, pa navaden les!!
Aja, pa belo-modro-zlate zavese...
In un obešalnik mam, k je na kolesih, reče se mu tud prezračevalnik oblek, to je tud ful fajn, gor obešaš, kar si meu oblečen.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
MooYaa SooBiiCaa
yest mam pa novo sobo..in je toook lepa...
mam p mizo...postlo..umaro...kommp na mizi...p tko svečke puusod..pa tko use iz mojih putuvanj...pa ene par postroou...
rada mam svojo sobo
yest mam pa novo sobo..in je toook lepa...
mam p mizo...postlo..umaro...kommp na mizi...p tko svečke puusod..pa tko use iz mojih putuvanj...pa ene par postroou...
rada mam svojo sobo
umiram.</3
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov