Vasa soba

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 11. Maj. 2005 19:53

MissBitch napisal/-a:
SIEENA napisal/-a:Jst bom pa zdej dubla novo sobo, pa me zanima če makera kšn predlog kako bi lahko opremla, rajš bi mela kavč za raztegnt in pa bl barvno sobo, ker je not bolj temno.
Če ma katera kašn predlog, kakšne barve bi lahko bila naj napiše.
Soba je velika skromnih 12 kvadratnih m in je pravokotne oblike :)

hej, če na vsak način hočeš meti kavč notri, ti definitivno ne priporočam, da spiš na njem... veš takšni kavči znajo biti kar neudobni, in glede na to da si mlada, bi bilo škoda, da si že zdaj poškoduješ hrbtenico... (kar lahko se ti namreš zgodi, da boš po dolgem času prespanem na takšni postelji hodila okoli z bolečim hrbtom... kot sem jaz...)

aha zdaj pa moj predlog... definitivno svelte barve, kot je že dalila dejala... ne vem naj prevladuje barva ki jo imaš najraje, če seveda to ni rdeča, ker naj bi med drugim tudi povečevala agresivnost... za posteljo ti svetujem navadno posteljo, ampak če se da takšno, da je pod njo še en jogi, ki se da ven zvlečti... ne prav nadstropno.... saj veš kaj mislim?? pa pol lahko nekdo komot prespi pri tebi... pol pa seveda obvezna pisalna miza pa omare... če se da nad pisalno mizo daj kakšne poličke, da boš gor zlagala drobnarije... morda še kakšen kotni regalček, če ga kam sklačiš... hm... namesto kavča, ki zavzame tudi precej prostora (široka naslonjala... bla bla bla), in prostor tudi oprično zmanjša, ti raje priporočam v enem kotičku par tistih vreč za sedenje ali pa pojšterčkov... mislim da bodo delovali boljše kot kakšen masiven kavč...

ja no, to je samo predlog, pa želim ti seveda čim več užitkov v tvoji novi sobic :) i...

Hvala mism da bom kr upoštevala tvoj predlog, ful mi je blo ušeč tisto s stolčki, sej veš no blazinami.
Hvala pa enga :bussi: zate!!!

Drgač pa punce a mi lahko prosm napišete kok mate velke sobe u kvadratnih m, prosim. :)
This too shall pass.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 12. Maj. 2005 19:01

Poison Girl napisal/-a:
SIEENA napisal/-a:Drgač pa punce a mi lahko prosm napišete kok mate velke sobe u kvadratnih m, prosim. :)

(samo) 9 m2 :cry: ! Js bom pa glih zdej enkrat prenavljala sobo in se še odločam kaj pa kako, tko da so tut men tele ideje kr prov pršle :wink: ...

Joj, sej to ni tko zlo mal, sej jst se u svojm kotičku ful dobr počutm, sam mi je mal nerodn k pridejo kšni frendi pa majo pa 2x pa 3x večje sobe, drgač je pa prov luštn met en svoj kotiček, jst sm najprej hotla kavč zato, ker lepš zgleda če kdo k teb pride, sam najprej morm mislt nase! :cool: :D
This too shall pass.
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 12. Maj. 2005 20:55

Jaz mam pa trenutno sobo v barvi sivke, pa tak kosmat tapison po tleh, da se lohk tud po tleh valam :), samo se selimo in bosta šla in barva in tapison papa. Bom pa v zameno mela HUUUUUGGGEEEE sobo, za katero sploh še nimam idej, kako naj jo opremim, ampak močno delam na tem. Bom mogla kar veliko barv uporabljat, glede na to, da bodo stene bele.

A pašeta ciklamna pa jabolčno zelena skupi al bi bilo bolš delat vse v podobnih odtenkih? Jaz se sicer nekako bolj za prvo možnost navdušujem, ker imam rada da je živahno in pisano.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 12. Maj. 2005 21:01

Ancica napisal/-a:Jaz mam pa trenutno sobo v barvi sivke, pa tak kosmat tapison po tleh, da se lohk tud po tleh valam :), samo se selimo in bosta šla in barva in tapison papa. Bom pa v zameno mela HUUUUUGGGEEEE sobo, za katero sploh še nimam idej, kako naj jo opremim, ampak močno delam na tem. Bom mogla kar veliko barv uporabljat, glede na to, da bodo stene bele.

A pašeta ciklamna pa jabolčno zelena skupi al bi bilo bolš delat vse v podobnih odtenkih? Jaz se sicer nekako bolj za prvo možnost navdušujem, ker imam rada da je živahno in pisano.

Kaj je huge :oops: ?
Drgač je pa men in sm tut nameravala met to kombinacijo!!!
Mava podobn okus
:D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
Leksia
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Leksia » 12. Maj. 2005 21:07

jaz imam tudi ogromno sobo z ogromno posteljo, kar je meni zelo pomembno, saj se večkrat tako premetavam, da tudi počez spim, pa ponavadi se še učim na njej...drugče je pa v svetlih barvah (kombinacija bele barve in barve lesa), ponavadi srednje pospravljena (1x bolj 2ič manj :D ), sicer mi je pa najlepše, da imam notr ogromno rožic, palmo, flamingo, orhideja...obožujem mojo sobo :flower:
Ancica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ancica » 12. Maj. 2005 21:11

Rabiš kolo, da prideš od enega konca do drugega :) :lol:
Ne no, v bistvu bi morale biti to dve sobe, samo pol se nekak nismo odločil, da bi steno delal vmes in sem si jo jaz izborila, ker sem pač punčka in rabim prostor za moje cote :)

Drgač mi je tud črno-bela všeč, ampak se mi nekako zdi, da to ne paše glih v sobo, pa tud preveč kontrastni in morbidni barvi sta to za moje pojme.
Uporabniški avatar
KranCk
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 20. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a KranCk » 13. Maj. 2005 9:21

moja nova soba se pripravlja na obnovo,prav tako pa se gradi kopalnica...wiiiiii :cool:
manck + kranck
Uporabniški avatar
@
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a @ » 13. Maj. 2005 9:34

Najina soba je v nebesno modri barvi, z belim pohištvom in ostalimi modrimi dodatki...
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 13. Maj. 2005 18:42

SIEENA napisal/-a:Joj, sej to ni tko zlo mal, sej jst se u svojm kotičku ful dobr počutm, sam mi je mal nerodn k pridejo kšni frendi pa majo pa 2x pa 3x večje sobe, drgač je pa prov luštn met en svoj kotiček

Ja, men je tut mal bed če gdo pride, pol se pa vsi tlačmo notr :( , sej bi rada mela večjo sobo, ampk dokler nimam pogojev za to, se bom mogla s to zadovoljit :) . Mi je pa všeč to, da koker je soba mejhna, ma full svetlobe, in loh rečem da "diha" in me ne utesnjuje in nimam občutka, da sm v kkšni lukni :cool:.
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objavaNapisal/-a dajcy » 13. Maj. 2005 18:50

js si pa sobo delim z bratom :roll: drugač mi je pa kr všeč.. čeprav redko kdaj prespim doma, čez teden sem itak v študenskem domu, čez vikend pa spim pri fantu.. njegova oz. najina soba ima pa ful veliiiko posteljo, pa cela soba je črno-bela pa veliiiko najinih slikic je noter, pa plišastih medvedkov... pa računalnik, TV... v glavnem i like it :D
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 13. Maj. 2005 21:31

Moja soba... z eno besedo - KAOS :D Okay, pa saj to ni preveč pohvalno. Na prvi pogled zgleda vse ful urejeno, ampak bog ne daj, da začneš odpirati omare in predale :P Sicer je pa v sobi moder tapison (ki bo v kratkem letel ven - nadomestil ga bo laminat+neka preproga v modrih odtenkih), modro-bele zavese, omare pa so barve naravnega lesa. Najbolj pa mi je všeč moja nova okrasna blazina v obliki rožice, ki je seveda... modro-bela :D :D :razz:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
bula
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bula » 12. Jul. 2005 21:01

Dorotea napisal/-a:Jaz mam mojo sobo v zgornjem poslopju naše više-torej je mansardna soba. Strop je bolj nizki in nimam rada preveč polne sobe ker zgleda grozno.. Mam po večini razmetano ker se tak najbolj znajdem. Kakor hitro pa pospravim več nič ne najdem ali pa spet čez dan vse zgleda kot prej :D
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 12. Jul. 2005 21:23

laram napisal/-a:hej, hoj!

mene pa zanima, kako imate urejene vase sobe.... ali imate sobo same zase ali si jo morate s kom deliti? urejena? vedno pospravljena? razmetana? in kaj vam najbolje ustreza/ kako se najbolje pocutite v svoji sobi?

razpisite se....... :hallo:

Moja soba zgleda takole: popisana,pobarvana,prelepljena...zlo mejhna v obliki pravokotnika zeloooo kaotična in razmetana zelo barvita
najbolš se počutm č je v njej z eno besedo sam kaos :D
vse mi je pri roki... sam po tleh pobiram hehe pa najbol mi je k mam ostlo do mize in sm direkt na računalniku kar iz sobe hehe :D
aja pa podstrešna je pa noben ne sme notr raztn mene v familiji hehe :D
Uporabniški avatar
kiki*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 6. 2005
Kraj: na eni zvezdici

Neprebrana objavaNapisal/-a kiki* » 12. Jul. 2005 21:33

jst mam svojo sobo kmal bom mela pa upam svoje nadstropje hiše!komi čakam... :D Drugač mam pa modro zelene stene, modre zavese en dvosed, kavno mizico, ogromno omaro, postlo, pisalno mizo-gor mam računalnik pa tel, nad pisalno mam poličke za knjige pa glasbeni stolp mam gor. pa še eno omarco mam s televizijo! najbolj sm ponosna pa na notranjo stran mojih vrat k so modra pa nek se preliva pa zvezdice so gor narisane...sem sama nardila! :magic:
Uporabniški avatar
Pepuzlin
Kršitelj/ica 2. stopnje
Na forumu od: 9. 4. 2005
Kraj: Malmö-Sweden

Neprebrana objavaNapisal/-a Pepuzlin » 13. Jul. 2005 6:11

moja soba je sam moja:D pospravlena je malkdaj in to še takrat k mi doma zatežijo, drugač je pa k bomba sam men tk paše, ker najdem več stvari :D k mam lepo razporejeno po celi sobi! :D mam pogled na mesto-direkt :P, sevrna stran :D:D skoz fajn hladn tut poleti! :P

Ja druga se mi pa ne da več govorit! uglavnem soba je my swedish style :D:D:D:D

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov