Stroški študentskega življenja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- kokica87
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
evva napisal/-a:kokica87 napisal/-a:*SunFlower* napisal/-a:Mater, koliko paranoje v eni temi ... pri tem da nobena zagovornica taksija še ni omenila avtobusa kot veliko cenejše alternative, ki je tudi povsem primerna za prit varno domov in pri tem ne zapravit kupa denarja.
Ampak sej veš na troli so lohka kaki sumljivi moški (v množini), ki jo bodo napadli pa posilili... v taksiju je samo eden...loool... ne sej druzga kot smejat se vašim paranojam, se tko ne morem.
Ti se lahko smeješ edino sama sebi, glej to sem mislim, da že enkrat napisala, v taksiju (sploh v LJ Metro recimo...za druga mesta ne vem) je zelo majhna možnost, da te kdo napade, sploh če se usedeš zadaj, ker on ko se javi na centralo na poziv, pove svojo številko voznika in se točno ve kdaj in kje je kdo koga pobral, tako da ne verjamem, da bi bil kateri tolikšna budala, da bi kero posilil, saj bi imela očitne dokaze za to. vse je možno, nič ne rečem, je pa veliko veliko manjša možnost kot pa nekje sredu ceste sredi noči. Druga stvar je pa avtobus, ki je res cenejša varianta in je načeloma tud ok, če imaš blizu postajo, jaz je nimam ravno blizu, sem pa, kot sem že povedala, imela probleme z enim zalezovalcem prav v svojem okolišu, tako, da vseeno raje vidim, da me taksi pripelje direktno pred vrata, če že ne grem z avtom. Kokica si zelo zelo nepremišljena oseba, kar se teh stvari tiče, ampak ok, to je vse do enkrat, upam, da ne boš tako kot jaz enkrat na lastni koži doživela, da nekdo sred noči z vso hitrostjo teče za tabo in to ne enkrat, ampak večkrat in da ne boš doživela tega občutka, ko boš sred noči bežala pred kakim kretenom z vso hitrostjo, ker ne boš vedla kaj ti bo naredil, če te dohiti...mah saj je brezveze res
Ne lej, sej razumem, da pač imate nekatere slabe izkušnje in zato ne upate same ponoči pešačiti domov. Jaz sem samo prej povedala, kako jaz omejim svoje stroške in grem peš. In me je zmotilo samo to, da ste rekle da zato ker sem škrta zdaj ogrožam svojo varnost. Želela sem zato samo vam nakazati, da se lahko isto ti naredi v taksiju in na troli. Povsod je dovolj možnosti da se ti kaj naredi. In upam, da se nobeni ne naredi nič.
Zato me zdaj ne napadati tukaj, sploh pa ne v smislu, da naj me zdaj posilijo in napadejo, da bom razumela vas ( pa to ne leti nate evva, ampak na post pod tvojim).
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
taxi ne stane nic napram posledicam ki se ti lahko zgodijo....
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
še vedno trdim da je biciku najboljša opcija. džabe, pa še noben ti nič ne more.
aja. čisto komot se ga da vozit tudi v petah. videno in preverjeno.
(samo opcija, čeprav bi bilo tudi okolje in naši nasledniki bolj srečni, če bi damice često uporabljale kolo)
(samo opcija, čeprav bi bilo tudi okolje in naši nasledniki bolj srečni, če bi damice često uporabljale kolo)
-
hahaha...se strinjam ! samo da te po klancu gor ne lovijo.... ! ja je pa bol k pes
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
floribunda napisal/-a:še vedno trdim da je biciku najboljša opcija. džabe, pa še noben ti nič ne more.
Lahko te policaji oglobijo zaradi ogrožanja lastne varnosti in varnosti drugih, če slučajn kej spiješ!
Hec, če bi bla jz iz okolice centra, bi se tut z veseljem z biciklom prevažala, pa mam nažalost predolgo turo do doma!
Drgač se pa strinjam, da Ljubljana in Slovenija nista neki pravljični deželi, kjer se ti nič ne more zgodit. Ampak jz zaenkrat še nosim tveganje in se kdaj pa kdaj sama sprehodim kje čez center tudi ponoči. Dokler bo relativno varna, bom to počela tut še naprej.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
o TOXIC pol sm pa jst huda
-
kinna ENAKO !
drugace (da zlezem nazaj v temo) sem si uceraj kupila eno kar drago jopico . no to je spet ena od stvari zaradi katerih ti denar kar odleti brez da bi nacrtoval
drugace (da zlezem nazaj v temo) sem si uceraj kupila eno kar drago jopico . no to je spet ena od stvari zaradi katerih ti denar kar odleti brez da bi nacrtoval
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
TOXIC napisal/-a:bolj k je zenska privlacna (beri: huda), bolj je izpostavljena temu in bolj jo mora bit (upraviceno) strah....tko da, tiste ki se tega in podobnega ne bojite... ->
hahhaha, a veš da sm js tud o tem že razmišljala, logično je že, no sam pr teh manijakih je po moje važno sam da si ženska .
js sm pa dons plačala za fotokopije 22 eur, pa avto natankala za 40, pa položnico za telefon 50 in je šlo več k 100eur! za popiz..t
-
jst take stvari vedno na enkrat placam...zamizim na en uc pol je pa mimo...sam je groza...kes k ga jst dobim ma noge
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
floribunda napisal/-a:še vedno trdim da je biciku najboljša opcija. džabe, pa še noben ti nič ne more.
Pazi, da ne boš v Not to wear pristala
Sicer je kolo+alkohol totalna no-go kombinacija. Sem si že razbila čeljust na ta način, kolega pa ima 2 državna zoba. Tako, da...rajš ne. Madona, še bolj tvegano se je nažgan s peciklom peljat kot pa z avtom!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
kok sm se nasmejala...si predstavljas da se vidis na you tube