Stroški študentskega življenja

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 24. Nov. 2009 12:15

^^omg...kako sploh greš iz bajte v temi ob taki paranoji?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 12:15

Sem prepričana, da je vsaj 90% žensk posiljenih s strani znancev ali celo družinskih članov.

Sicer pa, a hodite same žurat? Edine iz tistega konca kjer ste doma? Jaz vedno grem peš domov s kom znanim (ali pridem z njimi že na fešto, ali pa na fešti kakega znanca srečam it tam kjer sem).

A če bi koga razkosali sredi LJ nebi bilo v časopisih? Dvomim glede na to, da mediji komaj čakajo take novice.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 9. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 12:16

emanuela napisal/-a:^^omg...kako sploh greš iz bajte v temi ob taki paranoji?

komot...ampak ponoc pa res ne...!
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 24. Nov. 2009 12:19

Ojoj, kolkrat sm šla s 6-ko do dolgega mosta, pol pa pešačla do vrhovcev...strah me je blo ko psa...najbolj sm se bala železnice. V tistih trenutkih bi rajš vidla, da me 12 ciganov napade, ko pa da morm čez tire it.
Pač moja čudna fobija.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Nov. 2009 12:49

*mala* napisal/-a:Sem prepričana, da je vsaj 90% žensk posiljenih s strani znancev ali celo družinskih članov.

Sicer pa, a hodite same žurat? Edine iz tistega konca kjer ste doma? Jaz vedno grem peš domov s kom znanim (ali pridem z njimi že na fešto, ali pa na fešti kakega znanca srečam it tam kjer sem).

A če bi koga razkosali sredi LJ nebi bilo v časopisih? Dvomim glede na to, da mediji komaj čakajo take novice.

Jaz več ali manj hodim žurat s kolegi iz drugih koncev, ki tudi pridejo s taxijem ali vlakom in pol mi ne preostane drugega kot dat za taxi. :wink: Saj ne plačam taxija direkt do vhoda v lokal/diskač, pač pa recimo do železniške, kjer počakam kolegico ali pa ona mene in greva skupaj dalje (itak v centru ni velkih možnosti napada, ker so ulice razsvetljene in se folk zadržuje tam). Do doma pa valda da mu bom rekla, naj me zapelje tik do vhoda v blok, ker pri nas ni osvetljenih ulic, tista ki pa je, pa ima par uničenih razsvetljav, tako da nimam veselja hodit tam sama.
Kar se tiče razkosanja, če se že izražamo tako absurdno - seveda take stvari pridejo v medije. Ampak a ni dovolj grozno že, če te nekdo posili? O teh stvareh so nekatere pisale (SWEETprinces konkretno) in ne, posilstva niso kot umori, da bi vsa prišla v javnost. :wink:
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 24. Nov. 2009 12:59

Mater, koliko paranoje v eni temi ... pri tem da nobena zagovornica taksija še ni omenila avtobusa kot veliko cenejše alternative, ki je tudi povsem primerna za prit varno domov in pri tem ne zapravit kupa denarja.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 13:15

*SunFlower* napisal/-a:Mater, koliko paranoje v eni temi ... pri tem da nobena zagovornica taksija še ni omenila avtobusa kot veliko cenejše alternative, ki je tudi povsem primerna za prit varno domov in pri tem ne zapravit kupa denarja.

aja...sej res...pa se avtobus je :roll: . zadovoljna? sicer se ne vozim vec z busom ampak kolikor se spomnim (razen ce niso kaj spremenili) ne vozi celo noc...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Nov. 2009 13:15

Nobene paranoje ni, le zdrava mera opreznosti, če si malo natančneje spremljala poste. :wink: In če bi malo bolj pozorno brala, bi videla, da smo avtobus omenile že dosti prej, ampak če ne ostaneš ravno do 5h zjutraj zunaj, potem pač ni druge kot taxi, če govorimo o varnem prevozu, ni tako? :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 24. Nov. 2009 13:17

Trola začne vozit že ob 3:30 kakor se js spomnim. Kar je pa čist dovolj zgodaj. Smo tudi že kdaj pol urce počakali, pa nas ni pobralo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 24. Nov. 2009 13:22

Nein, moj bus vozi čez teden (prvi zjutraj) šele ob 4.50, ob sobotah pelje prvi ob 5.00, ob nedeljah pa celo šele ob 5.55. :wink: Drgač pa če je le možnost itak da grem na bus. Saj meni drgač ni problem poklicat taxi, to pač vzamem v zakup če grem žurat, ker nisem stiskaška, pa še vseeno ne zapravim cele marije ko grem žurat. Jaz samo pravim, da ne prodajat buč kako je varno peš it domov oz. da pač dam nekaj na varno pot domov, kako pa druge prakticirate pa mi je vseeno. :) Se ne pritožujem, da nimam za taxi.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Nov. 2009 13:24

joj dej ene ste prov :roll: ...v glavnem delite kar hočte, pametne ste, dokler se vam kej tazga ne zgodi. ista je bla ta moja kolegica vsa pametna in pogumna "Kaj se ti pa loh zgodi bla bla bla", dokler ni enkrat vsa objokana pa krvava in popraskana prletela do mene, ker jo je en napadu! Ampak ok, delajte kar čte, boste že same vidle (upam da ne, resnično) :roll:
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 24. Nov. 2009 15:21

*SunFlower* napisal/-a:Mater, koliko paranoje v eni temi ... pri tem da nobena zagovornica taksija še ni omenila avtobusa kot veliko cenejše alternative, ki je tudi povsem primerna za prit varno domov in pri tem ne zapravit kupa denarja.

Ampak sej veš na troli so lohka kaki sumljivi moški (v množini), ki jo bodo napadli pa posilili... v taksiju je samo eden...loool... ne sej druzga kot smejat se vašim paranojam, se tko ne morem. :lol: :lol:
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 24. Nov. 2009 15:26

^^ Aja? Prej bi lahko rekli kontra. :lach:
Ti maš mal pomešane pojme... :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 24. Nov. 2009 15:38

kokica87 napisal/-a:

Ampak sej veš na troli so lohka kaki sumljivi moški (v množini), ki jo bodo napadli pa posilili... v taksiju je samo eden...loool... ne sej druzga kot smejat se vašim paranojam, se tko ne morem. :lol: :lol:

Ti se lahko smeješ edino sama sebi, glej to sem mislim, da že enkrat napisala, v taksiju (sploh v LJ Metro recimo...za druga mesta ne vem) je zelo majhna možnost, da te kdo napade, sploh če se usedeš zadaj, ker on ko se javi na centralo na poziv, pove svojo številko voznika in se točno ve kdaj in kje je kdo koga pobral, tako da ne verjamem, da bi bil kateri tolikšna budala, da bi kero posilil, saj bi imela očitne dokaze za to. vse je možno, nič ne rečem, je pa veliko veliko manjša možnost kot pa nekje sredu ceste sredi noči. Druga stvar je pa avtobus, ki je res cenejša varianta in je načeloma tud ok, če imaš blizu postajo, jaz je nimam ravno blizu, sem pa, kot sem že povedala, imela probleme z enim zalezovalcem prav v svojem okolišu, tako, da vseeno raje vidim, da me taksi pripelje direktno pred vrata, če že ne grem z avtom. Kokica si zelo zelo nepremišljena oseba, kar se teh stvari tiče, ampak ok, to je vse do enkrat, upam, da ne boš tako kot jaz enkrat na lastni koži doživela, da nekdo sred noči z vso hitrostjo teče za tabo in to ne enkrat, ampak večkrat in da ne boš doživela tega občutka, ko boš sred noči bežala pred kakim kretenom z vso hitrostjo, ker ne boš vedla kaj ti bo naredil, če te dohiti...mah saj je brezveze res :roll:
Uporabniški avatar
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SWEETprinces » 24. Nov. 2009 15:47

kokica87 napisal/-a:

kokica to recem redko ampak bom...upam da bos ti kdaj napadena in posiljena...bomo videli katera se bo zadnja smejala...

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov