sobna temperatura

Vse o domu in okolici, kjer prebivamo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 03. Dec. 2008 11:14

Joj, men je najhujš, če je v kopalnci mraz, k se je treba it stuširat :nein: K sm živela še z mami, me je povsod ful zebl, ker mamo hišo, pa centralna je bla slabo narjena in je ful slabo grela, tko da me je blo groza se it tuširat, pa spat v uno mrzlo postlo, pa vstat zjutri iz postle...sej zato mam pa pomojem zdej zmeri tok toplo v stanovanju, k mam fobijo pred tem, da bi me zebl.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 03. Dec. 2008 11:53

tud pr men more bit raj pretoplo kt premrzlo... mislm da mam po celem stanovanju nekje med 23 in 25 stopinj, ker so radiatorji v vseh sobah naštimani na isto temperaturo... v spalnici morm met pa obvezno ponoč odprt okn, ne glede na temperaturo, ker enostavno rabim frišn luft da lohk normalno spim...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Dec. 2008 12:11

Yazmeen napisal/-a:Joj, men je najhujš, če je v kopalnci mraz, k se je treba it stuširat :nein: K sm živela še z mami, me je povsod ful zebl, ker mamo hišo, pa centralna je bla slabo narjena in je ful slabo grela, tko da me je blo groza se it tuširat, pa spat v uno mrzlo postlo, pa vstat zjutri iz postle...sej zato mam pa pomojem zdej zmeri tok toplo v stanovanju, k mam fobijo pred tem, da bi me zebl.

:lol:
Mrzlo kopalnico lahko uzameš ku eno fintico. Zarad mraza se naprimer ne boš tuširala pol ure, ampak samo par minutk, ne boš po nepotrebnem delala gužve v kopalnici, ko morajo it drugi notr... :)
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 03. Dec. 2008 12:29

Pr nama ni kšne gužve, k sva sam dva :D No pa tud kopalnca pr nama ni mrzla, ga hajca do konca :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 03. Dec. 2008 12:37

Jaz imam čez noč okno odprto, ker drugače sploh zaspati ne morem če nimam svežega zraka in imam termometer na okoli 17,5-19 čez noč pade.
Trenutno imam 20,5stopinj.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 03. Dec. 2008 12:51

Tle v LJ mam termostat na 21-22 stopinj, ampak mam radiator odprt sam v kopalnici, ker je tako stanovanje da se fuuuul hitro zagreje in hitro postane prevroče (pa sem ful zmrzljiva :D).
Doma mamo pa zdej neke probleme z radiatorji oz. s črpalko, tko da je še kar mraz...Ok, sej se da, sam ko pridem v ledeno mrzlo kopalnico pa prav trpim. :cry: Poleg tega moja mati še odpre okno čez dan (zaradi vlage), tko da je res ubitačno.
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 03. Dec. 2008 16:50

Marcela123 napisal/-a:Doma imam neke vrste problem, glede temperature v določenih prostorih. Sploh v zimskih mesecih, pa me zanima kako je pri vas doma? Koliko imate povprečno temperaturo v vaši sobi, dnevni sobi. kopalnici, hodnikih in koliko se vam zdi da je normalna sobna temperatura?

Povprečna temperatura v moji sobi pozimi se giblje okoli 20 stopinj C.
Povprečna T v ostalih prostorih, razen v kopalnici je pozimi cca 23 stopinj C.
Kopalnica: ponavadi manj, kot drugod, takoj po kopanju pa seveda več :) Nisem merila.

Normalna T po mojem mnenju je odvisna od potreb. Načeloma se po mojem okusu giblje od 20 - 25 stopinj C, v spalnici pa naj bi bila od 15 - 18, v primeru, da tam samo spim. Če se učim, ali pa jo uporabljam kot delovni prostor, pa je fino, če je malo toplejša - prbl. kot ostali prostori.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Dec. 2008 18:33

... *gre pogledat na termometer* ...

Zgleda da 21°... Amak men se zdi mrzlo :o
Uporabniški avatar
soncnca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a soncnca » 03. Dec. 2008 20:01

trenutno moja soba 22stopin, kdr me p ful zebe p pecko przgem in sm mela tud ze do 28stopin :D
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 03. Dec. 2008 20:07

mi mamo od 18-20... sej se skos kregam zrd tega, sam ne pomaga... :cry:
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 03. Dec. 2008 20:24

šmrk, šmrk...nisem prezahtevna, pa saj to že lep čas vem, vem da imam prav in da je 13 stopinj definitivno premalo, v povprečju je pri nas manj od 20 stopinj...žalostno :cry:
Always look on the bright side of your life.
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 03. Dec. 2008 20:24

šmrk, šmrk...nisem prezahtevna, pa saj to že lep čas vem, vem da imam prav in da je 13 stopinj definitivno premalo, v povprečju je pri nas manj od 20 stopinj...žalostno :cry:
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 03. Dec. 2008 20:26

pri nas se je že zgodil da smo imeli 13 stopinj po zimi...katastrofa. Zdaj vidim da nisem jaz nenormalna in da nimam nekih visokih zahtev, želj...če bi imeli povsod v hiši vsaj 20 stopinj, bi bila vesela.
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 03. Dec. 2008 21:31

Jaz imam trenutno v sobi 26°C, ampak radiator ni na full odprt. :) Meni taka T paše v sobi, ker je soba na S strani.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 03. Dec. 2008 21:49

Pri nas se čez dan malo kuri, le v dnevni sobi in jedilnici, še posebej malo pa čez teden, ko mene ni doma. V kopalnici odpremo radiator, ko se gre kdo tuširat, v sobah pa, ko smo doma (torej popoldan ali zvečer). Babica in dedek v spalnici sploh ne kurita. V povprečju imamo temperaturo med 18 in 20 stopinj, meni je hladno, ker v študentskem kurijo kot zmešani in sem stalno v kratkih rokavih. Če mi je mrzlo, si potem še s kaloriferjem malo segrejem. Sicer pa ima naša hiša verjetno kar veliko toplotne izgube, ampak tako pač je.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.

Vrni se na Dom, okolica in bivanje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov