rože
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 122 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
vsaka roža bi mi blilae všeč, samo da bi jo dobila od prave osebe
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
všeč so mi šmarnice, sončnice, tulipani, lilije, cvet pasijonke,tudi vrtnice
od lončnic mam najraje take,ki so brez cvetov (so samo zelene), kaktusi pa bonsaji,ampak so se mi vsi do zdej posušil
najbolj mi grejo na živce pelargonije,ker morjo čist z vsake hiše viset,res ne vem zakaj so slovenskim gospodinjam tako všeč
od lončnic mam najraje take,ki so brez cvetov (so samo zelene), kaktusi pa bonsaji,ampak so se mi vsi do zdej posušil
najbolj mi grejo na živce pelargonije,ker morjo čist z vsake hiše viset,res ne vem zakaj so slovenskim gospodinjam tako všeč
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Aloha napisal/-a:Določene sorte hibiskusov in plumerije. Ah .
oh, hvala Aloha na Tajskem sem se spraševala kaj le bi lahko bilo to, potem pa grem slučajno pogledat, ker si ti napisala, in evo, odgovor je tukaj
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaz sem pa še vedno očarana nad vrtnico, če mi jo kdo prinese. kdorkoli.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
nisem nek fanatik rož. mogoče zato, ker je moja mama čist obsedena z njimi in sem se jih v življenju dovolj nagledala.. edino včasih imam rada kakšen lep šopek vrtnic (ali kakšnih podobnih lepih cvetlic) na mizi.. kr v bistvu delujejo precej sproščujoče. ampak načeloma v moji sobi ni ničesar razen kaktusa
sicer mi pa ravno od danes krasijo mizo prekrasne lilije in upam, da bodo čimdlje držale
sicer mi pa ravno od danes krasijo mizo prekrasne lilije in upam, da bodo čimdlje držale
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Najraje imam marjetice oz. vse sorte izpeljanke iz njih, lepi so mi pa tudi tulipani, narcise ... Ma na sploh so mi vse rože všeč, samo vrtnice so mi bedne (v vrtu jih sicer rada vidim, vrtnica kot rezano cvetje mi pa ni všeč - najbrž ker je tak kliše).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sončnice
potem pa kaki zvončki, marjetice, orhideje
Ne maram pa kej dost vrtnic- tak neizvirne se mi zdijo (še posebi kot darilo )- preveč skomercializirane.
potem pa kaki zvončki, marjetice, orhideje
Ne maram pa kej dost vrtnic- tak neizvirne se mi zdijo (še posebi kot darilo )- preveč skomercializirane.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 122 prispevkov
• Stran 7 od 9
•
Prejšnja
1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naslednja
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov