rože
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
andrejav88 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 3. 2008
Moje najljubše rože: sončnice, tulipani, vrtnice, zvončki
-
svetlana5 - Debatorica
- Na forumu od: 23. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
Meni so všeč skoraj vse rože glavno, da cvetijo in po možnosti od pomladi do jeseni V soboto sem šla na sejem cvetja v Pordenone, tam pa je bilo kaj za videt: http://www.svetlana.si/?p=1194
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Nora na rože
Obožujem use barve, use velikosti, use use use.
V kuhni mam pet kaktusou, od tega enga ogromnega, ki je velik meter petdeset,pa štiri bunkaste srednje velikosti.mam tud dve večji roži, ki cvetita enkrat letno.v sobi mam tud ene tri kaktuse pa ene tri večje rože+v kopalnici.Brez rož nebi preživela.
najbolj od useh, so mi pa najlepše marjetice, tiste tavelike trauniške, katere sem si tud zasadila v en teglc večji in jih bom mela pred uhodom v stanovanje.Tud ped bajto mamo ogromno rož, mava z mami res fetiš na rože useh vrst in oblik
Obožujem use barve, use velikosti, use use use.
V kuhni mam pet kaktusou, od tega enga ogromnega, ki je velik meter petdeset,pa štiri bunkaste srednje velikosti.mam tud dve večji roži, ki cvetita enkrat letno.v sobi mam tud ene tri kaktuse pa ene tri večje rože+v kopalnici.Brez rož nebi preživela.
najbolj od useh, so mi pa najlepše marjetice, tiste tavelike trauniške, katere sem si tud zasadila v en teglc večji in jih bom mela pred uhodom v stanovanje.Tud ped bajto mamo ogromno rož, mava z mami res fetiš na rože useh vrst in oblik
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
men so rože všeč, ampak ne znam skrbet za njih. vse mi crkne
Doma ma mami pravo đunglo po hiši; vse je zeleno, vse kar "žari" od zdravja. Jaz pa v svoji sobi komaj vzgajam en kaktus, pa še tist zgleda vse bolj žalosten..
Včasih sem baje imela voljo do cvetja, s starostjo me pa očitno mineva...
Drugače pa mi je zelo lep tulipan in narcisa.
Doma ma mami pravo đunglo po hiši; vse je zeleno, vse kar "žari" od zdravja. Jaz pa v svoji sobi komaj vzgajam en kaktus, pa še tist zgleda vse bolj žalosten..
Včasih sem baje imela voljo do cvetja, s starostjo me pa očitno mineva...
Drugače pa mi je zelo lep tulipan in narcisa.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Mami prau, da se ga zaliva tku, k da si pozabu nanj. Hehehe..se prau ful mau Jih ma pa okul 70 vrst..je ljubitelca
Mi mamo tut ful rož doma pa okul bajte..Mamo vrtnarijo pa cvetličarno..Mam pa tut jst večje zanimanje oz bul opazem te zadeve odkr mamo to..Neb se pa mogla odločt kira roža mi je najlepš..pač ne vem sobne so mi ful hude kake orhideje zanimive, take k jih ne vidš pousod Drgač pa k bom mela svojo bajto al pa stanovanje..bom mela sam zelene rože..se prau take k čimmanj cvetijo, k so mi ful hude..
Rezano cvetje..hjao je pa tuk tega..mam rada rožice
Mi mamo tut ful rož doma pa okul bajte..Mamo vrtnarijo pa cvetličarno..Mam pa tut jst večje zanimanje oz bul opazem te zadeve odkr mamo to..Neb se pa mogla odločt kira roža mi je najlepš..pač ne vem sobne so mi ful hude kake orhideje zanimive, take k jih ne vidš pousod Drgač pa k bom mela svojo bajto al pa stanovanje..bom mela sam zelene rože..se prau take k čimmanj cvetijo, k so mi ful hude..
Rezano cvetje..hjao je pa tuk tega..mam rada rožice
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A je to kej name letelu?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Vrni se na Dom, okolica in bivanje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov